0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından

Merhaba kızlar. 

Antalya'da yaşayan bir kiz arkadaşım var kendisi eşiyle çocuğuyla tatile çıktılar. Güzergahların da Kahramanmaraş da vardı. Kendileri kaldığımız ilçeye geldiler. Eşimin iş yerine davet ettik. Deprem bölgesi olduğu için yiyip icirecegimiz yer yoktu eşimde burada yemeklerini verelim dedi.

Eşimin iş yerinde yemeklerini verdik. Sohbet muhabbet ettik.
Kendilerine tarhana cipsi bıraktım 2 poşet 
Arkadaşımın kızına amigurmi tosbağa hediye ettim.
Arkadaşıma çanta hediye ettim çanta sattığım için. 
Birde maraşın bakırcılığı meşhur ikili bakir fincan seti hediye ettim.
Acaba verdiklerim yetersiz miydi? Sonuçta misafirlerimdi kendilerini evimize defalarca davet ettik kabul etmediler. Zorlamak istemedik artık bizde bu şekilde ağırladık kendilerini. İçim hala rahat değil sanki yetersiz gibi his ettiriyor

9 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Hiç vermesen bile olurmuş canım, bence gayet güzel şeyler vermişsin. 
(500 puan) tarafından
Kendileride çok beğenmiş çok memnun kaldık dediler. Aniden gelişti görüşmemiz onlarda Antalya zeytini verdiler
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
yoo bence gayet iyi ve yeterli
(500 puan) tarafından
Bence de yeterli olmuştur hazırlıksız olmasına rağmen en güzelini yaptın dedi eşimde
(557 puan) tarafından
zaten hediye beklemez ki yoldan gelen kişi. evinde misafir edebilseydin belki gezdirirdiniz görülecek yerleri ama onu da kendileri istememiş. o nedenle gayet iyi ağırlamışsın bence
(500 puan) tarafından
Eli boş göndermek istemedim
0 oy
(298 puan) tarafından
Defalarca evinize davet etmisiniz gelmemiş ben olsam iş yerinede cagirmazdim
(500 puan) tarafından
Rahat edemezler diye düşündük bizde. Gerçekten de öyleydi yanımızda bile utanarak yemek yediler
(298 puan) tarafından
Evinizde rahat etmezlerse iş yerinde nasıl rahat ederler
(500 puan) tarafından
Neden on yargılı yorum yapmışsınız? Siz başkasının evinde rahat mısınız?
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Doguda misafir agirlamak bu iste ne kadar yaparsan yap az geliyo gozune dimi :) misafirin ben olsaydim cok memnun kalirdim 
(500 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten onlarda çok memnun kalmış canım çok sevindik ilk defa geldiler çünkü hiç bahane üretmeden sırf görüşmeye
(10,512 puan) tarafından
Allah razı olsun ondanda senden de
(500 puan) tarafından
Amin senden de inşallah
0 oy
(596 puan) tarafından
Şayet misafiriniz ben ve ailem olsaydık çok çok memnun kalirdik gönlünüz hoş olsun çok güzel ağırlamışsınız MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billah 
(500 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sagolun
0 oy
(7,830 puan) tarafından

Canım daha ne olsun çanta mi oruyorsun amigurimi bende isterim :D kocanın iş yeri nerde kız 

(500 puan) tarafından
Yok çanta örmüyorum canım suni deri çantalar. Amigurmi arkadas yapıyordu ondan aldım. Eşim askeri personel
(7,830 puan) tarafından
AA askermiydi eşin benimki de askerdi bıraktı :) iş yerimiz diyince burda esnaf sandım sizi
(500 puan) tarafından
Evet canım asker, esnaf benim
(7,830 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
0 oy
(18,524 puan) tarafından
Misafire bişey vermek zorunda değilsin ki dostum. Yani elinden geldiğince güzel ağırlamak önemli olan. Hediye işin fazlası yani 
(500 puan) tarafından
Eli boş göndermek istemedim
0 oy
(276 puan) tarafından
Çok çok güzel agirlamissin daha ne olsun
(500 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(52 puan) tarafından
Bu dediklerini misafir yapar bizde . Yemek yediririz çay içeriz güzelce agirlariz kalırlarsa tertemiz yatak hazırlarız . Ama misafir olarak giderken gittiğimiz yere hediye götürürüz . Misafire hediye çok karşılaştığımız bişey değil :)
(500 puan) tarafından
Ben eli boş göndermek istemedim. Depremde çok iyilikleri olmustu

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 372 göst.
30 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
11 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 177 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.
25 Şubat 2022 Aile kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,998 cevap

36,418 kullanıcı

...