+2 oy
741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
Kızlar ben kaynanamla aynı evde yaşıyorum  neyse evi ayırmaya karar verdik ama eşimin memleketinde eşim ev bulmuş sobalı evmiş ama ben hayatımda hic soba yakmadım zor olurmu sizce 

27 Cevaplar

+1 oy
(4 puan) tarafından
Bende şimdi sobalı evdeyim. Dürüst olmak gerekirse zor. Her oda ısınmıyor. Yerler soğuk. Çocuk varsa çocuklara daha zor. Sık hastalanirlar. Bizim ev 3 odalı iki odada soba var. Banyoda ayrı var. Zor ama ben alışık olduğum için kolay geliyor bana. Sabahları sıcak olmuyor soğukta kalkıp soba yakacaksin. Kömür zehirlenmesi olmasın diye akşam sönmesini beklemen gerek. Evde güneş enerjisi yoksa sular buz gibi. Daha çıkar anlatsam. Kısaca zor yanı bacım.
-Reklam-
+1 oy
(2,680 puan) tarafından
25 sene sobalı evde yaşadım. Tabiki zor yanları var ama eşiniz yardım ederse sorun olmaz. 
+1 oy
(666 puan) tarafından
Bizim evde sobanın içinde gazla yanıyor.  Çok iyi ısıtıyor.   
+1 oy
(99 puan) tarafından
Oraya taşınacaksın sonra tekrar taşınacaksız bir de sobayla uğraşacaksın çocukların için tehlikeli de takrar tekrar taşınma masrafı uğraşması da olacak kayınvalidenle de sorununuz yokmuş 1,2 sene için o kadar zahmete değmez
+1 oy
tarafından
Annemgilin evi sobalı rezillikti ya odunu kömürü isi pisi 
+1 oy
(18,196 puan) tarafından
Kaynana mı soba mı dersen soba derim ama doğalgazlı bulamaz mısınız? Zor olur 
+1 oy
(436 puan) tarafından
Sobalı evde tek oda isinicak gece yarısı kalkıp soba yakican Allah korusun zehirlenen oluyor, iki bebeğin küçük sen mutfak buz gibi yerde yemek bulaşık derken ikisi de yanında olacak ve hastalanır , evin her yeri biz gibi olur , sence bu iyi bir fikir mi , bide odun parası kömür parası falan , aşırı masraflı ve zahmetli, çocuk olmasa tamam git ikisi de küçük sen 24 saat sobalı odada durmayacaksin, kadınların bütün günü mutfakta geçiyor, bebeklere yazık bide o soba kokusu kömür odun kokusu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
+3 oy
13 cevap 264 göst.
+1 oy
6 cevap 142 göst.

410,107 soru

12,331,136 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...