+1 oy
587 göst.
Aile kategorisinde (3,558 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz menüde neler var:angel: 

Ben oglusumla oğluma kek yaptik sütçü gelmişti süt aldım kaynattim aradan da sütlaç yaptım pırasa yemeği ni iptal ettim sadece sebzeli kofte vercem firina azda pilav yapıcam oğluma  :P

Yarin ablam ve kız kardeşim gelecek onlara yufkadan peynirli börek yapıcam gelmelerine yakin kizartirim üni okuduğu için farklı ilde kardeşim bayadir gelemiyordu bu sefer o geliyor cok ama çok mutluyum 8-)  

Özel olarak da Adapazarı'ndan taş fırın simiti siparişi verdim ordaki simit tadını İstanbul da bulamadım sütlü yapıyorlar ve tadı olmuyor :silly:

Bi salep yaptim attim kendimi balkona esim dlaga geçiyor bi yatak atalım sana balkona diye :woot:

:devil:AİLEM BANA GELİYOR DİYE BENİ LİNÇ EDENLER VARDI HADİ YİNE GELİN LİNÇ EDİN YİNE GELİYOR AİLEM :devil: 

image

image

image

16 Cevaplar

+1 oy
(318 puan) tarafından

Anlamadim ailen sana geliyor diye neden linc ediyorlar abla senin kardes senin aile senin kime ne :D

(3,558 puan) tarafından
Eşim de bende eşimin tarafını kesinlikle evimize almıyoruz eşim eşimi kabul etmeyen benide yok saysin dedi bağlantıyı kesti ben zaten öleceğimi bilsem görüşmem neymiş 5 gün sonra eşim benide terk eder miş eşimin ahiretini yakmisim onları evime almıyorum ama ailem gelip gidiyor Muş kahvemi içerek kahkahalarla okuyorum o yorumlari
(318 puan) tarafından
Sen tek tarafli tepki koysan esinin gorusmesini engellesen araya girsen hadi belki bir nebze anlarim, ancak esin kendi iradesiyle gorusmuyorsa koca adam ona sen ne yapabilirsin yahu? Akli var fikri var sonucta. Ne sacma sanki adam gorusmek istiyor da sen araya comak sokmussun. Adam kendi de gorusmek istememis ki.
(3,558 puan) tarafından
Yalan yok esim bugün anneme gidicem dese sesimi cikarmam annesidir ama ben görüşmem oda benim annemle ailemle görüşmeme karisamaz
(318 puan) tarafından
Karismaman gerek zaten, anasi babasi sonucta dogru olan mudahil olmamak. Eş olmak ayri sahip olmak ayri buradaki cogu insan bunun ayrimini yapamiyor.
(3,558 puan) tarafından
Çok şükür ben yapıyorum canim   bu yüzden dende her zaman kazanıyorum anasını bırakmış 5 gün sonra da seni bırakıp gider diyenlere he he diyip geçiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Ellerine saglik cnm bnde  hamileyim ve bulantim bas donmesi cok var bugun biraz iyiyim dip kose temizlik yapiyorum bugun aksamada  bnde balik yapicam 
(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım kolay gelsin benimde bulantım olunca pirilam kullanıyorum fayda ediyor tavsiye ederim
0 oy
(596 puan) tarafından
Ve aleyküm selâm Ohhh ellerine sağlık mis mis ailem benim de gelse lâkin babam zeytin topluyor ben de pazartesi kızkardeşime gidicem nasibse şimdi ben kola içtim çok üşüyorum az uzandım ben de pide yapmak istiyorum bakalım :D
(596 puan) tarafından
Bu arada çok acayip her şeyin etiketini sökme bıçakla kazıma hastalığım var kavanozları içindekiler bittikçe versene kazıyım
(3,558 puan) tarafından
Ben gidemiyorum il dışına çıkmak yasak benim

Ellerine sağlık canım

Valla cook makbul geçer ben üşeniyorum
(596 puan) tarafından
Gidemeyince gelcekler mecbur kardeşim düşük yaptı açıkçası nasıl davranacağımı da bilmiyorum moralim bozuk bir haftadır
(3,558 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun mümkün olduğunca normal davran cnm aciyor gibi davranma bu onu daha çok uzer
0 oy
tarafından
Eline sağlık Büş
(3,558 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm buyur
tarafından
Rica ederim canım helal olsun büş hamile halinle döktürmüşsün ben bazen çok üşeniyorum
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Afiyet olsun bende sütlü tatlı yaptım akşama bide kızım tavuklu kereviz ve pilav istedi onu yapıcam akşama
(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun
0 oy
(381 puan) tarafından

Eline sağlık canım bende hastaneden geldim kahvaltı yaptık nedense kendimi çok bitik hissediyorum ya hiç halim yok ard arda gebelik yaşadığım icinmi bilmiyorum aralıksız 2 gün uyuyabilirim o kadar kötüyüm mutfak toplanicak ama kalkamıyorum bir türlü ya :'(

(381 puan) tarafından
Yaaa kıyamam :( senin haftan ileri en azından benim daha 12+6
(3,558 puan) tarafından
Aynn fazla birşey kalmadı ama beni bitirdi diye bilirim bide çok fazla yukari çıkamıyor bağırsaklara baskı yapıyor kasıklarımdan kıvranıyorum butun gün
(381 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bebisle seni canım benim ya vallahi aklıma geliyosun dua ediyorum ben sana ❤️
(3,558 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm ♥️♥️♥️
(381 puan) tarafından
Sendende canım benim ❤️
0 oy
(699 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım ama ailen sana geliyor diye niye linçledilerki anlamadım biri ailem bana geliyo diye laf etcek ağzının payını veririm ne alaka yani 
(3,558 puan) tarafından
Eşim de bende eşimin tarafını kesinlikle evimize almıyoruz eşim eşimi kabul etmeyen benide yok saysin dedi bağlantıyı kesti ben zaten öleceğimi bilsem görüşmem neymiş 5 gün sonra eşim benide terk eder miş eşimin ahiretini yakmisim onları evime almıyorum ama ailem gelip gidiyor Muş kahvemi içerek kahkahalarla okuyorum o yorumlari
(699 puan) tarafından
E düzgün dursalardı yani size kötülük yaptılar arayı açtınız diye niye senin ailenlede açasınki ztn eşin görmüş ailesinin yaptığını farkında ailene bişey demeye zaten hakkı yok ki adam demiyoda anladığım kadarıyla millete ne oluyo acaba düzgün dursalardı da görüşseydiniz . Ailen tabiki gelicek ki eşini mahcup duruma düşüren de ailesi yani karısının ailesi gibi kendi ailesiylede iyi olup gelip gidinilsin isterdi yani
0 oy
(7,959 puan) tarafından

image

Tarhana çorbası karıştırıyorum kremalı tavuk  ve makarna yapcam yanına 
(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bayadir kremalı mantarli tavuk yapmıyorum bi bende el atayim bu akşam çorbam yeter yarina tarhana iyi fikir
(23 puan) tarafından
Tarhana çorbasını nasıl yapiyorsun tarif yazar misin
(7,959 puan) tarafından
Az sivi yagda kıyma kavuruyorum sonra biraz tereyağı ekliyorum nane pul biber koyup salça ekleyip kavuruyorum soğuk su koyuyorum sonra islattigim tarhanayla kaynayana kadar karıştırıyorum 5 dk filan da kısık ateşte kaynıyor o kadar üzerinde görünen kırmızı da köyden topladığımız biber öyle atıyorum lezzet versin diye o şart değil
0 oy
(828 puan) tarafından
Fön makınasını bıraz yakından ve uzun tutarsan  kavanozların kagıtları çıkar canım

Ailen gelıyor dıye çekemeyenler ne demek nasıl kara kalpleri var bunların anlamadım 

Ellerıne saglık kendini de çok yormamaya bak dıkkat et :) gözunun ıcıne bakanlar var onlar için dıkkat et
(3,558 puan) tarafından
Valla uğraşmam onların kağıtları eksik kalsın

(828 puan) tarafından
:D sacmalıga bak onun aılesının sana yaptığını senın aılen sana yapsa sende silerdin kendı aılenı
Az çok okuduklarımdan hatırlıyorum ıyı insanlar olsalar zaten bu durumda olmazdınız agıret yakmak falan büyük laflar bunları geçsinler bunu dıyenler de emın ol kocasının ailesinden çok çekip kocası arkasında durmayan ezdırenlerdır
(3,558 puan) tarafından
Gerçekten öyle cnm POSTLARİNA baktim kocası evi kapatmış anasina hizmetci götürmüş karısını birlik yasamaya başlamış postta ağlıyor bana dinden imandan bahsediyor

Ben tek taraflı değilim evlatlarım kırmızı çizgim 2 yıl oldu babam oğluma küfür etti evden kovdum ne aradım ne sordum hata herkes yapar ama 1 kere olur ikinci bile isteye olandir bende böyleyim yapacak birşey yok
(828 puan) tarafından
İşte sesleri yanlış yere çıkıyor
0 oy
(1,836 puan) tarafından
Ailen sana geliyor diye kim nasıl linç edebilir aklım almadı kime ne çok değişik 
(3,558 puan) tarafından
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Ve aleyküm selam canım 

Ellerine sağlık afıyet olsun kız taş simit fırını ilk kız duydum kız eşime diyeyim alsın merak ettim sakarya'dayım hıc duymadım 

Bende somon patates attım fırına yanına salata şükür
(3,558 puan) tarafından
Taş fırında odun ateşinde pişiyor cnm muhteşem tadı var

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
(2,873 puan) tarafından
İlk fırsatta aldırcam☺
Sağol canım amin ❤
0 oy
(202 puan) tarafından

buda benden olsun 

image

(3,558 puan) tarafından
Off muhteşem görünüyor ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ☺️ hamileyim ama yine aşermedim bu son gebeliğim ve son 1 ayım kaldı bende birşeyler asermek istiyorum artik ya
0 oy
(553 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet olsun :) 
(3,558 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Kız millet ne karışır senin ailenin gelip gidmesine  bu millet de manyaklasdi iyice ellerine sağlık huzurla yemeniz dileğiyle 
(3,558 puan) tarafından
Dertleri benim ailem değil aslında eşim tarafından çok sevilmem
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Köfte yogurdum yanına sebze vs dogradim akşam için. Bir de hamur yogurdum mayalanmasini bekliyorum bebeğim çok miz miz normalde de öylede bugün abarti. Dün 2 aşı oldu ondan sanırım ne gece uyku var ne gündüz perisan oldum ya
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Canm cam kavanoza yoğurtlu nasıl kıvamı tuturyon ben hep çinko tencerede yaparım kızma süt alıp kavanozda yapmak istyom bende çok yoruldum gün boyu kızmla ilgilendim akşam üstü bı baktım dip köşe yapmışım dezgahin üstü kaldı eşim erken gelcekti dedim o kızla ilgilenir topalarim oda arabanın bı tamir işi var gelemedi çok açım mutfağımda toplicak halim kalmadi kızı uytum şimdi birseyelr yiyip yaparım yarında cuma kızın banyo günü elbiselerni yikcam yıkanmışlar var ütüluyocem yemek yaparım donelrim artk senin elerine saglik baya şey yapmisin senin ailen her cuma "mı geliyor cnm
(3,558 puan) tarafından
Bunlar sütlaç cnm ama yogurduda kavanozda yapıyorum ne kadar sütü yoğurt yapacaksam tencerenin içinde mayasını koyup kepçeyle kavanoza doldurup sarıyorum 4 .5 saat mayalandirip dolaba kaldırıyorum

Aile soruna gelirsek de evet ablam muhasebe isi yapıyor cuma günü ayriyeten 2 tane daha ofise stajyer geliyor fazla isi olmuyor izin alıp yanima geliyor benim sağlık sorunlarim nedeniyle il dışına çıkmak yasak bide son ayımda uzun yol yapmak istemiyorum  tehlikeye atmaya gerek yok
(1,081 puan) tarafından
Ha ben süt sandım ve süt koydum diyince bende kaynadıktan sonra çinko tencereye alıp mayaliyom öyle kapatıyom kavanozda öyle yapmak iyi fikir deniyceğim ☺️iyi enazında sen gidemiyon onlar geliyo bende 3 yıl oldu gitmedim her sene giderdim bı yıl yiyenlerim geldi diğer yıl ablam geldi sonra tedavim falan vardı bu yaz nasipse gidecz annem gelcek bu aralar nasipse
(3,558 puan) tarafından
Ben 2 ayda bir giderdim ama olmayınca olmuyor bana kalırsa yine kaçarım da esim kesinlikle hayır diyor annemi cok özledim
(1,081 puan) tarafından
Sağlık durmun bu konuda haklı eşin gidersin inşallah enznda bacilarni göre bilyorsun annede doğumdan sonra gelsin sağlıkla doğumun falan olsun gidersin ailen hangi şehirde cnm benimde tedavi surecim vardı ailem gel diyordu doğum da eşim izin veriyordu ben yok dedim onca yıl bekelmiş yolarda orda burda savrulmak istemedim bebişle nasip se yaza 1 yaşına gelecek gidcez
(3,558 puan) tarafından
Ailem Sakarya da ben İstanbuldayim cnm annem doğumda da çok zor çünkü ilaçları tedavisi var hay.vanlari var doğumda bağırsağımi içeri alacaklar az toparlayinca esim söz verdi götürecek
(1,081 puan) tarafından
Sağlığınıza kavuşunca gidersiniz bazen istediğimiz gibi olmuyor bazı şeyeler bide koydeyse hayvanlar falan zor anneminde o işleri var artık inekleri falan sağımı bitiyor öyle gelecek

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 237 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,517 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 709 göst.
29 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 811 göst.
25 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.