0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (190 puan) tarafından
Bebegim 2 aylik bir aydir her uykuya geciste saatlerce   agliyor morarana  kadar hic susmuyor 

12 Cevaplar

0 oy
(5,739 puan) tarafından
ilk 6 aylik farz dönemde bu bir mecburiyet. dogasi gereki aglayip annesinin ömrunu tuketiyor malesef bebekler .
(190 puan) tarafından
3 cocugum digerleri bu kadar degildi nasil sustutacagimi Bilmiyom
En son Care her agladiginda Disari cikaracam bu sefer ona alisir diye korkiyom
-Reklam-
0 oy
(5,739 puan) tarafından
morarma asamasi gelince haffce yuzune püf diye ufle ozaman susar . aşi falan olurken de hemsireler ufletiyor. yada gazdan aglama morarma katilma raddesine helince 
0 oy
(736 puan) tarafından
Doğduğu günden beri gözleri açık uykusuzluktan basım uyumuş artık henüz 20 günlük kendisi 
(190 puan) tarafından
Benimkide digdugundan beri oyle ama aglama problemi bir aydir basladi neden anlamadim arkadas larin bebekleri var cok sakin surekli uyuyor
0 oy
(298 puan) tarafından
Gazi vardır ondan
(190 puan) tarafından
Yok ya onceden gaz diyordum gazini hem agiz dan hem Goodman hende kakasini yapiyor yine aglamaya devam ediyor hic bir degisiklik olmuyor malesef
(298 puan) tarafından
Olsun bayağı gazlı demekki sancısı oluyordur
(736 puan) tarafından
Belki senin sıcaklığını istiyordur canım yanında uyumani sakin ol sen stres yapınca o anlıyor mutsuz huzursuz hissediyor kendini
(190 puan) tarafından
Ay canim emerken de agliyor beni istese susar
2 tane daha kizim var yemek is guc en azindan 2 saat uyusa o bile buyuk birsey
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Benim de bebegim 2 aylik malesef gece uykuya cok zor geciyor ..2 saat sallamam gerek 
(190 puan) tarafından
Aa nasil kirildi
Ben yurt disindayim  burda ikinci el cok meshur  alip kullanmayip satisa koyuyor lar cok ucuz bir fiyata  veya kapisinin önune koyuyor alsinlar diye
(190 puan) tarafından
Bizimkide hep elle hatta oturmak bile yasak evde ayakta surekli gezip konusuyoz
(3,823 puan) tarafından
Bende yurt disindayim...nerdesin sen canim
Agir oldu galiba o yuzden kirildi .. eşim getirdi su an yenisini inanirmisin koydugum gibi uyudu sabahtan uyutamiyordum
(190 puan) tarafından
Ingilterede yim canim ben
 Siz nerde siniz    
Resim atabilirmisiniz sizin ana kucagi nasil kendimi salliyor siz mi salliyorsunuz
(3,823 puan) tarafından
Ben rusyadayim canim tamam atiyorum...bunu biz salliyoruz
0 oy
(3,409 puan) tarafından
 Bebek oldugu için galiba 
0 oy
(3,823 puan) tarafından

image

bu canim venim kullandigim ana kucagi 
(190 puan) tarafından
Bende bi deneyim bu modeli benimki Boyle degil uyuyunca burdami yatiyor peki besigemi koyuyor sun
(3,823 puan) tarafından
Bunu asagi indirip bunda koyuyorum canim
(190 puan) tarafından
Suan tam 8 saattir uyitmaya calisiyom uyumuyor sabahtan beri bir saat uyudu bitek
0 oy
(302 puan) tarafından
Tam gaz dönemi 4-6 ay arasında bitiyor malesef dışarı çıkarın gazını her beslenme sonrası en az 2 kere çıkarın günlük gaz masajı yapın hiç düzelme yoksa doktora danışıp probiyotik başlayın bebeği rahatlatır. Ben son çare battaniyeyle salliyordum veya arabayla gezdiriyordum ikisi de rahatlatıyor. 2 ay bitti bizimde iki kez gaz çıkartmaya başlayınca. Bel kuşağı alın belini de sarın çok rahatlatır 
(190 puan) tarafından
Ay ne guzel uykuyu seviyorsa masallah inanin bugun tam 9 saat cabalamin soninda uyudu gunduz sadece bir saat uyudu
He aglamasa sorun degil ama uyumak icinde cok agliyor ama uyuyamiyor
(302 puan) tarafından
İlk aylar normal canım muhtemel gaz olabilir sorunu. Bebekler bu aylarda ya açtır doymaz ya gazi vardır ya bağırsakta sıkıntısı vardır ya alerjiktir ya altı pistir başka türlü ağlamaz bir sorunu yoksa
(190 puan) tarafından
Insallah en kisa zamanda gecmesi ni umut ediyorum
(302 puan) tarafından
Geçer merak etmeyin daha küçük sağlıkla büyüsün
(190 puan) tarafından
Cok tesekkurler
0 oy
(753 puan) tarafından
Gaz sancısı olabilir mi bağırsaktaki gaz alttan ve üstten çıkamadığı için sancı yapıyordur belki benim kızımda 2 aylıkken öyleydi 
(753 puan) tarafından
Bana da neler neler dendi hep tam tersini yaptım hiçte bişey olmadı o sizin evladınız içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın annelik iç güdüsü diye bişey var bizler anlıyoruz emin olun ki yaz ayı benim yaşadığım şehir sımsıcak oluyordu ve kızım zıbınla bile isilik oluyordu sadece bezle dolanıyordu her b*kologlar zıbın giydir hasta olacak dedi giydirmedim yazı mis gibi geçirdik doktorlar bile diyor yaz kış demeyin yıkayın çocuklarınızı her gün soğuktan değil sıcaktan hasta olur çocuklar
(190 puan) tarafından
Evet cok haklisiniz eve ebe geliyordu oda ayni sekilde cocuk soguktan degil sicaktan hasta olur diyordu ben yurt disindayim bunlar cok karsi cocugu cok sıki giyindirmeye
(753 puan) tarafından
Kesinlikle ben türkiyedeyim ysni elimden gelse çocuğu da alıp yurt dışına yerleşirim yani etrafta o kadar herb*kolog varki deliriyorum en son kırıyorum kalplerini rahatlıyor lar kızım hayatta sıcağı sevmez çorapları ben giydiririm arkamdan çıkarır çorapsız sen alıştırdın derler bişey yediririm o öyle olmaz şöyle böyle ver derler ya daha göbek bağı düşmemiş tentürdiyot sür kuruyup hemen düşer bile dediler ve tabiki asla kimseyi dinlemediğim için çocuğu olunca şımaran o geline ve kardeşe döndüm
(190 puan) tarafından
Cok haklisiniz  siz bildiginizi yapin konusan konussun
(753 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Bende anlamıyorum uyumak bu kadar zor değil hem kendileri için hem bizim için çok zorlaştırıyorlar bi değişikler bu bebekler 
(190 puan) tarafından
Bencede etrafta duyuyom hic sallamam besige koyuyom kendi uyuyor diyorlar  ben sasiriyom valla
0 oy
(4,028 puan) tarafından
Benim kızım da 3 ay morarana kadar agladi gaz damlasını değiştirdim ondan sonra düzeldi çok şükür 
(190 puan) tarafından
Brn gaz damlasi kullanmak ta istemiyom cunku gazini cikariyor
(4,028 puan) tarafından
Gaz çıkardığı halde yine sancisi oluyodu şimdi bile gazı olunca agliyo 4.5 aylik
0 oy
(50,868 puan) tarafından
simariklik.6 yasinda hala uykuya dalmakta zorlaniyp
(190 puan) tarafından
Benimde 5 bucuk yasinda kizim var babasi  hala ayaginda salliyor 4 yasina kadar ben salladim hamilik girince araya babasi sallamaya basladi yoksa uyumuyor lar biz ise kafayi yastiga koyar koymaz uyuyoz nedense

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Suda (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
14 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcuyunus (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,741 soru

12,124,241 cevap

36,483 kullanıcı

...