0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
2 sene oldu sezeryan olalı hiç denecek kadar ağrım olmuştu fakat son 1 haftadır belimde iğne vırulan yer cok acıyor sebebi sizce ne olabilir

5 Cevaplar

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Soğuk almış olabilirsiniz bende soğuk aldığımda ameliyat yerim belimde tam iğne vurulan yer cayır cayır yanıyor 
-Reklam-
0 oy
(424 puan) tarafından
Kemiğe denk geldiği için oluyor ağır şeylerle uğraşma kendinden geçer o 
0 oy
tarafından
İğne yeri hep ağrır bunu doktorlar söylemez belden anestezi daha iyi der ama iyi olan genel aneztezi gerçekten
0 oy
(5,350 puan) tarafından
Usutmemek ,kendini yormamak lazim. 
0 oy
(926 puan) tarafından
Belden anestezi boyle malesef belden olup agri aci cekmeyen az en guzeli genel
tarafından
Kesinlikle katılıyorum en iyisi genel Aneztezi
(926 puan) tarafından
Ben sirf belim agricak belden anestezi bas agrisi yapiyor korkuma acil sezeryanda olunca genel oldum
Beni hep korkuttular bebege anestezi gecer diye ama elhamdülillah hic bisey olmadi bi yan etkisini görmedim genel anestezinin
tarafından
Hepsi yalan ya bizim sağlığımız için genel Aneztezi daha iyi belden olup amaliyatı izleyen acı çeken hisseden uyuşmayan yakınlarım var benım genel Aneztezi oldum hiç. Bişey hatırlamıyorım amaliyathanede odada uyandım abartılacak ağrım olmadı kımıldayınca ağrım oluyodu 4 yıl oldu üşüttüğüm hasta olduğım vs oluyor dikiş yerim taş gibi maşallah bir sorun yok
(926 puan) tarafından
Masallah masallah ben daha 4 bucuk ay once sezeryan oldum normal dogum diye gittim acil sezeryana alindim doktorum belden olayim diye cok baski kurdu ama yapamam dedim hani benlik degil zaten oncesi 2 kez kurtaj olmustum genel anestezi almistim alisiktim elhamdülillah sorunsz atlattim
tarafından
Maşallah canım kürtajların içinde çok geçmiş olsun canım
(926 puan) tarafından
Allah razi olsun canım benim❤️
tarafından
Cümlemizden inşallah ❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,122 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,763 cevap

36,674 kullanıcı

...