0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimyasal gebelikten ne kadar sonra gebe kaldiniz bu süreçten sonra beni neler bekliyor tam olarak HCG sıfırlanmadi atamadım içimden ağrı falan oluyor tecrübelerinizi paylasirmisniz 

9 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
En basit dusuk durumu

Buyuk hafta bebek kaybetmekten dis gebelik yasamaktan coook daha kolay

Bende bi dis gebelik bi 13 haftalik kurtaj bide kimyasal yasadim betam kotu katlandi 1 hafta icinde kanamam basladi bitti tekrar basladi toplam 3 hafta sonunda betam sifirlandi diger ay vaktimde adet oldum ve yeniden bebek denemeye basladim 2.ayi hamile kaldim ve elhamdülillah masallah oglumu kucagima aldim darisi sana 
tarafından
Allah razı olsun inşallah canim bunu çok iyi biliyorum bizzat yaşamış biri olarak 3 aylık bebeğimin kalp atışı durunca kürtaj olmuştum nasıl bir acıdır bilirim benimde bı oğlum var hamd olsun 6 yaşında süreci merak ettim çünkü kürtaj olduktan 3 sene sonra oğluma hamile kalmıştım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Ben geçen yıl kasımda yaklaşık 5 haftalıkken kimyasal geçirdim. Kendi kendine bitti kanamam. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.
tarafından
Allah bir daha yaşatmasın bende hemen kalırım inşallah klomen kullanmıştım bu ay kısmet olmadi
(4,025 puan) tarafından
İnşallah canım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Bol su da iç. Benim hamileliklerim hep ondan sonra oldu.
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Evet canım kanama olarak normal bir adet şeklinde gidecek 5 ay sonrada hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim 
tarafından
Allah'ım bağışlasın banada nasip etsin inşallah
(3,627 puan) tarafından
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bir ay sonra hemen kaldım ben doktor korunmama gerek olmadiğını söylemişti 
tarafından
Maşallah cnm banada nasip etsin inşallah
(3,457 puan) tarafından
Amin inşallah tamamen psikolojik bir durum doktor bana kafana takma oluruna bırak demişti
0 oy
(745 puan) tarafından
Adet sancısı gibi aynı oldu bende bir hafta kanama oldu sonra yavaş yavaş geldi 2  gün sonra kesildi ben test yaptım tek çıktı   dedim artık bitti  kürtaj olmadım bu yüzden genede Dr gittim ultrasonda içimin tamamen temizlendiğini söyledi ondan sonra 6 ay sürec verdim kendime 3 ay sonra folik asit kullanılmaya başladım 3 ay sonra gebe kaldım şükür bir kızım oldu 
tarafından
Maşallah rabbim esirgesin banada tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah
(745 puan) tarafından
İnşallah canım kimyasal gebelikten sonra ikinci gebelik daha sağlıklı oluyor doktorumuz demişti
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım, Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah. Ben de kimyasal gebelik geçirdim 4 haftalıkken ilk kahverengi leke ile başlamıştı sonra yavaş yavaş kırmızı kan ve parçalar gelmeye başladı ikinci gün de sanırım, bir yıl sonra tekrar hamile kaldım şuan 24 haftalık. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah gülüm 

tarafından
İnşallah rabbim bekleyisimi uzatmasın sağlık problemlerimden dolayı geç hamile kalıyorum bu ay klomen kullanmıştım nasip olmadı bende de kahverengi lekelenmelerim vardı biraz kan geldi sonra daha atamadım çıkmiyor nedeni nedir acaba HCG seviyesi düşmediği icinmi atamadım daha ben
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Kimyasal gebelikten sonra ki ay hamile kaldım kızım şimdi 4.5 aylik 
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın böyle bı nasipten rabbim benide mahrum bırakmasın geç hamile kalıyorum bu ay klomen kullanmıştım nasip olmadı
(4,277 puan) tarafından
Bende ilk evlendigim sene hamile kalamadım 1 sene sonra femara kullandım hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonra yine 2 kez femara kullandım hamile kalamadım klomen kullandım hamile kaldım oğlum 1 yaşındayken yine hamile kaldım kimyasal gebelikti ondan sonra ki ay hamile kaldım
tarafından
Allah bağışlasın canım bende evlendigim 2nci ayında hamileydim 2 buçuk aylık kalbi durdu kürtaj olmuştum sonra 3 sene olmadı çocuğum pcos çıkmıştı sonra rabbim mucizesini oğlumu nasip etti şuan 6 yaşında şuan yine uzun zamandır deniyorum bu ay klomle kaldim ama sorun oldu işte hamd olsun Allah büyük inşallah tekrar nasıp eder çok istiyorum oğlumda çok istiyor bakalım nasıl olacak önümüzde neler bekliyor
(4,277 puan) tarafından
Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyo
tarafından
İnşallah sağlıkla kalmak nasip olsun banada
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Geçen ocak ayinda kimyasal gebelik geçirdim adetimin üstünden 9 sonra ağrılı sancılı kanamam başladı 1 hafta sürdü sonra gene hamile kaldım Ağustos ayında boş gebelik dedi doktorlar kürtaj oldum dahada birşey yok
tarafından
Allah nasip etsin inşallah buda bı imtihan demeki rabbim kolaylaştırsin ikimize sağlıkla nasip etsin inşallah bende geç gebe kalıyorum bu ay klomen kullanmıştım nasip olmadı
0 oy
(651 puan) tarafından
Ocak ve martta kimyasal geçirdim.   Sonra nisanda  adet görmeyi beklerken gormedim hamileymisim.  Oda mayista 8 haftalik olarak düştü.   1 kere adet gördüm haziranda.  Sonra hiç görmedim hamileydim.   Çok şükür onu saglikla doğurdum.      Daha oncede kayiplarim kimyaseller oldu.
tarafından
Allah birdaha yaşatmasın canım bende yıllar önce 2 buçuk 3 aylık gibi bı süreçte bebeğin kalp atışı durunca kürtaj olmuştum 3 sene tedavi gördüm gebe kalamadm rabbim oğlumu nasip etti 3 sene sonra hamd olsun şuan 6 yaşında uzun zamandır deniyorum olmuyor bu ay klomen kullanmıştım nasip olmadı inşallah tekrar sağlıkla nasp eder rabbim seninde kucağını boş bırakmasın inşallah
(651 puan) tarafından
Amin inşallah.   Seninde oglunun ömrü uzun olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 220 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde kardeleneb (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 734 göst.