0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar Hayırlı akşamlar size bı sorum olacak Benim kalp rahatsızlığım var 20 lik dişim çıktı herkes bana örnek veriyor 20lik dış çektikten sonra sorun olur kalpden diyorlar Allah korusun beni korkutmak için mi söylüyorlar bilmiyorum yani sıkıntılı kalp rahatsızlığı 20lik dış çekmezler başka hastaneye yönlendirilir diyorlar ve kalp rahatsızlığı olanlar ve 20lik diş çektirenler varmı varsa veya tanıdık çevreniz de varmı bana biri bişi söyleyin çok korkuyorum yanı gerçekten dayanilcak gibi değil ağrı diş doktorum Diyo iltihabi geçmeden dişini tedavi olmaz dedi salı günü gel yanıma çektirecem dedi acikcasi ben çok korkuyorum 20lik dışden aşırı panik geçiriyorum Sanki neyse kızlar  pazartesi günü kalp doktoruma gözükcem izin kağıt Alicam 20lik diş cektirebilirmiyim diye çok ağrıyor Bugün gene özele gittim maalesef iltihabılari geçmemiş Daha enfeksiyon var başka ilaç yazdı inşallah fayda eder de 20lik dişi cektiririm kızlarrr

5 Cevaplar

0 oy
(1,846 puan) tarafından
Benim eşimin amcasını. Kızı kaç defa kalp krizi geçirdi canım kalp rahatsızlığı da var dışını çektirdi mi bilmiyorum ama dişlerini yaptırdı hepsini kaplama şükür sorun olmadı en sağlıklı cevabi sana doktor verir canım ama oype bir sorunun varsa araştırmanin yanında diş hastaneleri oluyor orda ol yakında olur araştırma Hastanesi'ne ama korkma kimseyi de dinleme doktoruna sor 
(77 puan) tarafından
Ben hiç kalp kriz geçirmedim çok şükür 2 tane doğum yaptım ve kalp doktorumda gözetim altındaydı hem kadın doğum çok şükür ikisinide sorun yaşamadım ama 20lik diş farklı diyorlar korkutuyorlar beni yaa bilemiyorum ne yapacam aşırı derecede panikleniyorumm 20lik dışden sonra ya kalp de sorun olursa bişi olur diye korkuyorum çocuklarım var bı tek onları düşünüyorum:(((
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Kızlar niye kimse yazmıyor cevap vermiyor yaaa madem görüyorsunuz niye yazmiyorsunuz :((((
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Benim annemde kalp hastası kan sulandırıcı ilaç vs kullanıyor. 20lik değil ama normal diş cekiminde olsun ya da başka ameliyat geçirdiğinde olsun önce coumadin ilacını filan hep kesmislerdi ınr kontrol altında tutulmuştu pıhtı olmasın diye iğne vurundu imondan sonra bu işlemler olmuştu.. annem meme kanseri ameliyatu geçirmişti o zaman bile dert ettiği tek şey bu kan değeri olmuştu dengede tutmak çok önemli çünkü. Kontrolle neden olmasın ama 20lik dişi bilmiyorum annemin dişleri hep sallanıyordu asilsan çıkacak şekildeydi ona rağmen kan hemen evet durmuyor canım. Rabbim kolaylıkla atlatmana yardımcı olur inşallah çok geçmiş olsun
(77 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim sizede gelmiş geçmiş olsun inşallah bı an önce kurtulurum ağrıdan doktorum inşallah İyi sonucu verir:)
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Ben cektirdm canım . 11 sene oldu. O zaman iğne yaptırıyordm her üç hafta ya bir. 10 yaşından 20 yaşına kadr iğne vuruldu. Kalp kapağında sorun vardı. Zaten her dişçiye gitmede söylüyorsn kalbimden rahatszm diye. Doktor bana Bi kağıt vermişti o zamanlar. Onu gösteriyordm. Suan çok şükür iyim atlattm. Igneyi bırakalı da 10 sene oldu. 2 tane yirmilik cektirdm hemde
(77 puan) tarafından
Hmm ben 37 haftalık hamileyken kanal tedavisi yaptırdım kalp doktorum izniyle yaptırdım ve bu 20lik diş nasıl olur eder bilmiyorum ya aşırı derecede panikleniyorumm ya korkuyorum bişi olur diye:(( bu arada gelmiş geçmiş olsun size :))
0 oy
(299 puan) tarafından
Kalp rahatsızlığın nedir 
(77 puan) tarafından
Kapakcidan rahatsızlığım küçükken 1 yaşındayken ameliyat oldum Kapakçığı kapalıydıda açıldı veya açıktıda kapatıldı tam olarak bilmiyorum yani
(299 puan) tarafından
Geçmiş olsun bende daha önce kalp ameliyatı oldum ama iltihap ilacı sorun olmuyorsa dişçiye gitmende sorun olmaz.
(77 puan) tarafından
Benim şuan aşırı derecede iltihab ve enfeksiyonum var ilaçlar fayda etmiyor doktor başka ilaç yazdı onu kullanmaya başladım Oda aynı şekilde Fayda yok ve ağrı dayanacak Gibi değil enfeksiyon geçse hemen çekilecek ama geçmiyor bı türlü ilaçlar fayda olmuyor yarın gene gidicem gözükcem ne dicek bakalim
(299 puan) tarafından
Soğan kürü dene iyi gelir.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 613 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
2 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
1 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu

407,184 soru

12,221,628 cevap

36,817 kullanıcı

...