0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1,081 puan) tarafından

Eskiden takılırım son yıllarda kimin ne dediği umrumda değil ..:D:Daman çokta tın benim için ailem eşim kızım dünyam <3sizde vaziyet nasıl canalar

12 Cevaplar

0 oy
(2,103 puan) tarafından
Eşim sayesinde aynen bu moddayim artık herkes iyi olsun bizden uzak dursun :)
(1,081 puan) tarafından
Bende inan ve eşim de bu lafa çok karşı bunun için babasıyla tartirsmaya girer bende bi ara takilirdim kızardı bana çok haklı kimsenin kimseye Hayri faydası yokmuş aileden başka
-Reklam-
0 oy
(8,927 puan) tarafından
El alemde gelse elli alemde gelse umurumda değiller canları cehenneme 
(1,081 puan) tarafından
Ahahha çok haklısın cnm:)
0 oy
(596 puan) tarafından
Kim ne derse desun ailem benum her şeyum
(1,081 puan) tarafından
Ayen cnm aile çok önemli bazen benim kayın peder çok takılır el alem lafına eşim çok karşı onun için bile tartışır babasıyla el alem değin kim senin benim gibi onalrda benim için ailemden başka kimse önemli değil ben ailemi kendimi bilirm el alem kim der☺️
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Ergenken annemi çok eleştirirdim yaş aldıkça anneme benzemeye başladım bu konu hariç hala el âlemin gereksiz yere önemsendiğini düşünüyorum. Ben yaptığımın doğru olduğunu düşünüyorsam içim huzurlu ise vicdanım rahatss tamamdır gerisi hikaye 
(1,081 puan) tarafından
Çok haklısın bacım ☺️
0 oy
(318 puan) tarafından

Kendi dogrularimdan devam, herkes umrum dışı :)

(1,081 puan) tarafından
Ahhjjj ayen cnmmm devamke☺️
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Yaş aldıkça anlıyorsun, kimse için üzülüp bir şeylerden mahrum kalmaman gerektiğine. 
(1,081 puan) tarafından
Ayen öyle cok doğru ☺️
0 oy
tarafından
El değil elli alem konussa arkamdan ben bildiğimi yaparım el izler alem alkışlar:D
(1,081 puan) tarafından
Oooi evsane bencede  ☺️
0 oy
(164 puan) tarafından
Bu tamda benim mod, bende böyleyim bır sûredir öğrendim. Bakıyorum o el alem benim ne düşündüğuümü umursamıyor ki. Ben niye umursuyayım 
(1,081 puan) tarafından
Öyle vallh bı yerden sonra karşındakine görede muamele ediyon sende öyle ol
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Aman dönsünler kiclariyla konuşsunlar. Vallahi şükür eşimle 4 4 luk insanlarız. Kimsenin kötülüğünü istemeyiz kimseyi kötülemeyiz hep insanlara karşı pozitifjz. Tabii eşim daha acımasız bazı konularda çekinmez diyeceğini der ama olsun :D hala da konuşanlar var kulağımıza gelen de var da zaten insanlar onları da tanıyor bizi de :)))
(1,081 puan) tarafından
Ay bize eşimle öyleyiz heleki eşim çok takılıyor bu lafa kizyor el alem ne ya kim kimden üstün bizide çok konuşan var takmiyoruz ve eşim arkamda hiç umrsamiyorum inan hiç kimsenin ne kötülüğünü nede birşeyin de gözümüz var ama biz birşey yapsak hemen AA aldılar gittiler geldiler oluyor eşim der haram parayla almiyom.kimsenin malına göz dikim olan paramla aliyom paramla ailemi mutlu ediyom bundan kime ne onalrda yapsın yada yapıyorlar biz karşmıyormuyuz ki onlar kim ki evime karışyolar
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Valla WhatsApp hakkında bile ELALEM NE DER DİYE YAŞAMIYORUZ BİZ KENDİ DOĞRUMUZU BLİYORUZ YAZİYOR.

Arkamı kocama yaslayıp kimse umrumda değil modundayim ve en iyisini de bu olduğuna karar verdim 
(1,081 puan) tarafından
Ayen cnmmm vallh bende öyleyim heleki eşim arkamdayya zere kimse umrumda degil
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Ben de çok takıyorum kim ne der diyr umursamak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum konunu ailem cocugumsa tabii ki o an kimseyi takmam ama onun dısınsa herseyi düşünüyrüm elalemde čok iyi durumdaa  degil ama bir tek kendileri mükkemmellermiş gibi davrandıkları için ;) 
(1,081 puan) tarafından
Bende bı ara öyleydim inan baktım yok onalrda bizm gibi insanlar bazıları kendi üstün görüyor yada Kendi yaptıkları doğruymuş gibi sana karışmalari  heleki eşim böyle birşey denilse lafa girmez kızar benim kayın peder çok takar eşim çok kızar el alem dedgin kim senin benim gibiler kim kimden üstün sen takıyorsun benim için eşim çocuğum ailem der bu akrabaymis yok kolu komşuymus bende artk öyleyim. Zaman geçtikçe sana yapılanin karşılığı gibi davranıp aynısı yapıyorsun takmiyorsun bende öyleyim sende zammnla öyle olursun inşallah yoksa çekilmez hayat öyle bacım
0 oy
(3,558 puan) tarafından

Bu ben Gram umursamıyorum kimsenin ne cenazesi ne cemiyeti ne hastalığı gram umrumda olmuyor o bunu demiş o bunu yapmış gale bile almıyorum 

(1,081 puan) tarafından
Vallh bende artk öyleyim ve insanları tanıdıkça ona göre daha çok harket ediyom bı yerden sonra cidden umur olumuyor
(3,558 puan) tarafından
En güzeli cnm önceliğim çocuklarım eşim evim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
0 oy
7 cevap 140 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 381 göst.
7 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Gülşen (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 761 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,401 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,014 cevap

36,418 kullanıcı

...