0 oy
254 göst.
Aile kategorisinde (630 puan) tarafından
Kizlar o kadar uzgunumki 7 yıldır veliyim eşimden doğru düzgün ilgi görmedim.ilgi göstermeyi bilmiyo hep ben yoneliyorum öpmek olsun sarılmak olsun güzel söz olsun hep ben söylüyorum ama onda o heyecan yokbazen ben öptüm diye (yanağından ) bende istiyorum zorla öpüyor oda yarım yamalak. Eşler arası sakalasma olur ya bizde hiç yok o çok imreniyorum eşleri öpüp koklayanlara birbirlerine rahat espiri sakalasma yapabilenlere yedi yıldır onu duzeltmeye çalışıyorum ama yok yani iki çocuğumuz var mutluyuz ama eşim afedersiniz ilişkide bile hiçbir şekilde ilgi gostermiyo o iş olsun bitsin kafasında ben zorluyorum onu ama yoruldum artık gerçekten bana tavsiye verin duzelirmi duzelmezmi gerçekten artık üzülüyorum en son dün suslendim hazirlandim ona geldi işten işte hoşuna gitti biluyorum fakat ne güzel bı söz ne düzgün sarılma öpme yok ben sarıldım resmen zorla ağzından güzel laf aldım sonra yemek falan koydum yedik çay iciyoduk yanasmaya çalıştım oyun oynuyordu telde hiç yüz vermedi bende gittim üstümü değiştim pijama mi giydim gerçekten çok zoruma gitti ben zatzor iki çocukla hazırlanmış ken bana değer vermemesi bir güzel sözü bile çok görmesi zoruma gitti üstümü değiştim geldim niye üstünü degistiriyosun diye trip atmaya başladı 

8 Cevaplar

+1 oy
(62 puan) tarafından
Vala benimde öyle ve artı benimki asla konusmaz sanki dilini yutmuş gelir yer oturur npyon bitti ne bir sohbet ne muhabbet ya yatar ya kahve gider ya TV telefon bakar ben konuşursam zorla ağzından iki laf alabilrsem ay konusmadan nasıl duruyor ben catliycam artık 
-Reklam-
0 oy
(619 puan) tarafından
İçine kapanık belkide küçükken bastırılmış duyguları ifade edemiyor çoğu zaman bende edemem duygularımı içten içe mutlu olurum ama yansitamam
(630 puan) tarafından
İçine kapanık brii ama sinirlenince de gözü görmeyen biri herseyi ağzına geleni sayabilecek biri yani içine kapanık olanlar böyle sinirlerini istedikleri gibi dışa vurmaları varmı peki
(619 puan) tarafından
Tabi öfkesini belli ediyor sevgisini edemiyor demekki
(630 puan) tarafından
Hmm bilemedim nasıl yenebilir peki canım sen çare buldunmu
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Üstüne düşme sende canım bakalım yaklaşacak mı. 
(630 puan) tarafından
Denedim canım yok aynı
0 oy
(1,623 puan) tarafından
İlişkide % kuralı diye birşey varmış ve o kadar doğru ki diyelim ki sen eşine %90 ilgi gösterdin o sana %10 verebiliyor ama sen eşine ,%10 gostersen o sana 90 ilgi verecek ve ben bunu denedim gerçekten öyle ne kadar az ilgi verirsen karşıdaki sana onu tamamlamak için karşılık veriyor sen istersen kendini biraz geriye çek bak o zaman farka hiç ilgilenme ama mutlu ol trip atma normal hayatına devam ediyormuş gibi yap birde öyle dene farkını göreceksin 
(630 puan) tarafından
Denedim ilgisiz bıraktığım çok oldu ama dediğin gibi tekrar bı denicem inslalah değişiklik olur
(671 puan) tarafından
Bu arkadaşın dediğini dene işe yarar
0 oy
(630 puan) tarafından
Kizlar post yukari
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Onu bende birkaç kere yaptım baktım ben hazırlandım giyindim ı TV izliyor tel bakıyor hemen gittim pijama giydim hiç beklemiyordu hala arkasında dönecem sandı.bide bağırdım çağırdım bizde kadınız demi birazda olsa karşılık bekliyoruz.anladı hatasını artık ufacık bir sürme süreyim hemen başlar iltifat etmeye.
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Kocan ayni ben sende cok haklisin ama yapi meselesi iste bu yuzden evlenmeden gorusup konusmak gerekiyo karskterlerle ilgili bisey 
(630 puan) tarafından
Evet yapı meselesi hiç heyecanı yok hatta hep düz yaşamayı seviyo
0 oy
(55 puan) tarafından
Valla eksiği yok fazlası var anlattıklarının hepsi benim yaşadığım şeyler.. Daha da fazlası var.. İlişkiyi bile ben başlatıyorum herşeyi benden bekliyor hemen olsun bitsin kafasında benimki de aynı ön sevişme vs hiçbirşey yok bende kuruluk isteksizlik oluştu.. Dile getirdiğim halde tık yok kendi işi bitsin tamam.. Evlilik yılımız çocuk sayımız bile aynı bir an ben mi yazdım dedim.. Kaç yıl oldu eşim beni öpmeyeli bilmiyorum bende artık öpmüyorum sarılmıyorum sevgi ilgi dilenmiyorum çünkü bıktım.. Sadece o iş bitsin yemeği çayı hazır olsun tamam bu kadar.. Telefon telefon başka birşey yok o telefonuyla mutlu.. Fake instagram kullanıyor biliyorum orada kadınlarla mesajlaşıyor ama ispat edemiyorum çünkü tel şifresini asla vermez bende çözemedim.. Allah'a bıraktım nasılsa birgün yakalayacağım.. Şu an küs durumdayız bende o da konuşmuyoruz her zamanki gibi benden bekliyor ama bende artık bittim çekecek gücüm kalmadı nereye kadar giderse gitsin diye bekliyorum.. 2 çocuğum olmasa çoktan boşanırdım ama çocuklar insanın elini kolunu bağlıyor.  Ne diyim Allah yardımcımız olsun.. 
(630 puan) tarafından
Yaa allah yardımcın olsun face hesap falan çok şükür bizde öyle bı durum yok ama ilgisizlik beni bitiriyo heleko dışarda internette böyle sevip sarmalayan kocaları gorunce çok zoruma gidiyo onun böyle olması Rabbim yardimcimiz olaun mecbur iki çocuk var yapicak bişi yok duadan başka düzelmesi icin
(55 puan) tarafından
Benimde zoruma gidiyor neyim eksik diye düşünüyorum neden benim payıma bu düştü diyorum ama Allah büyük.. Vardır bir bildiği dediğin gibi yapacak birşey yok iki çocuğum için susuyorum ama nereye kadar susabilirim inan bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
0 oy
6 cevap 275 göst.
+1 oy
12 cevap 484 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
11 Kasım 2024 Aile kategorisinde Tuba05 (4 puan) tarafından soruldu

406,229 soru