0 oy
238 göst.
önce Aile kategorisinde (1,383 puan) tarafından
BKızlar kaynanamin Bi komşusu var. Oglu hapiste. Geline ve iki toruna gayet güzel bakıyorlar. Gelinde benm komşum. Aynı apartmanda oturuyorz. Kaynanasi ile degl kendi evinde oturuyor. Her neyse işte. Dun kaynanama gelmiş. Oglan kızıma tablet alın anne deyince aldık demis. Kızda 5 yaşında. Kaynanam da gorumcemde o yaşta tablet ne geziyor çocuğun elinde diyor. Esimde devir artk teknoloji devri oldu o eskidendi flan dedi. Bende aynen dedm yani belirli saat bakarsa olur aşırısı zaten fazla olur dedm. İyi sen uçak al o zaman kızına diyor. Esimde alirm dedi. Halbuki o yaşlarda gorumcemin kızının da oğlunun da tableti vardi. Hatta iyi hatırlıyorum kız şuan 9 yaşında. Tableti bozuldu diye geçen sene babası ona 7 bine tablet aldı. Ve kız elinden hiç düşürmüyor bazen ders bile yapmıyor. Bende onu kasdederek onun gibi oynarda ders calismazsa o zaman zararlı dedim.  Ya biz kızma ne zaman bisey almaya calissak çok almayn istediğini yapmayn az yokluğa alissn diyor. Kızm su ara markete düştü. Ugramazsak agliyor. Alistirmayn sürekli market market nasl para yetiştireceksnzdjyor. Yarin gittiği kapıda ne olacak diyor. Bende zengin kocaya veririm yada kızım okur kendi çalışır alır dedm. Ya gorumcemin çocukların bir dediği iki olmaz. Güya durumu yok. O kız sürekli markette. Hele baba kızın her istediğini alir. Ona daha duymadm kızım alismasn her dediğini almayn diye. Ama benm kızıma gelince sürekli alismasn diyor. Ben bu ayrımı anlamıyorum ya. Bi gün fena patlicam da sabır ediyorm. Bi benm kaynanam mi boyle acaba..?

7 Cevaplar

+1 oy
önce (7,592 puan) tarafından
5 yaşında bir çocuğa tablet alınması ona iyilik değil kötülük olur devir ne olursa olsun ...  Burda sorun kendileri yaparken iyi sen yaparken kötü olmasi . Keşke açıkça sen neden aldın madem deseydin gorumcene. Herkes kendi hayatına baksa sanırsın maaşını onlardan alıyorsunuz tuhaflar ...
-Reklam-
0 oy
önce (8,830 puan) tarafından

Valla benim.kocam yok bazen kaynanam çok oyuncak alma der ama sağ kulağımdan giriyor sol kulağımdan cikiyor bazen aynı markette kaç kez kart bastığımı hatırlamıyorum 

Ne isterse alırım yani 

İlk defa bugün slime istedi onu almadim bana diyor sen beni ağlattın almadin:D

Onuda sevmiyom sevsem alırdım kimsede karışamaz valla agzimi yırtarım sjjs

önce (25 puan) tarafından
Senin koca nerde
Ne yapcan :)
Kız yok deyince vafatmi etti o yüzden sordum kusura bakma
Allah korusun kız:)
Ne blim aklima öyle geldi kusura bakma tekrardan
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Yok bacı hepimizin ki aynı . Benimde aynı alma çok harcama çok sanane dimi ? Kızına laf demez . Ben geçen işten çıkarıldım kadın noldu demek yerine gitsin çalışsın oturmasin evde diyormuş 
0 oy
önce (1,108 puan) tarafından
Hiiicccc umursamıyoruz bile canım sana öyle söylüyüm bir müddet sonra insanın canina tak ediyor artık çünkü. Robot süpürge almaya kalktım gereksiz dedi gayette aldım, bilmem şu markanın yiyeceği iyi diye tuttururda tutturur hangisi hesabıma geliyorsa alırım. Eşimde bende çalışıyoruz biriktirdiklerimiz ile bı arsa aldık ona bile kulp buldu geçen öyle diyor oradan niye aldınız şöyle böyle diye. En son eşimde dedi sana bu akıllari kim veriyorsa anne bil ki alamadığı için kotuluyor millet gibi harcamadim aldım kim ne karisiyorda dedi öyle de yani. Bunca zaman sıktım didindim şuan hamile halimle hâlâ çalışıyorum zorlana zorlana millet gibi elime kahveler alıp storyler atıp durmadım orayı burayı gezip durmadım herşeyimi biriktirdim ki evim oldu biseylerim oldu kimsenin de alıp verecegime karisma hakkı yok sonuçta onlardan istemiyoruz. Belki beni lincleyecek olan olur ama öyle yani. Keyfine göre takıl umursama ben bunu 6 yılın sonunda öğrendim ama öğrendim canım 
0 oy
önce (2,632 puan) tarafından
Canın şimdiye kadar patlamaman kabahat 
0 oy
önce (953 puan) tarafından
Hepsi aynı bence oğlunun parasını harcamasnkar istiyor lar
0 oy
önce (1,465 puan) tarafından
Ben hiç böyle şeyler yaşamadım duymadım kaynanamlarda falan, bana da normal gelmedi, böyle şeylerin konusu bile açılmaz, sanırım siz onun gibi davranmadıgınız için sizin üzerinizde etki oluşturmaya calısyor bilemedim ki, bazıları biz yaşamadık onlarda yaşamasın diye düşünen bir kafada olabiliyor, görümcenin kocasına karışamıyor el oglu ama senin kocan kendi oglu:))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 544 göst.
9 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 394 göst.
20 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 603 göst.
21 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 541 göst.