Hadi herkes mutfağının resmini atsın ☺
Güzel mutfağım olunca ben ) mutfağın çok güzel bayıldım mutfağına puanım 5
Amaç ne? Mutfak göstermek mi?
Atınca ne olacak kıyaslama mı?
Kızlar bazen üzülüyor burada çünkü çoğu kayınvalidesi ile yaşıyor açıkçası ben pek doğru bulmuyorum böyle postları kusura bakma :/
Yani herkes herşeye sahip olmayabilir ama burası özgür bir platform herkes istediği fotoğrafı paylaşabilir kızı boşa linçlemeyin
Arkadaşlar art niyetli olmadığınızı biliyorum. Ancak ben bi defa patavatsızlık yaptım olup / olmayacağını düşünmeden bi paylaşımda bulundum ve sonrasında 2 ay kendimi uzaklaştırdım. Yaptığımı kendime yakıştıramadım.
Gayet güzel mutfağınız var. Rabbim ağzınız tadını bozmasın. Ancak nefis işte hepimiz için geçerli "keşke bizde böyle olsaydık" ,"keske bizlerin de evi barkı böyle olsa" "kendi evimiz arabamız olsa" vs vs diyebilir. Bunu da dedirtmememiz gerekir diye düşünüyorum.
Hepinize seviyorum
Valla kaynana ile oturuyoz hiçbir duzen bana ait degil yani ilerde kendi mutfagimda inşallah cekerim
Ne güzel büyük benim ev kadar mutfak malum İstanbul da evler küçük
Buda benimki
Onceden bende atmıştım temizlikten sonra diye suan daginik atamam eski resimden atayim bari bayıldım mutfagina canim masa takimin cok guzel sandalye renklerin güle güle kullan canım.
Ayy şu an mutfak berbat halde sonra atarım ahahahahahaha
keşşşke benim olsssaaaa
Mutfak değil salon mübarek
1,492,822 soru
24,392,006 cevap
349,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın