0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
Dertleşecek pek kimse olmayınca sizden başka size yazayım dedim istanbulda yaşayınca insanlar bizi zengin zannediyor anlamış değilim önüne gelen para istiyor bireyler istiyor kiramadigimizida biliyorlar yaa çok canım sıkılıyor ya ev kira bir cocuk var kimse demiyor biz yardım edelim bunlara diye daha çok bizden istiyorlar şükür kimsenin yardımına ihtiyacımız yokta kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz ama birkerede onlar bize desin ya birseye ihtiyacınız varmi diye hep biz hep biz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sizde kibarca reddedin canım kendine zor yetiyorsa başkasına yardım etmek te maktikli degilki
(351 puan) tarafından
Ya kibarca ettim hatta direk söyledim yardım edemeyiz biz zor geçiriyoruz diye ama nerde illa yardım edin diyorlad
tarafından
Kim diyoki canım ya
(351 puan) tarafından
Aileler esim ailesi benim ailem hepsi istanbulda yaşayınca hepsi zenginiz diyorlar
tarafından
İstanbul'u Almanya ile falan karıştırıyorlar herhalde canım
(6,112 puan) tarafından
sakami onlar asil
istanbulda yasayan ac karnini zor doyiruo. eskiden millet kpss ile istanbula atanmak icin can atardi simdi millet anadoluya atanmak istiyor kolaymi istanbulda yasam. en basitinden ben calisirken banka sodexho yemek karti veirirdi. gunluk 4 tl anadoluya 6 tl istanbul icin gunluk yemek karti veirirdi. bir corba icerdik biz onunla gunluk limit biterdi. kalan yemek  kendi paranla aliyosan alirdin. anadoludakiler 4 tl ile mukellef ogle yemegi yiyorlardi disaridan retorantlardan.
(51,590 puan) tarafından
istanbul degilde esinin maasi iyi biliyorlarsa ona guveniyorlardir
(351 puan) tarafından
Yok canım eşimin maasida iyi değil 30 bin aliyor 14bin kiraya gidiyor gerisi oglumin ihtiyacı kartlar falan derken bitip gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana çok yardımları oluyor ama bazen de bende ayni şekilde düşünüyorum ama gecenin bu saatinde takmayın kafaniza
(351 puan) tarafından
Ne bileyim ya uyku tutmadı gece gece dertlendim
tarafından
Boşverin memlekettekiler mi öyle düşünüyor
Benim eşimin ailesi de öyle
(351 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
Takmayın gondermiyorsa
0 oy
(4,406 puan) tarafından
İstanbul'da başını sokacak bir evi zor buluyorsun yani ne zengini bu devirde kiralar 20 den başlıyor herşey ateş pahası valla 
(351 puan) tarafından
Evet kimse demiyor işte anca bana anca bana yapılsın isteniliyor
(4,406 puan) tarafından
Yaşamayan bilmiyor canım hala taşı toprağı altın sanıyorlar. İstanbul'da ulaşılabilirlikten başka birşey yok sadece herşey elinin altında ama o da parayla iste
(351 puan) tarafından
Aynen öyle Allah yardımcımız olsun ne diyelim
0 oy
(815 puan) tarafından
Bunun bir üstü yurtdışında yaşayınca da para bastığımızı, gökten indiğini sanmaları. Ben direkt yapamam, edemem, veremem diyorum açık açık. Sakin temiz bir ses tonuyla ve hatta güler yüzle söyleyin siz de. Can sıkıcı bir durum evet, ama takmaya değmez emin olun. 
(351 puan) tarafından
Inanki yüzlerine söylüyorum direk yok diye bu sefer eşimi arıyor oda kıramıyor olmasalar kredi kartindan eksiden atıyor bu sefer biz sıkısıyoruz
(815 puan) tarafından
Tabiki kırmadan söyleyin ama kırmamak için kredi de çekmemelisiniz.. Hata burada. Belki de bir kere kırılmaları gerekiyor.
0 oy
tarafından
İsteyen oldumu vermeyeceksin canım çocuklarıma harcadım felan de geç malesf insanlarımız önce kendini düşünüyor 
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Red edebilirsiniz kimse kusura bakmasın da para vermek yardım etmek zorunda değilsiniz 

Bizde kira vermiyoruz kapıcılık yaptığımız için bizi de kira derdimiz olmadığı için paralı sanıyorlar halbuki ay sonu zor geliyor borçlar çocuğun okul taksiti servis parasıydı derken.. kimse kimsenin ne gibi derdi borcu olduğunu bilmeden bakıyorlar 
(351 puan) tarafından
Ettim canım çok ettim ama yinede dinleyen yok Allah yardımcımız olsun ne diyilem
(4,235 puan) tarafından
Amin canım ❣️
0 oy
(51,590 puan) tarafından
asil istanbulda yasayana yardim yapilmali zor orda sartlar
(351 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,394 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 270 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...