+1 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
geri sayım başladı. kızlar ikinciye tüp bebek yaptıracağım. adetin 10. günü gideceğim bakacak. ilaç verirse muhtemlen 1 ay sonra ilaca gerek duymazsa muhtemelen bi kaç haftaya transfer olacağım. gereksiz yere heyecanlandım yine. aslında olursa olur olmazsa nasip diyorum ama yine de içim istiyor. bana da dua eder misiniz? pozitif olsun inşallah şöyle sağlıcakla...

11 Cevaplar

0 oy
(1,494 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ❤️ 
(540 puan) tarafından
inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(16,556 puan) tarafından
İnşallah canım sağlıcakla olsun. Ben güya korunuyorum geçen gecikti de test yaptım bir de negatife üzüldüm :) o ihtimal bile heyecanlanmaya yetiyor.
(16,556 puan) tarafından
Canım benim çok kardeşim var hele ablalarim iyi ki varlar. İkinci çocuğu istiyorum normalde ama çalışıyorum yaşım geçiyor 35 yaşına gireceğim diye gittim spirali çıkarttırdım ama tiroit hastasıyım doktor biyopsi istedi kötü bir şey çıkarda o arada hamile falan kalırsam diye korka korka test yaptım inşallah tahlillerim temiz çıkarsa yapacağım oğlum 3 yaşında ikinciyi yapıp tüpleri bağlatmayı düşünüyorum
(16,556 puan) tarafından
Ama Esma o ihtimal bile bize kendimizi anne hissettiriyor ben aynı gün gidip ilaçlı mr çektirdim ama test yapmış olmama rağmen neden hasta olmadım diye içime korku doldu
(540 puan) tarafından
inşallah senin de gönlüne göre olur canım :)
(16,556 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(8,873 puan) tarafından
Birbalannesi ,Bende tekte hamile kalmam işte doktora gittim ilaç verdi 2 kutu antibiyotik 2 kutu fitil.
Adet olmadım 3 kere test yaptım yinede emin olamadım adet oldum bitince baslicam ilaca :D
Eşime gıcık oldum resmen adam yanımda yok oda haklı sebepleri var ama oh çekince bir uyz.oldum
Ama caktirmadim:D sonra diyorki bak durumumuz ortada ben yokum nasıl yapcan falan fistan senden cocuk falan istemediğimi düşünme sakın diyor :D istiyorum ama şuan zamani değil diyor oda kendini açıklama gereği duydu:D

İşte istemiyoruz ama üzüldük:)
0 oy
(2,273 puan) tarafından
Herşey inşallah gonlunce olur...ikiz çocukların vardı sanki yanlış mı hatirliyom
(2,273 puan) tarafından
Biliyorum olacak inşallah:))))
(540 puan) tarafından
ya bu pozitiflik bi bende yok vallahi... ilkinde de pozitifi görünce keseyi görene kadar, onu görünce kalbi duyana kadar, sonrasında her kontrole  kadar hatta doğana kadar inanamamıştım ben. her defasında kötü haberi duyacakmışım gibi geliyodu... ne zaman doğdular hayattalar dedi doktor o zaman rahatladım. şimdi de olmayacak gibi geliyor
(2,273 puan) tarafından
İyi düşünelim iyi olsun inşallah ❤️ ne yalan soyliyim bende hamile kalınca hep öyle kırkım çıkana kadar inanmiyodum:)))...
(540 puan) tarafından
bu defa olursa zaten öyle yapmaya çalışacağım. her anın tadını çıkarıp klasik bir hamile olup içimde ukte kalanları yapmak istiyorum
(2,273 puan) tarafından
Rabbim güldürsün yüzünü iyi haberlerini bekliyecem ❤️❤️
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Ne güzel Allah gonlundeki kucsginda nasip etsin. Benim donmus embriyom yok. Aynı tedaviyi ayni yollari da bi daha gecnek istemiyorum. Cok sukur bir kizim oldu. İnsallah doğal yolla olur.
(540 puan) tarafından
benim doğal yol olasılıığı yok zaten. ama ben de yeniden o sürece başlamak istemem. zaten şükür iki kızım var. olursa bu da olacak olmazsa Allah kızlarıma güzel ömür nasip etsin..
inşallah doğal yolla olur seninki :)
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Gönlünüzce olsun rabbim sağlıkla sihhatle kavuştursun inşallah ❤️
(540 puan) tarafından
inşallah teşekürr ederim
0 oy
(6,045 puan) tarafından

Hadi hayırlısı bacim. 

Seni dogurtana kadar gitmicem bu uygulamadan :D

(540 puan) tarafından
ya çocuk hiç olmazsa ;)
(6,045 puan) tarafından
Olmazsa yine kalırım belki:D
(540 puan) tarafından
hadi bakalım :)
0 oy
(262 puan) tarafından
Ayy ikizleriniz vardı galiba sizin :) 3.cuyude şöyle sağlıkla kucaklayın inşallah nasip olsun :) Allah kucaginizi boş bırakmamış en azından çok şükür ki. Bir kez daha kucaklamanizi nasip eder :)
(540 puan) tarafından
inşallah canım teşekkür ederim. genelde herkes ikizden sonra ne gerek vardı diyo da bu defa herkes olumlu karşılamış sağ olsunlar :)
(262 puan) tarafından
Neden ki :) bence hepsi farklı deneyim. Bebek bakımından hatırlıyorum 1.5 yaş falan herhalde. Kardeşleri olunca anca 2.5-3 yaş olurlar sana bir eziyeti kalmaz. Bende ikinciyi düşünüyorum ama cesaretim yok seni tebrik ediyorum :D
(540 puan) tarafından
bence ne kadar erken o kadar iyi. olacaksa olsun bitsin. çünkü artık gezme tozma planlamak istiyorum. olursa hep bir büyürler 3 sene sonra gezmelere başlarım. olmazsa zaten kızlar büyüdü sayılır önüme bakarım yani. o nedenle olabildiğince acele etmeye çalıştım
(262 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın sonra daha zor olur şimdi bilgiler tazeyken
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Cesaretine hayranım :) ❤️ 
(540 puan) tarafından
inşallah pozitif gelirse o cesareti sürdürürüm :)
(1,854 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşAllah :)
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Rabbim kucağını boş bırakmasın gönlüne göre hayırlı evlat versin inşallah
(540 puan) tarafından
şükür boş bırakmadı zaten ilkinden ikizlerim var. bu ikinci. sağ olun dualar için :)
(2,284 puan) tarafından
Ne güzel ikizlerin var demek ben bir tane kızın var sanıyordum maşallah prenseslere onlarda inşallah abla olur o zaman
(540 puan) tarafından
teşekkür ederim :) inşallah
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah 
(540 puan) tarafından
inşallah sağolun
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin kucağını doldursun <3<3tekrar maddi manevi zor rabbim sabır kuvvet versin size <3

(540 puan) tarafından
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama bebeğim var zaten olursa bu 3. bebek olacak :) dondurulmuş embriyomu alacağım yani sürece yeniden başlamayacağım için maddi manevi olarak da ilki kadar zor olmayacak...
(2,385 puan) tarafından
Anladım canım inşallah sımsıkı tutunur sana ♥️
(540 puan) tarafından
inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Kaavi (2,636 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 114 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (223 puan) tarafından soruldu
+1 oy