0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (599 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim doğumum büyük ihtimal sezeryan olacak ve 23 Mayıs gibi demişti doktor benim doğum günüm ise 22 Mayıs cocugumla aynı günde doğum günü kutlamak isterdim aynı gün olsun isterdim yani ama bana bi arkadaşım bunun çok bencilce olduğunu söyledi neden diye sordum da ise ilerleyen zamanlarda çocuğun eşiyle sürpriz kutlama yapmak ister ama seninle kutlamak zorunda olacak hissine kapılır dedi ama ben öyle düşünmüyorum yani bilmiyorum sizce ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda

14 Cevaplar

0 oy
(4,250 puan) tarafından
Arkadasin da saçmalamış yani ne alaka 
(599 puan) tarafından
Bana bencilsin deyince sormak istedim
(4,250 puan) tarafından
Benim doğum günümde 21 mayıs denk getirme imkanım olsaydı bende getirirdim var sayalım bencillik yapıyorum bu kimseyi ilgilendirmez ki
(599 puan) tarafından
Yani zaten eşiyle özel bişey yapsa ben gitmem ki derim siz kutlayın bizde sonra kutlarız sen kendini düşünüyorsun diyor:D
(4,250 puan) tarafından
Kendisi oğlunun gözünde ön planda olmak istiyo demek ki seni de öyle yaparsın diye düşündü
-Reklam-
0 oy
(12,577 puan) tarafından
Yani seni o gun telefonla arar sana ertesi gun gelirler :))
(599 puan) tarafından
Demi bana çok bencilsin diyince çok şaşırdım :)
(12,577 puan) tarafından
Yani benim esimle annesinin ayni olsa oyle yapardim. Yada gunduz kaynanama giderdik aksam esiminkini kutlardik ozel birsey yapacaksak
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Gel bize bazı bazı derler insana Ne alka AİLE olmuşuz alırsın bı pasta yeriz gideriz ben bende olmasın ama çocugumda olsun isterim "ana" demiş adımıza rabbim boşuna mı tövbe yarabbim 
(599 puan) tarafından
Kısmet ederse oğlum olacak işte bana şey diyor belki eşiyle kutluyacak seni mi isteyecekler falan deyinxe noluyor ya dedim doğmadan evlendirdi çocuğu:D yani özel bişey yaparlarsa zaten bende gitmem isterim çocuğuma eşi tarafından özel bişey yapılmasını
(1,784 puan) tarafından
Bazıları konuşmak için konuşuyor onlara sorar misin? "Off"dugmeniz nerede?aksi halde çekilmiyor lar
0 oy
(4,211 puan) tarafından
Laf olsun torba dolsun diyoruz bi buna takma arkadaşını ikizler ne yapsın :D öyle düşününce ikizlere acımak lazım
(599 puan) tarafından
Haklısın canim
0 oy
(4,356 puan) tarafından
Ben de istemezdim sanırım. Kendi dogum gunumu belirtmeden doktora bırakırdım. 
0 oy
(17,985 puan) tarafından
Sen çocuğu eşinle değil benimle kutla diye darlamazsan olmaz sorun. Doğum zamanına doktorla karar verirsiniz denk geliyorsa her hangi bir sakınca yoksa neden olmasın 
0 oy
(568 puan) tarafından
Benim doğum günüm 4 mayıs. Bebeğim de 4 mayısta acil sezeryanla doğdu 40+2 haftalık. Yani normal doğum bekliyorduk kordonu dolanmış boynuna. Biz değil bebek karar verdi o gün doğmayı. Ayrıca hiç bu yönden düşünmemiştim. Hiçde bencilce değil bana kalırsa. Güzel bi anı güzel bi hatıra. Hani arada 10 gün olsa da tarihi o güne çeksen derdim ki anne karnında durması 10 gün bebek için yararlıyken neden bencillik ediyorsun derdim. Ama yani 1 gün var arada, olabiliyorsa neden olmasın dimi yani. Çokta böyle şeylere takılmamak lazkm. İleride ne olacağını bilemeyiz belkide bebeğin büyüyünce annemle doğum günüm aynı diye kendini farklı hissedip övünecek :D yani seninle doğum günü kutlamasınında ne çocukken ne de büyükken bi mahsuru yok önemli olan nasıl yetiştireceğin. Eğer kendi zaten isterse istedikleriyle kutlar, seninle tekrar kutlar. Bence arkadaşını değiştir. Böyle insanlar insana zarar verir. 
(599 puan) tarafından
Demi ama çok haklısın b
(568 puan) tarafından
Bazı insanlae enerjilerimizi yiyorlar. Ne yapsan karşılar ne desen kötüyüz vs... Bence kıskanmıştır ondan demiştir. İnsanlar çiğ süt emmiş ben kimseye güvenmeyen biriyim açıkcası. Arkadaş olgusuna da pek inanmıyorum. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor
0 oy
(4,199 puan) tarafından
Ben 24 Mart doğumluyum nisan sancim gelmesine ragmen (planli sezaryan yapacaktim ) gelmesine rağmen saatin gece 00:00 geçmesini bekledim kızımi 25 Mart doğsun diye.

Doktorum aynı gün olsun diye söylüyordu :) ben istemiyordum.

Neden biliyor musun hayata kök salmayacağim hiç bir doğum gününü buruk kutlamasin diye.Tabi bu benim düşüncem dogrusu bu anlaminda degil.25 Mart sabah kızımı kucağıma aldım :)
0 oy
(5,511 puan) tarafından
Kardesimin esi ikiz gorumcesi yani. Surekli ya onlar gelmek istiyo ya da esini cagiriyolar. Neymis 30 yasinda insanlarin dogum gunlerini beraber kutlayacaklarmis. Kayinvalidesi ve gorumcesi genelde boyle ister organize vs eder. Kardesim de ister ki esiyle basbasa kutlasin. Simdi yine biraz mesafeli hele evlendikleri ilk sene cumbur cemat kutlamislardi.
0 oy
(592 puan) tarafından
Ben 16 ekim  kızım 17 ekim. Doğum günümde alma ihtimali vardı dr istersen alalım dedi istemedim bi gün de olsa onun için daha iyi diye 37+6 da  doğdu. Ama dediğin konu hiç aklıma bile gelmedi. Erken doğma durumu vardı erteleyebildiğimiz kadar erteledik bi günde bi gündür dedim.
0 oy
(51,386 puan) tarafından
oyle olursa denk getirirdim bende esiyle gununde kutlasin benimle önce veya sonra kutlar
0 oy
(3,203 puan) tarafından
Benim doğum günümde annemle aynı gün  ama hiç bir zaman annemle aynı zamanda kutlama hissine kapılmadım doktor uygun görürse bir gün çok önemli değil 
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Ne saçma bir düşünce milyonlarca aynı gün doğan insanlar var benim ablamların doğum günü arası bir gün ama yani ikisi de ayrı ayrı kutluyor arkadaşını boşver canım nasıl istiyorsan öyle yap 
0 oy
(826 puan) tarafından
Bencillik değil ama bende istemezdim ya ben ölünce kızım buruk bir doğum günü kutlamasin 

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 892 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Freedomm (5,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
6 cevap 297 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.

408,645 soru

12,280,262 cevap

37,870 kullanıcı

Kategoriler

...