0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (1,741 puan) tarafından
Birde depent lohusa kilodu kullanılıyor mu kızlar? Daha önce normal doğum yaptım. Sezeryani bilmiyorum hiç.

9 Cevaplar

0 oy
(1,087 puan) tarafından

ben beli bol bir pijama altının üzerine kocamın tişörtlerini tercih ettim :) annem lohusa pijaması almış gelmiş. tuvalete giderken falan önü elime koluma dolandı sinir oldum giymedim. altını giydim sadece. bidaha olsa yine kocamın tişörtlerden devam ederim :) aşırı rahat

-Reklam-
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Sonda oldugu icin gecelik daha rahat oluyor yuruyus zamanina kadar takili kaliyor cunku sonra temizlenip normal pijama giyersin ilk gun hasta bezi kullandim.ben sonra uzun ped taktim 
(1,741 puan) tarafından
Cnm yukarıya foto koydum. Bende bundan var . Şu an ki mevsime uygun mu sence
0 oy
tarafından
Ben normal pijama takımı giydim erken hazırlıksız dogum olduğu için. Dogumdan 3 gün önce almıştım takimi erken doğum olur diye. Canped taktım çok rahattı 
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Dependt kullandim 2-3 gun cok rahatti. 

Dogum sonrasi gecelik giydim boyu dize kadardi. Rahatti bence. Sonra pijama giydim. Ama oyle suslu ,puslu ,dantelli lohusa geceliklerinden almadim. Klasik penye kumastan aldim lcw den cok uyguna almistim hatta.
(1,741 puan) tarafından
Bende olan geceliği koydum yukarıda cnm. Nasıl sence? Mevsime uygun mu
0 oy
tarafından
Ben lohusa takimi giydim lizozu giyip koridorda yurudum tam dogrulamiyosun hemen gelrn gidrn olunca sagimi solumj kapatti depentte brn almaya gittim medikaldeki adam acik hasta bezi verdi cirt cirti krnfine göre ayarlarsan daha iyi olur sezerysnda dedi 
0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bundan var bende

image

0 oy
(4,226 puan) tarafından

Ben gecelik ve depend kullandım

Ikiside büyük rahatlık sezaryan sonrasi sonda takılı uyanıyorsun herseysen önce zaten onun için bile gecelik gerekli.dogum ilk gunu Dr bir kaç kez gelip dikiş kontrolü yapıyor.Ilk gün sonda çıktıktan sonra wc ihtiyacı gecelik ile daha kolay karşılanıyor.

Birde gecelik kısa kollu olsun ilk gün epey serum takıyorlar 
(1,741 puan) tarafından
Cnm foto koydum bendeki gecelik bu. Nasıl sence
(4,226 puan) tarafından
Gayet iyi bende penye pembeli iki takım almistim lohusa takımı almadım tam olarak modelleri ayni ben rahat ettim
(4,226 puan) tarafından
Hastahaneler epey sicak oluyor merak etme bende mart ayında doğum yaptım bu sekilde giydim
(1,741 puan) tarafından
Çok sağol cnm
0 oy
(8,276 puan) tarafından

Pijama takımı giy 

Ben lohusa pedi kullandım ikisindede

0 oy
(9,718 puan) tarafından
E bebekte lohusa pedleri var ondan al canım depend giyemezsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 148 göst.
13 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde elifcfcf (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
9 cevap 105 göst.
0 oy
16 cevap 887 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,779 soru

12,360,778 cevap

41,482 kullanıcı

Kategoriler

...