0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından

image

bu pastayı yapmak istiyorum . Ben dış kaplamasini krem santiyle yapmak istiyorum.

1 . Sorum krem şanti yaparsam üzerindeki şeker hamuru çiçekler su ile yapışır mi

2. Pastanın iç kreması için önerdiğiniz tarif

3. Pandispanya tarif

4. Çelik çember onerisi

4 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından

En İyi Cevap
Birde kızlar krem şanti bı zaman sonra çatlıyor çatlamamasi için öneri varmi
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Yapışır mi bilmiyorum ama krem santinin icerisine erimiş beyaz çikolata karıştır canım, hem tadı hem görüntüsü harika bir sıvama kreması oluyor 
(788 puan) tarafından
Valla canım çok anlamıyorum inan nasıl yapayım tam tarif edebilir misin sana zahmet ? Böyle dışı tatlı pembe olsun istiyorum
(291 puan) tarafından
Yaptınız mı ben geç kaldım sanırım yorumu gormeye
(788 puan) tarafından
Bir ay var canım ama simdeden kafamda taslak olmais için uğraştım ama buldum bikac şeyler teşekkür ederim size
(291 puan) tarafından
Pembelik için eğer boya kullanmak istemezseniz,onceside bir bardak soğuk nar suyu ile kremsantiyi çırpın rengi istediğiniz gibi olacak mı bakın. Çok koyu olursa nar suyu ve su ile karıştırın
(788 puan) tarafından
Pembeli krem şanti düşündüm aslında
0 oy
(1,627 puan) tarafından

https://www.nefisyemektarifleri.com/video/cikolatali-pasta-videolu/ 

Bu tarifi yapıyorum çok lezzetli oluyor. Çikolatalı yapmak istemezsen kakao vs eklemezsin. Dış sıvamayı da arkadaşın dediği gibi yaparsan çok güzel olur. 

(788 puan) tarafından
Pandispanya da mı bu tarifle yapıyorsun?
Çember kalipla mi yoksa kelepçeli kalipmi kullaniyorsun canim
(1,627 puan) tarafından
Pandispanyayı da o tarifle yaptım evet ama ben kalıp olarak borcam kullanmıştım ahahahaha .d.d borcamdab çıkarıp 3 e bölmüştüm. Kalıp yeni aldım hiç kullanmadım
0 oy
(436 puan) tarafından

Şeker hamuru bence krem şantiye ağır gelir. Kayar aşağıya doğru. Pastacılardan şöyle bi resim yaptırıp pastanın üstüne yapıştır. Bu da benim kızıma yaptığım pasta idi. 

image

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
8 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 527 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 241 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,248 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,386 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...