0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar bu aralar çok sık duyduğum bir deyim yani bana diyolar ki koyun gibisin , niye herşeyden bu kadar uyumlusun , naifsin. Bundan öncede söyleyenler olurdu ama bu aralar daha fazla söyleyen var. Demekkj ben bazı şeylerde fazla ya kaçıyorum, dengeye gelmem lazım 

8 Cevaplar

+6 oy
(499 puan) tarafından
Koyunlar fıtratları gereği davranışsal olarak birbirini taklit ve takip eder. Biri uçurumdan düşse bütün sürü onun peşinden atlar. Çok uyumlu ve naifsin diyen kişiler pek de öyle olduğunu düşünmüyor bence. Birine koyun gibisin demek hakarettir
(361 puan) tarafından
Artıladım biri bana dese yırtarım valla
(499 puan) tarafından
Yırtacak potansiyeldeki birine zaten kimse diyemez :)
(361 puan) tarafından
Aynen öyle valla kimi sessiz sakin görürlerse ona yükleniyorlar
(141 puan) tarafından
Sağol canım yorumun için bendeki potansiyel ile alakalı değil sanırım. Çocukluğumda annem ve çevrem tarafından çok fazla susturuldum.  Kendimj ne zaman ifade etmek istesem ya bağırırlardı yada üstüme yürürlerdi, sanırım oradan kalma olabilir bendekj.
(361 puan) tarafından
Çocukluğumda bende öyleydim hatta ilk evliliğimin 2 buçuk yılıda öyle geçti aman o kırılmasın aman buna saygısızlık olmasın aman edepsiz demesinler diye diye baktım ki bana yapılanları ben kaldırıyorum dedim ki ben kaldırıyosam onlarda kaldırabilir o gün bugündür afedersin önüme geleni ısırıyorum arkama geleni tepiyorum kimsede bişey diyemiyor
-Reklam-
+3 oy
(27 puan) tarafından
Kendini kurt sanan da milleti koyun zannediyo suna bak koyun suru piskolojisiyle herseye uyum saglayan sorgulamayan yada kendi fikri olmayanlara denir benim bildigim iyi degil yani 
(5,170 puan) tarafından
En acık secik anlatım bu heralde
(141 puan) tarafından
Fikrim varda çocukken ne söylesem ya saçmalama dediler , ya susturdular. Sanırım bunun ile alakalı ben fikrimj söylersem nasılsa saçmalarım yada susmalıyım gibi geliyor.
+1 oy
(974 puan) tarafından
Köyün gibisin demek şimdi iltifat mi öyle diyenlere inanma ***** sın demek resmen şöyle sen kendine bak
(141 puan) tarafından
İtiraf olarak söylemedim zaten bende rahatsız olduğum için burada paylaştım.
(974 puan) tarafından
İşte diyor birileri tarafından hep yönetiliyorsun onu demek istemiş keşke sessiz kalmasaydin
0 oy
tarafından
Koyun saf bir hayvandır canım biri yapınca digerleride düşünmeden aynı şeyi yapar yani sana naif yada uyumlu demek istemiyo bunu söyleyenler.
(141 puan) tarafından
Yani saf mı demek istiyolar
tarafından
Ben kibarca yazdım canım çok ayıp bir kelime bana göre koyun nedir ya onlarda fazla çakal heralde
(141 puan) tarafından
Yukarıda yorumlara yazdım Canım sebebinj buldum sanırım.
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Koyunu nereye çekersen oraya gelir. Hani çoban peşine takar ya onları oyüzden bir hakaret gibi ya. Anladığım kadarıyla insanlar konuşurken aklın farklı diyor dilin evet doğrudur gibi konuşuyorsun insanlara karşı kendi fikirlerinide belirt. 
(141 puan) tarafından
Yukarıda yorumlara belirttim Canım bu s postu açarak sebebini de bulmuş oldum. Gayet aklım varda çocuklukta çok susturuldum . Susturula susturula böyle oluyor demekkj
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Koyun gibi olmak her şeye uyum sağlamak ve naiflik anlamında kullanılmaz söyleyen kişi kusura bakma ama hakaret etmiş sana 

Koyun gibi olmak kim ne söylerse kim nereye çekerse kendine ait hiçbir Fikri olmadan kendine ait hiçbir yorum yapamadan o kişinin çektiği yere giden kişiye denir yani sana demek istemiş ki senin aklın yok beynin yok kendin düşünemiyorsun insanlar nereye çekiyorsa oraya gidiyorsun insanların hep fikirde bulunursa kabul ediyorsun
(141 puan) tarafından
Belkide bana bunu söyleyenler asıl dostlardır. Beni kullanan işine geldiği için bu halimden yararlananlardansa bana asıl dostluğu yapanlardır.
0 oy
(13,385 puan) tarafından
koyum gibi olmak. baştaki ne derse sorgusuz sualsiz kabul etmek. 

yönetilmeye ihtiyacı olmak 

eş, arkadaş, patron, komşu gibi. olumsuz olsa da beğenmesen de onlarındediğini yapmak, itiraz etmemek. 

yani kısaca ya senin hiç fikrin yok mu? demek
0 oy
(18,113 puan) tarafından
Kendileri kurt gibiler ya canm seni kolay lokma olarak görenler bu şekilde cümle kurar tabi sen disli ol çok iyi niyetlisin eminim ama dişli ol ezdirme kendini kimseye 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 495 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,223 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...