0 oy
170 göst.
önce Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından

Ne yapıyorsunuz kızlar ben adamı bebeleri uyuttum kahvemi içip yalı çapkını izliyorum siz ne diyorsunuz bu söze 

image

8 Cevaplar

0 oy
önce (547 puan) tarafından
Çilekeş ben saat başı uyanan 13 aylık bir bebenin esiri oldum uyutmaya çalışıyorum 
önce (351 puan) tarafından
40 hafta iyi bence ya ortancayı 41+5 te doğuran bana göre :)
Ay yok be normal olsaydı neyse de 40 haftada sezeryan olmak hem çok koydu hemde o kadar şey görüyorum ki yani sezeryan olan bebekler hayatta kimseden yardım almadan sorun çözemez cart çurt şeylerini beynim yoruluyor ikinci bir çocuğa hayır propagandası yapıyorum evde kocama kvkvkgk
Yok kız kim demiş sezeryan olan bebekler tek başına sorun çözemez diye büyük oğlumu 37 hafta da normal doğurdum ama 15 gün kıçımın üstüne oturamadım şükür çok akıllı 17 yaşında evde yetişkin kız varmış gibi siler süpürür yemek yapar okulda da derslerinde de aynı şekilde kızımı 7 saat suni sancı aldım 41+5 te kalp hastasıyım daha fazla dayanamayacağım için sezeryanla doğurdum maşallah kızım cin gibi 3 yaşında her şeyi tek başına yapabiliyo tuvaletini yemeğini üst başını bende 3 günde ayaklandım çok şükür en küçüğü 2 ay önce 38 de mecburi sezeryanla doğurdum ve doğum da kalp spazmı geçirdim ama çok şükür 1 hafta da ayaklandım inanma çevrenin dediklerine nasıl öğretir nasıl yetiştirirsen öyle gider 2 yaşından itibaren ufak ufak sorumluluklar ver başardığında ödüllendir başaramadığı da cesaretlendir bak bakalım ondan sonra nasıl kendi çözümünü kendisi buluyor
önce (12,031 puan) tarafından
O nerden cikmis kiz ilkimde planli sezeryan oldum 39+4de. Oglum masallah herseyini kendisi halleder. Daha 1 yasindaydi asla tutmamiza izin vermedi koca koca kaydiraklara cikip kendiai kaydi hep. Duser kalkar hic aglamaz. Okuldada öyle ben yaparim ben hallederim. Ben kalirim anne. Ben giderim anne. Hep oyle bi çocuk oldu masallah. Vqllq o çocugun karakteriyle alakali
Birkaç doktor sayfasında gördüm bunları ben kendi doktorumuz Allah var çok çom ilgili ve iyi ama yani insan bir üzülüyor
-Reklam-
0 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Ay bende kızı uyuttum şimdi yeni bölümü gördüm YouTube a bakarken :) izlesem mi uyusam mı diye karar veremedim :D

Amaannn izle kız nasılsa öylede böylede uyumuyoruz :)
He valla doğru dedin bacım izliyim SeyFer i ☺️
İyi seyirler canım
Teşekkürler sanada çiçeğim ☺️
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
önce (34 puan) tarafından

Bende iki aslanımı da uyuttum biri 3 yaş olacak diğeri 12 aylık evet söz çok doğru uykusuzluğa dayanamayan ben 2.çocuktan sonra uyusunlar da bi kendimle kalayım diye uyumuyorum ;)

Aynı valla kahvemi yapıp mutfağa oturdum mu benden mutlusu yok bende 4 tane biri 45  :) biri 17 biri 3 yaşında en küçük 2 aylık kazan dibim
Abo maşallah :) bende de 3 erkek var işte ama hepsi küçük hahhha 30 yaşında olanda seneye 4 yaşına girecek :)))
Benimde eşimle 3 oğlan bir kız :) ama kızım oğlanlardan beter :)
Hadi ya erkek bebeleri canavar diyenlerde var kızlar daha beter diyen de şimdiye kadar çevremde hiç akıllı uslu bebe görmedim vallahi :) çok şükür benimkiler biraz daha iyi ama kendi kendilerine oynuyorlar artık benle bi işleri yok ;)arasının yakın olmasının bi avantajı olarak düşünüyorum
Büyük oğlum çok uysal çok sakindi bebekken hala öyle ağır başlı ama kızım tam bi fırlama tut tutabilir sen ama tabiki dışarıda yapamaz :)  bakalım ufaklık ne olcak rabbim hayırlısını versin inşallah
0 oy
önce (225 puan) tarafından
Bende bebemi uyuttum bir sigara bir kahve balkondaydim eşim evde icirmiyo senin ohhh mis düzen:D
Afiyet olsun canım bizde mutfak kapısını kapatıp orda içiyoruz
önce (225 puan) tarafından
Afiyetler olsun:)
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce tarafından
Ben bebem uyuduktan sonra yastığa çeyrek kala uyuyorum düşünmeye vaktim.yok :D
Yaaa ne güzel kız daha ne istiyorsun ben en az yarım saat dönüyorum yatakta
önce tarafından
Büyünce rahatlarsın dediler büyüdüler rahatlamadim:)
Nerdeee büyüdükçe dertleride büyüyo be bacım canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da başımız gözümüz üstüne dertleri
önce tarafından
Aynen öyle kardeşim
0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Saat kaç oldu hala çocuk uyutmaya calisiyorum 

Cildiracam az kaldi
0 oy
önce (604 puan) tarafından
Nerde hem uyumadım hemde bügün gidicez doktora uyku ondan da tutmuyor heycandan uyuyamıyorum canım gitceğim zaman :) 
Hamilemisin
önce (604 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
önce (262 puan) tarafından
Bebişim on aylık test yaptım pozitif çıktı, sezaryan olmuştum zararı olur mu diye düşünüyorum :⁠-⁠)
Yaaa hayırlı olsun inşallah doktorla görüş bakalım ne diyecek
önce (262 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 473 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy