0 oy
554 göst.
önce Aile kategorisinde (98 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Arkadaşımın doğum günü bugün geçen hafta konuştuk.Araba aldik sana da gelecegim insaallah dedi hediyelerini aldım gelecek diye bekliyorum.hop bir mesaj çok kırıldım çok üzüldüm.
Arkadaşımın attığı mesaj 
Ben senin doğum gününü kutlamadım diye sende benim kini kutlamıyon ya hani bana küsüyordun ya tayibe yada şerife farklı dedim diye hah tamda bu yüzden tayibe benim 30 yıllık arkadaşım bi kere bile kutlamadım hatta bilmiyorum bile ama o bunu mevzu etmeyip direk msj atıyor ..

Bugün onun doğum günü bende bana gelince yüz yüze kutlamak istedim hediyemide aldım gelecek diye bekliyorum mesaj atıp kutlamadigim için bana bu mesajı atmış. Gece gece beni çok üzdü çok kırdı.

20 Cevaplar

+3 oy
önce (4,432 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Senin yerinde olsam aynen şunu yazarım. Öncelikle mesajını yersiz ve anlamsız buldum. Her arkadaşlık kendi içerisinde özeldir, başkalarıyla kıyas yaptığın an üstelik böyle saçma bir konudan dolayı, bu arkadaşlığa ciddi bir zarar verdin. Ben önceden hediyeni bile alıp seni beklemiştim ama hata etmişim, Tayibe almıştır hediyeni zaten, artık onunla kutlarsın. Bu arada doğumgünü kutlamak madem önemsiz, neden benim veya başkalarının senin doğumgününü kutlamasını bekliyorsun? Demek ki sadece kendi doğumgününe yani kendine değer veriyorsun sen, geri kalan önemli değil. Baştan sonra sorun çıkartmak için atılmış bir mesaj. Daha fazla uzatmaya gerek yok. İyi günler yazar, uzun süre de cevap vermem ne yazarsa yazsın.   Bu arada bu bencil arkadaşın muhtemelen hediye lafını duyunca yumuşayacaktır, umarım sen yumuşamazsın. 
önce (725 puan) tarafından
Aynen kopyala yapıştır gönder bunu
-Reklam-
+2 oy
önce (3,727 puan) tarafından
Ben yani bu olayı takarmiydim belki takmazdim ama hemen başkasıyla kiyasladigi için yani pek sağlıklı bir insan ya da arkadaş gibi gelmedi bence bencil bir insan 
+1 oy
önce (65 puan) tarafından
Ben olsam benim doğum günü mü kutlamayanı ben hıc kutlamam ve bu sadece sana değil diğer kişilere de yapılmış çok yanlış ve bencilce ben kimseye yazmayayım kutlamayayım ama herkes benimkini kutlasın oldu başka istediği de varmıymış acaba hiç sevmem böyle şeyleri bır insan bana ne kadar değer verirse o kadar değer görur
önce (621 puan) tarafından
Artılıyorum adaşım bende sen gibiyim
önce (65 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
önce (621 puan) tarafından
Rica ederim canım
+1 oy
önce (709 puan) tarafından
Ergen ergen hareketler küstüyse küstü cok saçma ztn yazdıkları
+1 oy
önce (769 puan) tarafından
Senın hatan hedıye alıp gelmesını beklemek doğum günü ile gelmesı farklı bırsey bugün doğum günü bugün gelecek değil ya bugüne dek gelmemiş ise bugün gelemez zaten dıye düşünüp msjını atıp yada arayarak kutlaman lazımdı hedıyenı de denk geldıgınde verırdın

Ama şöyle bırsey var gerçek arkadaşlar böyle seylerı sorun etmezler ayrıca çocuk gibi baskasıyla kıyas vs yapması hemen çok mantıklı aklı basında bır arkadaş gibi gelmedı fırsat bu fırsat mesafeni koy derım

Ek olarak tayıbenın onın doğum gününü kutlamasını övuyor ama 30 yıllık arkadasının bır kere bıla kutlamamıs maharet gibi anlatıyor yüzsüz nedense bencillik hat safhada gibi bır hava sezdim acaba neden

Sen  kırılmak yerıne otur bunları bir düşün
0 oy
önce (1,858 puan) tarafından
Anlamadim ya valla kaç kez okudum 
önce (98 puan) tarafından
Bugün onun doğum günü bende bana gelince yüz yüze kutlamak istedim hediyemide aldım gelecek diye bekliyorum mesaj atıp kutlamadigim için bana bu mesajı atmış
önce (256 puan) tarafından
Ben de anlamadım Tayyibe ve şerife kısmını. ortak arkadaş mı senin arkadaşların mı kim kutlamış kim kutlamamış o kısımda çok anlatım bozukluğu var o yüzden yorum yapamıyorum.
0 oy
önce (233 puan) tarafından
Vallahi bende son kısmı hiç anlamadım ne oldu kim kimi kutlamadi diye
0 oy
önce (2,551 puan) tarafından
Mesajı anlayan varsa bana da anlatsin
önce tarafından
Arkadaşının doğum günüymüş arkadaşı ona gelecekmiş ama gelmek yerine mesaj atma ihtiyacı duymuş , doğum gününü kutlamadığı için arkadaşı stem etmiş post sahibi de attığı mesaja kırılmış
0 oy
önce tarafından
Sende aldıklarının fotoğrafını at , deki sen gelince sürpriz yapacaktım ama bu attığın mesaja inan ki çok üzüldüm de
önce (15 puan) tarafından
Bence de yarını bile bekleme sonra şaf ettim de aldı der. Ama arkadaşı da hatırlanmak istemiş ya mesaj bari ataydın diye o da hassas yani
0 oy
önce (1,756 puan) tarafından
Tam öyle dediği zaman hediyelerin fotoğrafını çekip atardın seni bekliyordum sürpriz yapacaktım derdin
0 oy
önce (759 puan) tarafından
Üzülmeye kırılmaya değecek bir durum yok oetada hiç takmazdım gereksiz biriymiş
0 oy
önce (1,090 puan) tarafından
Ona ne aldıysan ben kullanırım onu görünce de güzel mi  sana almıştım kaprislerin bitmediği için ben kullanıyorum derdim✓✓
0 oy
önce (1,355 puan) tarafından
Kaç yaşındasınız doğum günü mesajı atmadı diye böyle büyük büyük laflar edecek... Çocukça işler doğum günü kutlamak da kutlamadı diye trip atmak da. Hiçbir arkadaşımın doğum gününü kutlamam, en son lisede kutlamış olabilirim. Onlar da aynı şekilde. Arkadaşlığı böyle ölçmek çocukça. 
0 oy
önce (16,484 puan) tarafından
Ben en çok şuna takıldım kendi seninkini kutlamamış ama bunda bir sorun yok başka bir arkadaşınına da mesaj atmamıştım ama o hiç sorun etmemiş diyor. Peki kendi ? Hanımefendi prenses mı herkes onunkini mutlaka hatırlasın kutlasın istiyor. Dünya onun etrafında mı dönüyor acaba ? Ben bu kadar bencil biriyle nasıl arkadaşlık kurabildin hala onu anlamaya çalışıyorum 
0 oy
önce (488 puan) tarafından
Benim eltimde bana küsmüş çocuğun hasta doğum günü var goumceler gitmiş bana demediler gel diye neymiş niye mesaj almamışım 

İki gün slna aradım

M açmadı zaten bahane ariyordu
0 oy
önce (3,844 puan) tarafından
Beni baskasiyla kiyaslayacak biriyle arkadaslik etmezdim. Anladigim kadariyla hep bana diyen biri. O kutlamazmis ama karsi taraf kutlarmis. Narsist bi tip. Ben olsam bi daha gorusmem.
0 oy
önce (10,371 puan) tarafından
Bu ne be ben kimseninkini kutlamam ama herkes benimkini kutlasin ben kutlamasamda sorun etme hakkiniz yok ama siz benimkini kutlamazsaniz kirilirim isin ozeti bu benim anladigim eger dogruysa tobe bi daha gorusmem o kadinla catlak belliki 
0 oy
önce (555 puan) tarafından
Sende hediyeyi cek at mesajla herkes kutlar ben yüzüne karsı kutlamak istemiştim neyseeeee onemı kalmadı sana mesaj arkadaşlarınla mutluluklar yaz bas engeli gitsin amann trıplı arkadası hıc çekemem
önce (98 puan) tarafından
Öyle yaptım
0 oy
önce (18,416 puan) tarafından
Valla ben de yıllardır arkadaşımın doğum gününü unutuyorum ama asla kasıtlı değil. Çocuklarla aklımdan bir şekilde çıkıp gidiyor. Ama arkadaşım her yıl elinde pastayla çıkıp geliyor evime. Allah razı olsun. Hiç de yüzüme vurmadı. Hele başka arkadaşlarıyla kiyaslamadi. Ben olsam pek umursamadım artık bu arkadaşı 
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Benim anlamadığım neden o senin evine geliyor onun doğum günü senin onun evine gitmen gerekmiyor mu

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,007 göst.
2 Mart 2024 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 739 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,016 göst.
20 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,626 göst.