0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından

Şöyle bir elbise almak istiyorum. Ama emziriyorum o yüzden tereddütteyim. O zaman alma diceksiniz ama iki çocukla kat kat giyinmek zor oluyor. Bunu giy şal tak çık. Basit geliyor. Bi de çok hoş görünüyor :D siz giyiyor musunuz

image

13 Cevaplar

0 oy
(631 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bunu değil de etekli takım sipariş verdim. Dediğiniz gibi. Bir de evet tesettürlüyüm ve bu zamana kadar dar giyinmedim. Zayıfken de giymedim şimdi de giymiyorum ben de yanlış buluyorum. Bunu sipariş verseydim ya kabanla ya da trençkotla giyecektim. Yoksa her yerim ortaya çıkardı. 

image

Bunu sipariş verdim. Popom yok zaten. Ama yine de korseyle falan giyerim büyük ihtimalle 

-Reklam-
+6 oy
tarafından
Tesettulusun moda bun sene tesettürlü dar açık giyinmek ben açığım bu kadar dar giymem tesettür için dar
(631 puan) tarafından
Ben de dar giymiyorum zaten. Dar giymek istesem öyle bir vücudum da yok dbdndn
tarafından
Tamda gene bu model uygun değil evde giyilir
(631 puan) tarafından
Tamam sen evde giy bacım
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Ben önü düğmeli yada fermuarlı kullandim hep emzirirken. Elbise sade güzel ama yaka detayı var mı anlaşılmıyor renginden dolayı. 
(631 puan) tarafından
Hiçbir şey yok düz siyah elbise
(15,384 puan) tarafından
Emzirdiğini göz önünde bulundurursan bu elbiseyi kullanmak normal kıyafetten çok daha zor. Eteği kaldırıp emzirecek halin yok.
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Emzirirken giyinmek dert gerçekten bende elbise giyemiyorum
0 oy
(6,628 puan) tarafından
Emzirme olayı yok ama bu tür elbiseler vücudu aşırı sarıyor o yüzden tercih etmem 
0 oy
(11,571 puan) tarafından
gömlek elbise baya kullanışlı benc ehem açıklar hem dekapalılar için
0 oy
(12,739 puan) tarafından
Bunla emzirmek zor değil imkansıza yakın alttan açamayacağına göre yakayı sündürmen gerekecek elbisenin formu bozulur bu kez para çöp
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Düğmeli elbise dışında seçeneğin yok tek parça giymek istersen. Ben hep yüksek bel pantolon, etek ile kısa kazak tişört falan giydim emzirirken. Alttan açtım emzirdim hep. Emzirme sütyeni falan kullanamadım hiç, yumuşak süngerli sütyenler kulandım 
0 oy
(402 puan) tarafından
Aynı bu şekil uzun elbiselerim var, ya yarıya kadar zincirli yada düğmeli. Başka türlü emzirmek mümkün değil. 
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Eğer üstüne dış giyim gıymıyosan yanı ferace pardesü trençkot gibi tesettüre uygun değil dar oluyo elbiseler ayrıca ne olursa olsun tesettürlüler için diyorum elbiseyle sadece dışarı çıkmak caız değildir naçizane fikrimi belirtmek istedim canım
0 oy
(17,065 puan) tarafından
Gömlek elbise veya ikili takım tarzı şeyler daha mantıklı sanki emzirme bitene kadar bu kullanılmaz 
0 oy
tarafından
Elbise degilmi bu elbise emzirmek için daaha zor sanki
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Önü düğmeli ya da yakası kolay açılan kıyafetler emzirirken daha rahat oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bibercik. (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...