0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (3,511 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
3 yaşını 2 ay geçti kızım. Eylül 21 doğumlu. Bebekliğinden beri çok ağlayan bir çocuk. 3 yaşını geçti ve halen boş yere ağlamalar krizler bitmedi.  Örneğin sabah lego oynuyoruz bana böyle yap diyor yaptım beğenmedim ona ağlıyor. Kardeşinin biberonu vardı tutturdu onu ben vereceğim kardeşin şuan aç değil dedim kaldıracağım yine tuttu bir ağlama krizi. Ne zaman geçecek bu krizler hani 3 yaşta bi rahatlama geliyordu? Bize gelmedi bu rahatlama, ne zaman oturup da akıllı akıllı duracak bu çocuklar 3 yaş anneleri sizde durumlar nasıl 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,292 puan) tarafından
Yani canını sıkmak gibi olmasın ama geçmeyecek :D bir de kardeş faktörü var tabi sizde. Onun kıskançlığı da vardır. Kızım 4 yaşında kreşe başlayınca düzeldi bu krizler 
(3,511 puan) tarafından
Hep öyleydi kardeşten öncede. 5 aylık oldu kardeşi.
(5,292 puan) tarafından
Diyorum ya benim kızım kreşten sonra düzeldi
-Reklam-
0 oy
(3,789 puan) tarafından
Allah kolaylık versin benimki de aynı ama sen de ekstra kardeş varmış. Benimki arada ataklar dışında iyiyidi şükür eylül doğumlu yaşına girdiğinde de iyi olunca öyle gidecek sandım ama bu hafta beni bitirdi. İnşaAllah çabuk düzelirler
0 oy
(2,257 puan) tarafından

Benimkide öyle ya.. 4 dü bekliyoruz bir merakla :unsure:

(3,511 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah 4 yaşta sakinleşirler
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Benimde oğlum 2021 nisan doğumlu oda doğduğundan beri ağlak bir bebek ve hala öyle ben anaokuluna verdim biraz daha duzelme oldu ama su 1 haftalik tatilde canima okudu yedi bitirdi beni
(3,511 puan) tarafından
İnşaAllah bizde seneye vereceğiz
0 oy
(471 puan) tarafından
Bence geçer diye bekleme kardeşim bu duruma alış bı şekilde idare etme yollarını bul kabullen cunku her yasin kendine göre bir zorluğu sıkıntısı var ben öyle yapıyorum. Benim oğlum da 34 aylık 2 aylık da kardeşi var zaten inat ağlama krizi herşeyi ben bilirim ben yaparım havasında işin içine kıskançlık da girince yapicak bişey yok :) 
(3,511 puan) tarafından
Çoktan alıştım da bi umut geçer diye bekliyorum
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Benim oglum 2.5 yasinda. 21  gunluk kardesi var oda benzer davranislar yapiyor suanda. 
0 oy
(3,769 puan) tarafından
4 yaşından selam hayla geçmedi
(3,769 puan) tarafından
Vallahi birde benimki kız çocuğu bu böyleyse ikinci nasıl olacak acaba
(3,511 puan) tarafından
Ikisi kız ikincisi ilkinden fena desem :))
(3,769 puan) tarafından
Benim ikincisi daha belli değil yandık desene
(3,511 puan) tarafından
Her çocuk farklı kimisi kolay oluyor rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
(3,769 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Benimki q bucuk yas8nda anlattigindan fazlasi var eksigi yok isin garip tarafi kucuklugunde usluydu 
(3,511 puan) tarafından
Benimki hep böyleydi:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 167 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu