0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar evlendiğim günden beri kayınvalidemlerin maddi istekleri dertleri hic bitmedi. Paraları maasları birikimleri var ama o paraya dokunmak istemiyolar ıvır zıvır eve alınacak beyaz esya kücük ev aletleri birtakım borçları bize yıkıp kendi maaşlarını bi köseye atıp altın biriktiriyolar. Bunları bizden isterken de ya anneler günü hediyesi olarak bize bilmem ne alsanıza, doğum günü hediyesi olarak bize bilmem ne alsanıza şeklinde eşime aldırtıyolar. Bunlara yeni 500 bin liralık araba alındı eşim aldı gitti baktı etti 400 küsur paraları cıktı üstünü tabiki eşim tamamladı araba alındı. Sigortaymıs arabanın ufak arızalarını da eşim ödedi. Şimdi de biz bu arabayı sevmedik evimizin önüne yakısmadı daha modelli araba istiyoruz bize arabanızı verin siz kendinize baska araba alın diyolar. Bizim arabamız da sıfır mükemmel bi araba değil. Ama kafayı taktılar. Eşim kredi çekip borca girecekmiş bize yeni araba alacakmış biz arabamızı bunlara verecekmişiz. Onlarda şimdiki arabalarını bize verecekmiş biz onların beğenmediği arabayı kullanacakmışız kendimize araba alana kadar. Kene gibiler. Aç köpek gibiler. Ne dertleri bitiyo ne istekleri. Elimizde olan her şeyde gözleri var evimiz arabamız maaşımız. Eşimin ailesi ama o kadar usandım ki bu mevzulardan imanları para olmuş. Ben artık eşimin ailesini silmesini istiyorum gerçekten. Çok dua ettim allahım bunları ıslah et iyi insan olsunlar yakamızdan düşsünler evlerine bolluk bereket ver bizden istemesinler diye. Allah onlara verse bile hemen köşeye atıp bizim paramızı istiyolar. Boşanmayı bile denedim. Eşim eskisi kadar yapmıyo ama yapmasa da istiyolar. Sürekli istiyolar. Ben napıcam kızlar. Hamileyim çocuğumuz olacak ondan sonra düşerler mi yakamızdan bilmiyorum

19 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Düşmezler. 

Ne yüzsüzlermiş aaa okurken sinir oldum. Öyle şey mi olur canım herkesin kendi yuvası yani tamam ufak tefek sıkışılınca yardım edilir yahut hediyeler olur ama makul şeyler olur ve arada olur yani ne demekmiş elindeki arabayı bize ver. Eşin tez zamanda resti çeksin inşallah. Yoksa karısından çocuğundan olur bu gidişle 
(38 puan) tarafından
İnşallah çeker. Yoksa halim hal değil
(6,191 puan) tarafından
sadrazaman sol tassag.i mi bu aile ne bu bole. kenara atilan altini. snaa ne hayri var. gencken artirdiginizi gezin tozu. yeyin icin cocuk kucukken birikim oluo cck okula baslayinca masrafiniz da artacak diyecekleri yerde. sizin araba ile onlarin araba arasinda fiyat farki varmi. yoksa alsin sizinkini. sizde inu ku u satip ustune koyup yukseltin kendi arabanizi. daha iyi en azindan kendinizin malina borca girersiniz elaleme sacack mecal kalmaz esinde. hediye istersin suna ihtyacim var alacaksan madem mbunu al bende ekndi annemle oyle anlasirim da kendi parani yok bilip de elalemi somurmeye de gerek yok nekadar oglun da olsa elalem ayri bir butce
-Reklam-
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Burada iş eşinde bitiyor. Eşinin ailesini değil eşini değiştirmen gerekiyor. 
(38 puan) tarafından
Eşim zengin değil ki:( altı üstü askeri personel. Yanımda bile değil. Zaten arabamızın borcu yeni bitti bundan sonra dediğiniz gibi altın yarım altın biriktirmem lazım
(4,548 puan) tarafından
Ailesine yedirecek kadar zengin demek ki, bunu demek istiyorum. :) Onlar yiyeceğine sen ye çocuğunla.
(1,240 puan) tarafından
Bu askeri personeller hep m.al oluyor sanırım. Benimde eşimi sömürdüler. Ailesinin borcunu kapatabilmek için nişanımızı aylarca ertelemiştik. Nişan bile değil,  aile arası isteme. Evlendikten sonra yine bitmediler. En son kaynanamin cenazesinde se.refsiz kaynima 3 ceyrek borç verdim . Annemin altını yanımdaydı ondan verdim. Geri döndü eşime dedi ki " bankaya 10.000 tl az at , kaynananin altınlarını yap" . Bende o saatten sonra büyük bir kavga çıkardım konuşmadık . Ama saftirik kocam alışmış yolunmaya. Abisi ile 1 ay önce tekrardan barıştı. Fakat bu saatten sonra evimde 1 bardak çay bile vermiyorum. Valla bol bol harca eşin anlasın anca eve yetebilecegini . Eşi olarak kısıp fedakarlık yapıyoruz ama onlar başkasına yediriyor.
(1,065 puan) tarafından
Valla bacım esın gıdıp ailesinin araba almasına 100 bın yardım edip sıgorta ıvır zıvır bakım ıcın 20-30 harcayabılıyorsa ha dıyınce hedıye alabiliyorsa kusura bakma zengindir o kadar gönlü bol elı genısse gosterdın kendını sende ye esının malını yemeye mı utanıyon sen borca sok asla bıtmesın isteğin kı evıme zor yetıyorum kafasına bır girsin esın böyle olmaz bu iş
(38 puan) tarafından
Tek çarem hamileliliğim ve bebek. Ona yapacağım seyler lüks olacak bi de birikime zorlayacağım.
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Esinde suc var kesinlikle vermesin cok yuz vermis onlarsa astarini istiyor.sende aklini kullan esini borca sok buyuk birca senin borcunu odemekten onlara yetisemesin.benm kaynnamlarda ayniydi birc harc yapar esime odettrirlerdi baktim olmuyor boyle biz evde ac onlar rahat.esimj borca soktum hemde buyuk borca borc bittikce bidaha soktum borctan kafasini kaldiramadi.sonuc esim ben evime yetstrmekten kimseye para veremem diye resti cekti artik kurus vermiyor isteyemiyorlarda.
0 oy
(471 puan) tarafından
Okurken sinir oldum Rabbim akıl fikir versin bence eşinle konuş iş eşinde bitiyor kesin bir dille benim ailem var çocuğum olucak artık benim para biriktirmem lazım desin. Normalde anne babalar çocuğumun evi arabası olsun eksiği olmasın diye elde avucta olanı verirler sizinkiler bı degisikmis 
0 oy
(777 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ❤️ 
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Ben ne okudum şaka gibi ya .. Çocuktan sonra daha beter oluyorlar ama bacım çocuğu sahiplenme kendi çocuğu gibi davranma saçma sapan hal ve tavirlar inşallah öyle olmaz da Allah yardımcın olsun ❤️  

(38 puan) tarafından
Allahtan uzaktayım. Çocuğumu sahiplenirlerse hepsini tüfekle kovalarım:d
(12,773 puan) tarafından
Valla yapıyorlar bacım benim kaynana 50 torundan sonra benim çocuğu sahipleniyor eşimle en ufak tartışmada sen git ben çocuğa bakarım çocuk bizim diyor en son dayanamadım senmi çıkarttın senin her tartışan evimi terkediyor gidersem de boklu bezini bile bırakmam size dedim daha ağzından duymadım öyle bişey ama sahiplenmesi aynı devam
(38 puan) tarafından
Ayyyyyyy baş belaları mıdır nedir. İçim ürperdi simdiden
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Kocanda biter is sen  istedigin kadar sinir ol
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Esjm memur 4yil  anlatmaya çalıştım anlamadı kendi haline birakdin iki bebek var istesede veremiyor bez mama onlarda bakdilar bisey damlamiyor arayip sormazlar 
0 oy
(18,382 puan) tarafından
Yerinde olsam eşimi karşıma alır konuşurum ya bu isteklere rest çek ya da ben sana rest çekeceğim herkes kendi yoluna derim gerisini o düşünsün 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Eşin diyermiyorumu senin evüne yakışmayan arabayı banamı layık görüyorsun diye. okurken sinir oldum ya ne insanlar var millet çocukları en iyisini kullansın ister. Valla kimse kümsenin yakasına yapışıp para almaz sorun eşinde bence iki üç kez terslesin para yok desin bak bidaha istiyolar mı. Onlar yüzsüzlüğe alışmış verdikçe almaya alışmış.
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Kusura bakma eşin taviz vermese bı halt istemezler iş kocan da bitiyor. Ne yüzsüz insanlar ya . Okurken sinir oldum. Daha sana yapacağına senden mi istiyor ne utanmaz insanlar 
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Anam bunlar ne yüzsüzlermiş sakın vermeyin arabanızı canım kendininkileri satıp yenisini alsınlar ne alaka ya onu al bunu al tamam ailesi falan ama fazla olmuşlar artık kocana de çocuğumuzun geleceği için arabayı annenlere veremeyiz istemiyorum de çocuk doğduktan sonra da tamamen yollarını kesin şunu al bunu al derlerse bu ay maaş çocuğa gidiyor hep kredi derlerse ona da yok deyin maaş çocuğa gidiyor krediyi neyle ödicez deyin yollarını biraz kesin öyle öyle istemeyi bırakırlar umarım bu ne utanmazlık okurken kriz geçirdim 
0 oy
(20,068 puan) tarafından
Her seferinde şaşılacak bişey cikiyo bu siteden. Valla pessss. Bu ne yuzsuzluktur
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Dua et bol bol oku mutlaka Rabbim yardım eder eşinle konuş istemiyorum de kavga et gerekirse ben bi ara eltim kaynımdan kurtulmak için çok dua ettm hepsind2n kurtuldum Allahıma çok şükür şimdide ankaraya taşınmayı düşünüyoruz eşim dükkan bulmaya gitti inş olursa temelli kurtuluyoruz 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
ciddi msn nasil sabrediyorsun asker bide insan istemeye utanir ararsalar acma konusma somuruyorlar resmen boyle analik babalik hakkida olmaz
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Yuh annesinin şeyi. Eşin höst desin
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bosaniyorum senden sende daha çok yaparsın isteklerini de kesin konuş yapmasın zaruriyi anlarımda keyfe para istemeleri çok sacma
0 oy
(54 puan) tarafından
Düşmezler bunlar ne biçim insanlar ya bence evin uzaksa tamamen mesafe koy 
0 oy
(13,394 puan) tarafından
yok ebesinin nikahı yani. kabahat eşinde

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 669 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,014 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ferdahannnn (33 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 941 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 732 göst.
24 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi2 (3 puan) tarafından soruldu

410,912 soru

12,365,509 cevap

41,976 kullanıcı