0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kızlar önceden böyle değildim yani Şimdi büyük kızım Yemek yemediği zaman ya da küçük bir hata yaptığında ister istemez sinirleniyorum bağırıyorum o da benim bağırmamı istemediği için ağlıyor hem de çok icten ağlıyor hep yapmayacağım diyorum ama yine kendimi bağırıyor buluyorum hangi sureyi dinlemem lazım ya da ne yapmam gerekiyor önceden böyle değildim hani bir de şöyle bir şey var iki çocuk ev işleri Yemek çok yoruluyorum strese giriyorum ister istemez bu da sanırım kızıma Bir nevi yansıyor Çok pişman oluyorum ağladıgim bile oldu bu hangi sureyi dinlesem çok iyi gelir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sureyi bilmiyorum canim ama kızına kızında travma olusturuyorsun. ..ben kendimden biliyorum ..annem sinir hastasiydi cok eziyetler cekti ..10 yasimdan sonra basladi bu annemde .. günlük defterlerim hep dert doluydu ..annemin bagirmasiydi konu bana agliyordum hep..annemi canimdan cok seviyorum onunki hastalikti zaten kendine geldiginde kucakliyip agliyordu beni .. sana bbagirsamda uzulme diyordu ..

Ellerim titriyerdk yazdim
(148,029 puan) tarafından
benide sinir hastasi etmek uzere cocuklar
tarafından
Yapma sevdoş ...benim anneminki kardesimi dogurduktan sknra oldu nobetler geciriyordu hatta
(327 puan) tarafından
Elimde değil ya gurbette yalnız olunca we cocuklara yetisemeyince böyle oluyor önceden asla böyle birşey yapmazdım yapanlara kızardım ne oldu bana anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından

Ayetel kursi  oku ben ezbere biliyorum sinirlenince iyi oluyor 

Hasbinallah venimelvekil oda sinirlenince okuyorum dakinlestiriyor 
(327 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(18,182 puan) tarafından
Günlük salavat getir hep canm devamlı yap günde 10 tanede olsa hep salavat getir birde estağfurullah de bol bol insanı sakinlestiriyor 
(327 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Benim kuzenimde böyleydi. Çocukların en ufak hareketine aşırı sinirlenip bağırırdı. Sonra psikiyatriye gitti ve kurtuldu. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mm0207 (772 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu