0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızım 10 aylık ocakta doğum ettim ilk adetimi Ağustos da oldum emzirdigim için normal karşılanıyor Eylül'de de oldum geçtiğimiz ay ve bu ay olmadım kan testi yaptım geçen hafta 0.2 çıktı yani negatif ama adet de olmadım hala duzensizlikten dolayı mi dir acaba korunuyoruz öyle bişey istemiyorum şuan ama pisikolojim bozuldu  ya yani olsaydi kanda cikardi değil mi bir ay geçince yaptım kan testini 

5 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Kanda mutlaka çıkar canım geç döllenme değilse 
(31 puan) tarafından
Yani bir ay sonra yaptım geç döllenme olsa bile çıkardı değil mi
(345 puan) tarafından
Çıkardı canım o zaman mutlaka
(31 puan) tarafından
Ozaman düzensizlik var zaten en kısa zamanda gideceğim bebek olunca gidemedim bidaha rahatladım biraz
(345 puan) tarafından
İlk 1 yıl düzensizlikler normal canım yaşanabilir bende hiç olmadı ama annem hiç adet olmadan 10 ay sonra hamile kalmış bazı kadınlarda 2 ayda bir bile kanama olabiliyor
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
0.20 olcakti 
0 oy
(2,519 puan) tarafından
1 ay geçmişse muhakkak çıkardı gecikme olabiliyormus doğum sonrası adet olmayan çok oluyormuş yine de doktora görün istersen canım 
(31 puan) tarafından
Bende 7 ay olmadım iki ay olunca dedim başladı heralde sonra yine kesilince korktum
(2,519 puan) tarafından
Ben öyle bir sorun hiç yaşamadım 5 yıl önce normal doğum yaptım 20 gün lohusa kanım gelmişti 1 ayliktim adet oldum sonra hep geldi sadece gecikmeli geliyordu ama hic olmadığım ay olmadı
0 oy
tarafından
Ben geçen sene kasımda doğum yaptım 12 aylık bebeğim haziranda adet oldum ama hep geçikmeli oluyor bazen 40 günü geçiyor doğumdan sonra 1 sene düzensizlik normal diye biliyorum bir ay geçtiği halde sonuç böyleyse Hamile olduğunu sanmam 

Bir de neyle korunuyorsun canım 
(31 puan) tarafından
Prezervatif ile yani çok küçük olduğu için zaten düşünmüyoruz birde birinci sınıfa giden çocuğum var Rabbim isteyenlere versin inşallah geri çekilme bile yapmıyorum yani korkumdan çünkü cesaret edemem ona bile
tarafından
Canım bak ben ben daha iki gün önce öğrendim sen biliyor musun bilmiyorum ama artık doğum kontrol hapı kullanabiliyormuşuz ben emzirme olduğu için kullanamam sanıyordum iki ay böyle hamile miyim korkusu yaşadım bebek 6 aylık olduktan sonra hap başlanabilirmiş yani ben başka doğum kontrol yöntemi yapacaktım ama bir türlü çocuklardan kendime sıra gelmedi afedersin ilişki sırasında geri çekilmeyle korunuyoruz ama bazen kaçırdığımız oldu ve psikolojim bozulurcasına düşündüm sende bence bi hap alıp kıllan yine eşinde korunsun riske atma gerçekten çok küçük bebeğin ben büyük oğlum 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ve psikolojik olarak iyi değildim kendini dağlama al bence
0 oy
(16,974 puan) tarafından
Olsa mutlaka çıkardi endişe etme 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.