0 oy
985 göst.
Aile kategorisinde (1,418 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz kemoterapi aliyorm. 2.5 yaşında kızım var. İlaç alırken ilk başlarda annem 2 3 gün gelip kaldı. Şimdi kendim idare ediyorm çok şükür. Kaynanam da bu süreçte sadece ilaç almaya giderken kızıma yarim gun bakıyor. Ne evimin temizliğini yapar ne de yemeğimi. Hatta ilk kemoterapiyi aldığım zamanlarda evim süpürmeye halim yoktu. Benmde kolum ağrıyor dedi süpürmedi. Zat3n babam da sonra robot süpürge aldı. Ama kendi kızı olsaydi yemeğinide yapar temizliğini de yapardı. Hala olmuş kızına yemek yapar gönderir bazen. Gorumcem taşındı hep Kaynanam yardm etti. Benm sinir olduğum nokta ise bana gelince parmağım kolum ağrıyor demesi. Kizidr tamm elbette yapacak. Mesela annem her yaz benm yün yastıklarımı yapar. Kaynanam da yazı görümcemin bütün yastiklarinj yaptı. Daha da demez ki iki tane degl mi kızım getir arada oda kaynasin. Kızımı kucağına alınca görümcem hemen anne belin ağrır diyor kaç defa duydm. Ama.kendi halısı yıkaninca yastiklari yapılınca bisey demiyor. Bugün kiyma aldırdm eşime. Sulu köfte sıkalm kaynanam ile diye. Parmağım ağrıyor diyerek yaptı. Ama kendi kızına çok gordm kendi evinde sıkar kız götürur. Asla görümcem evinde skmaz. Kaynanam şu kafada. Ben kızıma yapiyorm anneside ona yapsn. Yeri gelince benm annemde yapıyor tamm ama kaynanam gile daha sık gidiyorz. Yani o kızın ise buda oğlun ben anlamıyorum bu ayrımı. Diyecektim eger gönlün yoksa skma diyede neyse dedm. Allahim  bana sağlık versnde tekte yaparm. Sadece kolum agriyo4 diye götürdüm. Hoş yarısından çoğunu da ben yaptm. Bi daha da zaten demem. Ama.ben bana en zor günümde davranışlarını ds unutmam. Gün gelir devran döner.

24 Cevaplar

0 oy
(51,050 puan) tarafından
ssn hala onlardan biseyler umuyorsun bunu kesmen lazim 

Allah yardimcin olsun 

annen niye gelmeyi kesti 

bu donemde kolay yemekler yiyin zorlama kendini
(1,418 puan) tarafından
Annem babam abim kardeşm var . Abim.babam ise gidiyor kardeşim okula. Gel dersem gelir ama ben istemedm. Ameliyat sürecinde zaten yanımda kalacak
-Reklam-
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Kemoterapi tedavisi, sonrasındaki yan etkiler de ağırdır. Allah herkese vicdan merhamet versin. Kaynanan sanmasın ki hep sağlıklı kalacak? Allah ona beterini verip eline düşürürse yüzüne nasıl bakacak bilmem. Düşmez kalkmaz bir Allahtır. Kanser hastası insanlara karşı çok hassasım çünkü annemin de başından geçti o süreci iyi bilirim. Rabbim sana da bir an önce şifalar versin 
(1,418 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.  Suan bile ayaklarım çok kötü mesela. Beyaz kemoterapi de ayaklarıma vurdu bazen yürüemkte bile zorlaniyorm. Annenizede çok geçmiş olsun Rabbım bir daha yasatmasn
(1,133 puan) tarafından
Amin. Allah kimseye yaşatmasın bu hastalığı.
0 oy
(1,612 puan) tarafından
ALLAH tez vakitte sana şifa versin ama inan beklentiye girme çok gereksiz gücünün yetigini yap ye ver eşine cicuguna illaki kızı gelinde önce gelir bu normal degilmi ? Bence gayet normal önceliği kızı olması 
0 oy
(7,590 puan) tarafından
Önceden bunları görür sessiz kalırdım şimdi bunları görünce (buna benzer şeyler işte) niye ona gelince bir şey olmuyor da bana gelince mi oluyor diye lafı gelişine yapıştırıyorum. Biliyor musun bu şekilde daha çok kıymete biniyor insan. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 579 göst.
23 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 166 göst.
11 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cemrenin mamasi (9,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 582 göst.

406,229 soru

12,179,909 cevap

36,674 kullanıcı

...