0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Kızlar öyle bir sıkıyor ki kendini öyle bir kıvranıyor ki yüzünün rengi bile değişiyor aşırı gazı var metsil zinco biogaia damla kullanmama rağmen hiç faydasını görmedim uyuyamiyor bebeğim ne gece ne gündüz duruyor 5 dk uykuya dalıyor sonra hemen sancısı geliyor ağlıyor. Gazını çıkarıyor kakasını yapıyor biraz rahatlıyor sonra tekrar başlıyor sancısı emdiği gibi de kıvranıyor ağlıyor nasl yapacam nasl bir yol izleyeyim bilemiyorum onun böyle acı çekmesine dayanmıyorm ya

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Papatya çayı ver bı kaç çay kaşığı oda etkili olur
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Canım benim bebeğim de aynı kolik yazdıklarının hepsini bende kullandım hiç faydası olmadı dün tekrar gittik tribudat diye bi şurup verdi tam anlamıyla geçmedi ama eskiye göre daha iyi rahatlatıyo en azından 1 ay düzenli kullan dedi bi sor bakalım doktoruna 
(171 puan) tarafından
Götürecem yine çünkü olacak gibi değil çok üzülüyorum bebeğimin böyle acı çekmesine ilkinde hiç böyle bir sorun yaşamadım ve ilk defa bu kadar gazlı bebek gördüm
(361 puan) tarafından
Bende ilk ikisinde sırtını bile sıvazlamadım ama bu çok fena
0 oy
(64 puan) tarafından
Karnını sıcak tut canm gaz kemerleri var ondan alabilirsın isiyı bi süre tutuyor ısıtıp ısıtıp koy karnına biogaia bizde işe yaramistı onun haricinde zeytinyağı nı ısıtıp karnına ayaklarına masaj yapabilirsin acı elma yagı var ayaklarının altına onunla da masaj yapabilirsin evin sıcaksa sık sık yıka ben öyle yapıyordum benmkide kolıkti

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 18 göst.
2 gün önce Moda kategorisinde Eda1 (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 255 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 27 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (279 puan) tarafından soruldu