0 oy
837 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selam bacılar nasılsınız neler yapıyorsunuz boşta olan ütü yapmayı sevenleri yardıma Davet ediyorum çayım kahvem cola meyve suyu bolca abur cubur bulunur 

Elhamdülillah yem yemeğimizi yedik kahvemizi iciyoruz ben utu yapicam inşallah yarın gezme günü ilan etmiştim ama pazartesi hastaneye gidicez o yüzden yarın çalışayım dedi bende 1 günde bir gündür olur git dedim hastane çıkışı gezeriz artik Rabbim nasip ederse yarın oturur hastane çantalarını hazırlarim bende 

BİRDE BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM HER YORUMLARDA İŞİNİZE GELMEYİNCE EŞİMİ DİLİNİZE ALMAKTAN Bİ VAZ GEÇİN LÜTFEN ALLAH EŞİME SABİR VERSİNMİS ABİ EŞİMİN BENDEN YANA BİR SORUNU OLSA BANA CENNETİ YAŞATMAZ CEHENNEM HAYATI YAŞATIR BU KADAR DERT ETMEYİN BEN EŞİMDEN EŞİM BENDEN RAZİ BUNA EMİNİM SEVGİSİNİ FAZLASIYLA HİSSETTİRİYOR 

image

Meyveli kalmamış 

image

20 Cevaplar

0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hanımlar azıcık işim kaldı tek tek cevap yazicam azıcık ara verdim patladım 

image

önce (928 puan) tarafından
Benden erken cıktın abla bende elbiseler katladım bebgin utuyude 33 34 yaparım diyorum
-Reklam-
+20 oy
önce (6,262 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Cidden sadece merakımdan soruyorum neden sürekli o onu dedi bu bunu dedi diye post açma gereği duyuyorsun birkaç kişi daha var yorumlarada taşıyan burada sende herkeste istediğini yazar söyler en ufak şeyde post açmak yormuyormu sen kendini biliyorsan ne dedikleri çok mu önemli 

Anlığımda  böyle ailecek oyun saatimiz 

image

Benimki çok sevdi ama birlikte oynamayı daha çok sevdi tekte oynuyor gerçi senin iki tane birlikte oynarlar ediyorum al ☺️
önce (1,486 puan) tarafından
Konu dışı ama oyuncağın adını yazar mısın
Pilsan mantarcık ve düğmeler
önce (483 puan) tarafından
ben hiç yorumlarda eşine laf atanı görmedim yüzde 80'i  çok güzel yorumlar yapıyor arada çıkan varsa bilmem o kadar güzel yorumun icinden onu görüyorsan pes .hamilelik hormonlarına veriyorum
Teşekkür ederim
+7 oy
önce (16,182 puan) tarafından

Hayat burayı ve yorumları takmak için çok kısa.

Sana tavsiyem ne kadar uyarsın bilmiyorum çok gösteren çok göze batar ve çabuk nazara gelir.

Kalbi kötü ve nazarı tutan çok olur. Ne kadar az göstersen o kadar az bilinirsin :happy:

önce (6,406 puan) tarafından
Bi ben nazardan korkmuyorum demekki:) aynı şeyleri yazacaktım
önce (2,157 puan) tarafından
Ben de artıladım bu yorumu.
Hatta ne düşünüyorum biliyo musunuz arkadaşın postları aslında hiç değişmedi hep eşiyle muhabbetli çay kahve durumlarını hatırlıyorum ha ona sözüm yok gerçekten maşallah Rabbim muhabbetlerini arttırsın inşallah ben beğeniyorum paylaşımlarını. Ama bi yorumumda demiştim ki bence senin başına aniden gelen bu durum yani doktorun ameliyatta bir hatası kaç ayına mâl oldu mesela sıkıntı içine girdi bence nazara geldin demiştim.
Nazara sonuna kadar inanırım.
Yorumlarıniza katılıyorum hanımlar teşekkür ederim
+1 oy
önce (5,924 puan) tarafından

Hazmedemeyenlere soda :D:D:D

Afiyet olsun cnm

Meyveli kalmamış sade daha etkili
+1 oy
önce (3,332 puan) tarafından
Kahve kafa mı yaptı kız nediyon
Allah eşime sabir verecekmiş benle evli olduğu için
+1 oy
önce (4,676 puan) tarafından
Kolay gelsin öncelıkle. O yorumu ben de görduum ama cok ciddiye almıssın, şahsi bişey değildi o. Benm 3.5 yasındakı kızıma bıle cok konusunca allah kocana sabr versın dıyor esm şakalasıyor. Yani ne senı ne eşini tanır nıye bu kadar taklıyorsun 
0 oy
önce tarafından
Afiyet olsun canım gider ayak ortalığı karıştırmak istemiş herhalde manyak
önce (1,835 puan) tarafından
Kim ki ne oldu
önce tarafından
Azonce hesap silenlerden biri ya büşraya Allah kocana sabır versin mi ne yazmıştı
Büyük ihtimalle
0 oy
önce (1,909 puan) tarafından

Afiyet olsun  bnde yeni  içtim kahvemi    ütü hiç sevmem:D

Normalde bende sevmiyorum ama çocukların olunca zenkli geliyor
0 oy
önce (1,482 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım ❤️ kız burayı takma bu kadar Büşra gevezede çok kalpleri kapkara olmuş insanlarda kim ne derse desin gül geç takma bu kadar maşallah SüphanAllah eşine de sana da Rabbim iki cihandada ayırmasın 
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
önce (3,184 puan) tarafından

Afiyet olsun canim, bende bugün ikinci kahvemi içtim ogluşumu uyuttucam birde çay keyfi yapacam :) ikidir  denk geliyorum bende eşinle ilgili yoruma kendi eşleri oyle olmadıkları için kiskaniyorlardir. 

Anten taksinlar elimde olan bir şey yok

Uyumuştur inşallah
Hahahahahhaaha anten takacak alanları kalmamıstir canim :) uyudu çoktan :)
Darısı benim oğlanın başına inşallah cnm ama bizim uyumamiz 5 i bulur

☺️☺️☺️
İnşallah daha erken uyur canim çocuklar işte uyku saatleri hiç belli olmuyor :))
Sağlık olsun yapalım
0 oy
önce (1,802 puan) tarafından
afiyet olsun canım ütü yapmayı hiç sevmem ama gelirim yardıma :))

nolduu kız yine ne kaçırdım ben 
Valla çok makbule geçer tam bitirdim yerleştirdim oh dedim odada bir sepet daha çıktı unutmuşum
0 oy
önce (3,280 puan) tarafından
Canım sen niye burdakileri dert ediyon sen şuan bebişine odaklan boşver kıskanan çamur atar illa bişey bulur atar sen güzel yorumlara yaz kötüleri boşver mesaj kutunu da kapat çünkü sen umursadıkça yazan çok olur bırak sen yaz istediğini onlar gitsin esra erol müge anlı izlesin onları ancak ordakiler keser mutlu insanları çekemezler lütfen takma rabbim ailenle bir arada olmayı nasip etsin seni bebişini sevdiklerine hatta bizlere bağışlasın burda kardeş gibisin bırak kıskananlar çatlasın tabiki de mutluluğunu paylaşcan❤❤❤
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️♥️
0 oy
önce (10,374 puan) tarafından
Afiyet olsun balim bende bebeyi uyutuyorum az bi isim kaldi 
Uyumuştur inşallah
0 oy
önce (1,090 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Sigara börekleri Sarıldı ✓

Ayrıca eklemek istiyorum burda yok sen iyi olsan eşin seni sever yok sen söyle olsan eşinle iyi olursun gibi pervasız keşmekeş yorumları ciddiye alacak kadar kimseyi hayatınız ve aklınız dan geçirmeyin.Once herkes kendi kapısının önünü süpürsün sonra başkasının kirine pasına baksın 
Size diyeceğim  o ki kendinize çok yüklenmeyin burası klavye hanımlarıyla dolu fazla ciddiye almazsanız sizi üzen geren insanları  anladığım kadarıyla gebesiniz değmez lütfen ✓
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah

Yorumun için teşekkürler
önce (1,090 puan) tarafından
Rica ederim. ✓Saglıklı günler dilerim
0 oy
önce (2,551 puan) tarafından
Darısı bana 

Bende eşimden ağlıyorum valla ruhen cokmu çok yoruldum 
Rabbim huzur versin inşallah
önce (2,551 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
önce (1,748 puan) tarafından

Kolay gelsin bileğine kuvvet canısı :D sağlıkla giysin yakışıklı prensimiz inşallah<3 kendi kocaları senin kocan gibi değil ya çekemiyolaaa kıskanıyolaaaaa :woot:

İnşallah bacim inşallah tam bitirdim oh dedim çocuğun odasından 1 sepet daha cokti tam cıldirmalik yarın sabah yaparim artik ♥️♥️♥️

Cekemeyene anten yollayim diyorum adres atmıyorlar benim suçum yok ki ☺️☺️☺️
önce (1,748 puan) tarafından
Yorma kendini bırak yarın yavaş yavaş yaparsın dinlen biraz da çiçeğim.Antende kaldırmaz onları☺️☺️☺️
Yetersiz kalir doğru diyorsun

Canavarım uyanık dinlenmek nereme
0 oy
önce (169 puan) tarafından
Canim gunde kac Kere kahve iciyorsun hamilikte fazlasi zararli bir fincan izin var 

Cola da oyle zararli
Canim ne kadar isterse özellikle ağrı durumuna göre içiyorum

Cola var dedim içiyorum demedim bardaktaki vişne suyu

Ne zararli diye sormadım postta
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Afiyet olsun canım eşine ne oldu ki 
Benle evli olduğu için Allah yardımcısı olsun mus şimdi de evliliğime dil uzatmaya başladılar
önce (162 puan) tarafından
Aman neyi kafana takıyorsun seni ve eşini gerçek hayatta tanımıyorlar ki sonuçta
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından

Afiyet şeker olsun bitanem <3

Gel beraber olsun cnmmmm ♥️♥️
Seviyorum seni kalbi güzelim ♥️Ahh sipam uyudu az takılaym yatayım diyorum çok yorgunum canım
Darısı benim firlamanin başına inşallah ama hiç niyeti yok

Benimde aşırı derecede ağrım sancım var ilaç alsammi diye düşünüyorum

Sende seviliyorsun ♥️♥️♥️♥️
Geçmiş olsun canım ♥️ çok yorma kendini ondan olmuştur

Benimki de zorla uyudu yatıyor öğlene kadar pazartesiden itibaren uykuya çare bulmam lazim evdeyim artık
0 oy
önce (7,227 puan) tarafından
Kim ki onu diyen 
Şakasına dedim ya . Neyse zaten hesabini sildirmis
Senin bu imali cümlelerin fazla oluyor artık kızı savunmadim bile hiç hep ortayı bulmaya çalıştım sende herkese sen eskisin demeyi bir birakir misin lütfen sana denince veryansın ediyorsun sen diyince sorun yok eski olur yeni olur sanane kimene merveyi savunduğum bir cümle var mı bak bakalım önce sen başlattın sen eskilerdensin dedim sırf bunun için kankan diyorsun ona psikolojik baskı yapıp gönderdin bende yemez haberin olsun ..
Başkasının elbisesini bilezigiyle resim attın falan dedi bana bilip bilmeden gunahimi aldi . Ben göndermedim hem başkasıyla sorun yaşamış olamazmı . Neyse uzatmayalım
O konulara hiç karışmadim ki özelden yazdı onada söyledim resim paylaşıyor eski üye bile olsa o değildir diye ona buna eski üyesin eski üyesin diyorsun 3 ayda puanın yükselmiş her tartışmaya konuya hakimsin sana denince biseyler oluyor sende deme o zaman. Ben kimseyi savunmam kimsenin de savunmaya ihtiyacı yok koca koca kadınlarız savunuruz kendimizi ..
Bikere dedim ben . O sürekli sağa sola yazdı bnm postuma yazdı.  Değilim diyorum inanmiyor. Neyse bosver ...

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 297 göst.
+1 oy
7 cevap 451 göst.
30 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu

403,379 soru

12,083,530 cevap

36,362 kullanıcı