+1 oy
277 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar Kanada tiktok yasaklanmış darısına başına Türkiyeye kapanır umarım ve Çok saçma Sapanlar var hem çocuklarımız giriyorlar dolaşıyorlar Ediyorlar görüyorlar sonuçta ve Az önce ben dolaşayim dedim tiktok fenomenler birbirine girmişler vurulmuş İşte Ne oluyorsa tiktok sayesinde oluyor herşey Ben Instagram dışında pek kullanmıyorum yani 

13 Cevaplar

0 oy
önce (216 puan) tarafından
İnşallah ama sanmıyorum
önce (41 puan) tarafından
Bende sanmıyorum ama inşallah bı an önce kapanma dileğiyle Gerçekten insanın psikoloji bozuluyor tiktoku gezince özelikle çocuklarımız psikoloji bozuluyo
-Reklam-
0 oy
önce (3,718 puan) tarafından
Kiz kapansın valla millet pideciden koşup yufkaciya kaçıyor su müge anlida kocasından herkes ordan biriyle tanışmış oluyor bence saçma sapan bataklık gibi bir uygulama 
Aynen ya çok saçma bı uygulama Umarım bı an önce kapanma dileğiyle
önce (3,718 puan) tarafından
Ya bir de kimse yanlış anlamasın ama bu 45 50 yaş ustunun de yoldan çıkmaya ne meillilermis hepsi kariyi kocayı bırakıyor başkasına kaçıyor sorsan parkta oturan gençlere laf eden tiplerdir
Evet doğru söylüyorsun öyle haketten
0 oy
önce (5,999 puan) tarafından
Hiç bir sosyal medyayı kullanmiyorum watsap ve burası tek ve şu tiktok duyduğum kadarıyla Nalet bir şey inşallah bir an önce kapanir
İnşallah bı an önce kapanma dileğiyle
0 oy
önce (3,916 puan) tarafından

Umarım yasaklanır,  hiç sosyal medya kullanmıyorum wp dışında ama gerçekten tiktok artık bir uygulama olmaktan çıkmış durumda :(

İnşallah kapanır evet çıkmış durumda millet para derdinde canlı yayıni açıyorlar prim üstüne prim yapıyorlar cidden yazık ediyorlar sonra kendilerine
0 oy
önce (6,252 puan) tarafından
Bu haberi kaynanama vermem lazım yas tutar kapansa 

İnşallah kapanır tabi saçma sapan birşey 
İnşallah kapanır umarım kapanma dileğiyle Gerçekten insanın psikoloji bozuluyor resmen
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Brn instagram da kullanmiyorum sadece burasi wp var 
0 oy
önce (1,189 puan) tarafından
Akşama kadar işi gücü bırakıp bundan meşhur olup link verenlerin ülkesi olduk inşaAllah kapanır ne insanlar var okumuş okumamış işi gücü olmayan başka işte çalışan mesleğini yapamayan geçen birini gördüm kardeşine düğün hediyesi araba almış tiktok Instagram üzerinden canlı yayın yapan ve link veren doğalsın diyorlar da anlattığını kendi de bilmiyor reklamını yaptığı üründe Allah akıl fikir versin böyle takip edenlere 
0 oy
önce (230 puan) tarafından
Asla kullanmayacağım ve eşime de kullandirtmayacagim tek uygulama herhalde. Resmen bir po.rno sitesi. Esra Erol'da falan görüyoruz orasını burasını acip yayın yapanlar mi dersiniz, kocaya kaçmak için yayın açanları mı. Yasaklanmadigi bile hata bence
0 oy
önce (726 puan) tarafından
Ayy binlerce şükür bende çocuklarda hiç izlemedik zaten bişey izliceklerse onlarla beraber izlerim 
0 oy
önce (9,495 puan) tarafından
Genel olarak sosyal medya kulluniminin dışına çıktı inşaallah kapanir
0 oy
önce (1,372 puan) tarafından
Watsap ve burası dışında başka bi uygulama yok şükür 
0 oy
önce (1,027 puan) tarafından
Tiktoku TC de kolay kolay kapatmazlar. Her haltı oradan da işliyorlar çünkü. Fuhuş, dolandırıcılık, kaçakçılık gibi...
Bende kapanacagi sanmıyorum millet prim üstüne prim yapıyorlar herşey var bu iş içinde Yapıyorlar Yayınlar da falan devlet bı el atsa Hepsi cezalandırılması lazım
Devlet mi el atsa :D
Ne bilim abla ben öyle yazdım bastım gönderdim:DDdd
Çıbanın başı devlet deyip güldüm bende :)
0 oy
önce (1,179 puan) tarafından
İnşallah turkeyede de kapansın keşke bir anket birşey çıksa herkes kapansın desin belki kapanirdi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 622 göst.
2 Temmuz 2021 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 268 göst.

403,368 soru