0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
2 buçuk senelik evliyim.clk aşık olup evlendim.esim çok iyi beyfendi adamdır.isinde gücünde.ben 24 yaşındayım o 31 oldu.7 yaş var aramızda.onceden(sevgililik döneminde) çok eglenirdik.kendisi oldum olası çok konuşmaz daha fazla dinleyicidir.depremden sonra maddi manevi çok kaybimiz oldu.uc aylık evliydik ve tüm eşyalarımız enkaz altında kaldı.kendisi mesleği icabı yanımda değildi.ve enkazdan bı şekilde çıktım coksukur.depremden sonra hayatımız çok değişti.isi gereği çok uzak kaldık.hep birbirimize hasrettik.o aralarda ben amiliyat oldum.tesetture girdim.onceden çok açık bir kadindim. çok korkuyordum herşeyden.aileden eşten hep ayriydim.sonra aynı eve girebildik.bir ay sonra hamile kaldım.hersey o kadar üst üste geldi ki ,hayatımız inanılmaz zor geçti evlendik evleneli.bebegim doğdu o da sıkıntı şuan.onlari bı kenara bırakıyorum.esim çok iyi.isinde gücünde .eve geç kalmaz .ağzından küfür duymam.evin ihtiyacını alır .normal idaal bir eş.cokta seviyorum onu.ama evliliğim ölü evlilik.belki bazılarınız beni sukursuzlukle suçlayacak ama öyle değil.hayatikiz tepe taklak oldu ve bı turlu düzene sokamiyoruz sanki.cok zor günler geçirdik ama hayattayiz .hala birbirimizi seviyoruz.coksukur alabiliyoruz yiyoruz.ac değiliz açıkta değiliz.ne bileyim çok doluyum.kendimi ifade edebiliyor muyum bilmiyorum.kadin gibi hissetmek istiyorum.agzindan bikere seni seviyorum lafını duymam.seni özledim.guzelsin..aramizda çok ciddi iletişimsizlik var .evet o iyi ama bende kötü değilim.evliligim için sürekliucadele ediprum.monoton yaşamaktan çok sıkıldım.evliligimi tek başıma yasiorum.o eve aş getirir ben katık yaparım.yer içer yatarız.bi sosyal hayatımız yok .gezmemiz tozmamis.suyu o kadar ağır ki ,.daraliyorum nefes alamıyorum.kendime yaptığım biseyi fark etmez.iltifat yok.ruhum aç.ilgiye alakaya hasret kalmisim.oturur TV açar izler.ya da maç izler.gada telle oyun oynar.gun içinde naptın ne ettin sürekli sorarım.normal herzmanki gibi der geçiştirir.kizimiz dışında konuştuğumuz tek bir konu bile yok.eskiden sürekli biseyler bulmaya çalışırdım konusurdum.ama artık bende yapmıyorum.kari koca olarak bir evliliğin gerektirdiği fazifeleri yerine getiriyoruz.ama fazlası yok.ben cirpiniyorum hala.bana diyor sen cocuksun aramızdaki yaş farkını artık anla.brn 24 yaşındayım.cocuktum daha yaşım 18 di sevdim onu.onunla büyüdüm ,onunla yeşerdim.onunla kök saldım.evet enerjimi atamıyorum.cunku gurbet elde aileden ayrı .dört duvar arasında pencere kenarı işten gelişini bekliyorum.sallama boşver rahatına bak demeyin kızlar olmuyor.insan hayat arkadaşıyla biseyler paylaşmak istiyor.ondan maddi hibisey istemedim .sevgi ilgi alaka istiyorum.evimde ses olsun istiyorum.bu sesszlik beni öldürüyor.zaten tüm gün kızımla cebbellesiyorum.esimle sohbet edebilmek istiyorum.heycanimizi yitirmeyelim istiyorum.ona bakarsan aşk yok sevgi yok.kendisi ben evdeyim çocuk sağlıklı .başımızı sokacak yerimiz var .bunlardanutlu.bunlarin hepsi çok büyük bir nimet.ama ben simariklik yapmıyorum.yasanmasi mümkünken yasayamadigimiz mutluluklar dan şikayet ediyorum.bazen düşünüyorum.ne var işten geldin at elini omzuma çok özledim seni de.guzel karım bana bugün neler pişirmiş de .elinde bir dal çiçekle gel.ben yanına oturmadan sen gel dizimin dibine otur.sen sor naptın bugün .iyi misin var mı bir sikintin diye.evliloigimi tek başıma yasiorum.ve beklentilerimiz çok ayrı.o tamamen monoton yaşamak ,günlük rutin hayatı olsun istiyor.ben rutin dışında çıkmak istiyorum.yanlis birşey ki istiyorum.mumkun olmayan birşey mi istiyorum.ayip bişey mi istiyorum.sefkat istiyorum ilgi istiyorum sadece.helal dairemde helal çerçevesinde eşimden alaka istiyorum.bana sürekli ***** gibi .senin için hayat toz pembe diyor.bende tam tersi bu kadar kötü şeye rağmen beraberiz iyiyiz.mutlu olalım istiyorum.geceleri çarpıntı yapıyor kalbim.esimi seviyorum onun da bana sevgisinden şüphem yok.esim iyi adamdır.ama bazen düşünüyorum.ben iyi olduğum için mi iyi . Yoksa kötü bir huyunu göremeyecek kadar manipüle mi edildim.onun manipülasyonlarina mi uğruyorum.uzun oldu.aslimda çok birikmiş var içimde ama evliliğim hakkında yapmam gerekenler hakkında tavsiye verin lütfen.derdimi anlatanilmisimdir umarim

5 Cevaplar

0 oy
(4,406 puan) tarafından
Kanka kitap yazar gibi uzun uzun yazmışsın günlük hayatta çok konuşuyorsan adam bunalmış olabilir
(4,406 puan) tarafından
Erkeğin az konuşanı makbuldür asko :)
(114 puan) tarafından
Mübarek benimkinin ağzı var dili yok:)
(4,406 puan) tarafından
Pek konuşmasın ama ilgi lazım tabi canısı beraber aktiviteler yapıyor musunuz yoksa yatmaya alıştı mi
(114 puan) tarafından
Yani tek aktivite .kaynana evine gidip gelmek.evdeyiz hep.evde de ayri ayrı vakit geçiririz.birlikte hiç zaman gecirmeyiz.sofrsda bile karnı doyar doymaz gider.koltuga serilir
(4,406 puan) tarafından
Canım cok yanlış alistirmissin malesef ya ona rahat vermiyceksin her yere goturceksin gezmeye aliscak hiç bir pazar evde tutma öyle rahat yatma dönemi bekarkendi :)
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Çok uzun olmuş okuyamadım. Her kadın ilgi ister snei anlıyorum bende ilgi severim ama adam çalışır kendimize başka meşgale bulmalıyız. Benimde arkadaşım yok hiç. Faaliyet fln çarşıya da pek gidemem eşim calisiyor kendim tek gitmem çocukla. Velhasıl kendi kendine faaliyet bul varsa arkadaşlarla takıl vs
(114 puan) tarafından
Evet çok uzun oldu.genel olarak özetlersek.ilgisizlik ,iletişimsizlik sorunumuz var.cogu kadınlar aynı dertten muzdarip.arkadaslarim var gorusuruyorum.ama yinede bı çözüm yolu ariyorum.neler yapabilirim diye.bu şekilde devam etsin istemiyorum evliliğim.
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Hepsini okuyamadım ama hayat ne garip herkes kendinde olmayanı istiyo mesela bn  eşim  evdeyken rahatça telefonu elime alıp vakit geçirmek istiyorum en basiti tv izlemek istiyorum kafa dinlemek istiyorum uyumak istiyorum ya.Artık beni öpmesin sarılmasın yapışmasın beni salsın istiyorum aşk konuşmak istemiyorum bn normal insanlar gibi film izlemek istiyorum.Gebeliğimi kullanıp yalan söylemek istemiyorum sırf tek kalabilmek için şuanda bile midem bulanıyor uzak dur dedim sanki ne yapmışım gibi içerde arabesk dinliyor yemin ederim burda yazıyorlar ya kocam ilgilenmiyor kocam bilmem ne kadar zamanda bir istiyor kocam ilgisiz valla sizin yerinizfe olmak isterdim.Ney ya koca illallah ettim ben
(114 puan) tarafından
Bence ilgi çok güzel birşey.insanin bunu eşinden görmesi de büyük nimettir.gebelik hormonları dan dolayi bu şekilde davranıyorsun belki.bende duygularını açık açık söyleyen gösterebilen insanları çok seviyorum.esini tebrik ediyorum.o da senden bir karşılık bekliyordur.suan eşin fibi bende arabesk dinliyorum balkonda sigara içerek.:) kocam da koltuğa uzanmış maç izliyor:)
(1,469 puan) tarafından
Bilemiyorum yaa aşk romantizm falan bnden geçti gibi sevmiyorum artık hatta midemi bulandırıyor herşeyin dramatize edilmesi dahada soğutuyor sadece kafa dinlemek istiyorum zaten karısıyım burdayım her gece beraber uyuyoruz sevgili gibi davranmak saçma geliyor.Acaba eşinde de yaşadığı şeylerin ağırlığındab dolayı genel olarak bi hayata karşı bıkkınlık olabilir mi bnce bnde o var çünkü
(114 puan) tarafından
Olabilir cnm.ama kafa yapiniz onunla birebir.sen onun kadın versiyonusun.ayni cümleler aynı kelimeler şuan kullandiklarin:)
0 oy
(7,812 puan) tarafından
 Evet benim eşimde evine bakar bize bakar küfürü kötü alışkanlığı yok ama ilgisi alakası sıfır. Bir şeyi yapması için bir çok kez söylemem lazım. Çıkalım gezelim eğlenelim demez. Oturur kitabını okur biraz telefonda takılır sonra uyuklar. Ben dersem çıkarız gezeriz ya da arabayı bırak ben bir yere gidecem derim bırakır arkadaşlarımla gezerim. Bizim hayatımızda böyle işte. Kaynım böyle değil mesela sarılır öper iltifat eder bir dediğini iki etmez asla ailesine karşı laf söyletmez önce eşim der bunu hissettirir. Benim ki anca kendini savun beni karıştırma bir şeye der. Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef çok kavgalar ettim işine gelirse dedi geçti.
(114 puan) tarafından
Çok zor bir durum.huylu huyundan vazgeçmiyor demekki.
0 oy
(108 puan) tarafından
Kendim yazmis gibi hisetim  birebir ayniyiz o iltifat sevmez ben iltifat delisiyim  napcz bunlarla bnde blmiyorm 18 yasmda evlndim suan 22 yasindym 2 cocugm var onunla büyüyor onunla yaslaniyorm onunla hayata basladim onunla  öğrendim hayati ama birzda ilgii alaka  bunlrda öyle bisi yok bilmez iltifati
(114 puan) tarafından
Bende de yok malesef.normal sohbette yok.hic sohbet etmeyiz.sadeve çocukla alakalı konusuruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
5 cevap 157 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (618 puan) tarafından soruldu

410,482 soru

12,346,779 cevap

40,191 kullanıcı

Kategoriler

...