2 buçuk senelik evliyim.clk aşık olup evlendim.esim çok iyi beyfendi adamdır.isinde gücünde.ben 24 yaşındayım o 31 oldu.7 yaş var aramızda.onceden(sevgililik döneminde) çok eglenirdik.kendisi oldum olası çok konuşmaz daha fazla dinleyicidir.depremden sonra maddi manevi çok kaybimiz oldu.uc aylık evliydik ve tüm eşyalarımız enkaz altında kaldı.kendisi mesleği icabı yanımda değildi.ve enkazdan bı şekilde çıktım coksukur.depremden sonra hayatımız çok değişti.isi gereği çok uzak kaldık.hep birbirimize hasrettik.o aralarda ben amiliyat oldum.tesetture girdim.onceden çok açık bir kadindim. çok korkuyordum herşeyden.aileden eşten hep ayriydim.sonra aynı eve girebildik.bir ay sonra hamile kaldım.hersey o kadar üst üste geldi ki ,hayatımız inanılmaz zor geçti evlendik evleneli.bebegim doğdu o da sıkıntı şuan.onlari bı kenara bırakıyorum.esim çok iyi.isinde gücünde .eve geç kalmaz .ağzından küfür duymam.evin ihtiyacını alır .normal idaal bir eş.cokta seviyorum onu.ama evliliğim ölü evlilik.belki bazılarınız beni sukursuzlukle suçlayacak ama öyle değil.hayatikiz tepe taklak oldu ve bı turlu düzene sokamiyoruz sanki.cok zor günler geçirdik ama hayattayiz .hala birbirimizi seviyoruz.coksukur alabiliyoruz yiyoruz.ac değiliz açıkta değiliz.ne bileyim çok doluyum.kendimi ifade edebiliyor muyum bilmiyorum.kadin gibi hissetmek istiyorum.agzindan bikere seni seviyorum lafını duymam.seni özledim.guzelsin..aramizda çok ciddi iletişimsizlik var .evet o iyi ama bende kötü değilim.evliligim için sürekliucadele ediprum.monoton yaşamaktan çok sıkıldım.evliligimi tek başıma yasiorum.o eve aş getirir ben katık yaparım.yer içer yatarız.bi sosyal hayatımız yok .gezmemiz tozmamis.suyu o kadar ağır ki ,.daraliyorum nefes alamıyorum.kendime yaptığım biseyi fark etmez.iltifat yok.ruhum aç.ilgiye alakaya hasret kalmisim.oturur TV açar izler.ya da maç izler.gada telle oyun oynar.gun içinde naptın ne ettin sürekli sorarım.normal herzmanki gibi der geçiştirir.kizimiz dışında konuştuğumuz tek bir konu bile yok.eskiden sürekli biseyler bulmaya çalışırdım konusurdum.ama artık bende yapmıyorum.kari koca olarak bir evliliğin gerektirdiği fazifeleri yerine getiriyoruz.ama fazlası yok.ben cirpiniyorum hala.bana diyor sen cocuksun aramızdaki yaş farkını artık anla.brn 24 yaşındayım.cocuktum daha yaşım 18 di sevdim onu.onunla büyüdüm ,onunla yeşerdim.onunla kök saldım.evet enerjimi atamıyorum.cunku gurbet elde aileden ayrı .dört duvar arasında pencere kenarı işten gelişini bekliyorum.sallama boşver rahatına bak demeyin kızlar olmuyor.insan hayat arkadaşıyla biseyler paylaşmak istiyor.ondan maddi hibisey istemedim .sevgi ilgi alaka istiyorum.evimde ses olsun istiyorum.bu sesszlik beni öldürüyor.zaten tüm gün kızımla cebbellesiyorum.esimle sohbet edebilmek istiyorum.heycanimizi yitirmeyelim istiyorum.ona bakarsan aşk yok sevgi yok.kendisi ben evdeyim çocuk sağlıklı .başımızı sokacak yerimiz var .bunlardanutlu.bunlarin hepsi çok büyük bir nimet.ama ben simariklik yapmıyorum.yasanmasi mümkünken yasayamadigimiz mutluluklar dan şikayet ediyorum.bazen düşünüyorum.ne var işten geldin at elini omzuma çok özledim seni de.guzel karım bana bugün neler pişirmiş de .elinde bir dal çiçekle gel.ben yanına oturmadan sen gel dizimin dibine otur.sen sor naptın bugün .iyi misin var mı bir sikintin diye.evliloigimi tek başıma yasiorum.ve beklentilerimiz çok ayrı.o tamamen monoton yaşamak ,günlük rutin hayatı olsun istiyor.ben rutin dışında çıkmak istiyorum.yanlis birşey ki istiyorum.mumkun olmayan birşey mi istiyorum.ayip bişey mi istiyorum.sefkat istiyorum ilgi istiyorum sadece.helal dairemde helal çerçevesinde eşimden alaka istiyorum.bana sürekli ***** gibi .senin için hayat toz pembe diyor.bende tam tersi bu kadar kötü şeye rağmen beraberiz iyiyiz.mutlu olalım istiyorum.geceleri çarpıntı yapıyor kalbim.esimi seviyorum onun da bana sevgisinden şüphem yok.esim iyi adamdır.ama bazen düşünüyorum.ben iyi olduğum için mi iyi . Yoksa kötü bir huyunu göremeyecek kadar manipüle mi edildim.onun manipülasyonlarina mi uğruyorum.uzun oldu.aslimda çok birikmiş var içimde ama evliliğim hakkında yapmam gerekenler hakkında tavsiye verin lütfen.derdimi anlatanilmisimdir umarim