0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (895 puan) tarafından
Kızlar 10 gündür ağır ağır hastayım kesin korona başta ağır grip sandım ama tat koku sıfırlandı kulunç ağrısı geçmeyen öksürük tıkalı ciğerler kesin koronayim eşime de bulaştı eşim gorege gitti  benle oğlum tekiz nasıl atlatacagim kızlar bu tat koku ne kadar sürecek hiçbir şeyin tadı yok

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun canim kiz bitmedi mi bu bela 
(4,640 puan) tarafından
Yok canım maalesef bitmedi eskisi kadar bulaşıcı değil diye önemsemiyorlar sadece
(895 puan) tarafından
Sağol canım geçmedi ne yazikki
-Reklam-
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Korona tekrarmı patladı yoksa? Ben bol bol bitki çayları ve mandalina portakalla falan atlatmıştım 18 günde falan. Sonra hamile kaldım. Aşımda çok sonra doğumdan sonra yaptırdım bir doz oda. Çok zorda kalınca yaptırdım. Ve ilaç falan kullanmadım. Ama kovitten sonra resmen ben ve kızım çok şükür makina gibi olduk kolay kolay hastalanmıyoruz. 
(895 puan) tarafından
Dariis başıma inşallah benim bağışıklık çok zayif
(2,257 puan) tarafından
Ya korkup ilaçları içip içip bağışıklığınızı iyicene çökertmeyin. Ozaman 40 kilo insandım birde ben ölmediysem sizede birşey olmaz Allahın izniyle.  Ben günde 1 paket sigara içiyordum birde.
0 oy
(5,476 puan) tarafından

Ben gecirdim eklem agrisi tat koku kaybi oldu bende ama arkadasim cok öksurdu kekik suyu iç yemek ye gucten düşme 15 gün izole oldum ben cikmadim bir yere birde bundan ic saglik ocagi doktorumuz onermisti bunu

image

(895 puan) tarafından
İyi geldi mi canim
(5,476 puan) tarafından
Bagisikligi guclendiriyor canim ben agir gecirmedim
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Bende şuan o durumdayım eklemlerim her yerim ağrıyor ve acıyor. Emzirirken ağlayacak duruma geliyorum acıdan.
(895 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Korona hiç bitmedi ama keşke önce bı sağlık merkezine gitseydiniz. Birde eşin göreve gitmiş orada da insanlara bulastiracak belki de bir çok insanın vebaline girilecek onun için en yakın sağlık merkezine bildirin lütfen 
(895 puan) tarafından
Eşim göreve önceki gün gitti biseyi yoktu dün oda kapmis bu benim iddiam korona testi olmadım ama tat koku sıfır ayriyetten işte belirtileri var ayriyeten eşim bırak koronayi ne olirsa olsun onu şimdi ordan indirmezler
0 oy
(840 puan) tarafından
en az 1 hafta sürüyor canım  Allah sifa versin
(895 puan) tarafından
10 gün oldu canım hala geçmedi ama son bikac gündür koku tat gitti böyle degildi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
9 cevap 239 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 190 göst.

410,884 soru

12,364,654 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler