0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar 1 bardak su içsem idrara çıkma ihtiyacım oluyor birde çok afedersiniz idrar yeri ve cevresinde agrım var bu idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi yanma vs.yok 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,542 puan) tarafından
İştahsızlık baş dönmesi mide bulantısı da varsa kesin enfeksiyon vardır 
(24 puan) tarafından
Onlar yok
-Reklam-
0 oy
(885 puan) tarafından
Enfeksiyon beni bitirdi resmen . Karın ve bel ağrısı yapıyor bıçak gibi saplanıyor resmen . Sürekli halsizlik var kıpırdayamiyorum felç ediyor beni resmen . İlaç kullandım ona rağmen geçmedi . Dahiliyeye aldım 
(1,542 puan) tarafından
Bulantı ve iştahsızlık varmıydı
tarafından
Ceren maydanoz kaynatıp suyunu iç canım çok iyi geliyor haberin olsun
(885 puan) tarafından
Gerçekten işe yarıyor mu ya . Denemedigim şey kalmadı neler yaptım neler. Bir türlü kurtulamıdim . Ayıptır söylemesi regl gününü nasıl geçtiğini hissetmezdim öyle rahattım. Ama şimdi 10 gün öncesinden acayip ağrı oluyor resmen ölüyorum . İşe yararsa sana çok dua ederim ❤️
2121erva bulantı oluyor ama kusma ve yok sabahtan akşama kadar midem almıyor akşam iştahım açılıyor ağrı geçtikçe
tarafından
Dene bir kaç gün faydasını görürsün Allahin izniyle
(885 puan) tarafından
Yarın ilk isim denemek olacak yeterki geçsin . Tam olarak nasıl yapmam gerekiyor ne zaman içmem gerekiyor
tarafından
Bir kaç dal al yıka at tencereye 2 su bardağı ekle kaynasın altını kapat ılık ılık sabah akşam birer bardak iç aç ya da tok fark etmez
(1,542 puan) tarafından
Aynen canım kusma yok sanırsın hamileyim midem herşeye bulanıyor evde yemek yapasım gelmiyor o dönemde vallahi Rabbim daha büyük dert vermesin ama perişan oluyorum dün toz aldım tek kullanımlık bol şu içmeye çalışıyorum ama sürekli sürekli oluyor birde üroloji ye gidecem
(885 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun ❤️
Erva bence direk doktora git enfeksiyon varsa hemen ilerlemedin tedavini ol . Benimki çok ilerlemiş şekilde . Doktor böbreklere sıçramış olabilir öyleyse çok sıkıntılı dedi. Sende geç olmadan git
(1,542 puan) tarafından
İnşallah canım en kısa zamanda gidecem
(885 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz . Olsa bile en azından ne olduğunu anlamadan erken farketmenden dolayı çabuk geçer ilaçları ve düzenli kullan ve bol bol su iç birsey olmadan tertemiz olur
0 oy
(817 puan) tarafından
Olablir canım maydanoz suyu için birde idrar kültürü verin
(1,542 puan) tarafından
Ben onun yüzünden erken doğum yaptım 3 yıl önce sürekli tekrarlar kültür de yapıldı üreme çıkmadı ama beni mahvediyor
(817 puan) tarafından
Ciddimisiniz çok kötü oluyorum bende idrar yolu olunca
0 oy
(901 puan) tarafından
Olabilir canım ben hamileyken olmuştum ilk kez bakteri 500 lere çıkmıştı kültür verdim. Hiç belirti yoktu ne yanma ne kaşıntı. Sadece hafif bı ağrı vardı o kadar. Zaten belirtilerde sık idrar çıkma ağrı yanma yüksek ateş var 
(24 puan) tarafından
Agrı tam olarak nerdeydi canım
(901 puan) tarafından
Kasıkta oluyordu benim önce hamilelikten sandım ama Turna yemisi kullandım oceanin takviyesi 15 gün öyle geçti enfeksiyonum. Sonra ağrı da bitti. Bende tekrarlayan enfeksiyon vardi
(24 puan) tarafından
Tesekkurler canım
0 oy
tarafından
Tabiki olabilir 
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Bi idrar testi ver çok zor bişey değil, ben 3 ay önce olmuştum en son gittiğimde tekrar verdim ama çıkmadı bişey ama sanki tekrarladı gibi hissediyorum bazen karın ağrısı oluyor bende bazen midem bulanıyor değişik tekrar vericem bende bakalım
(24 puan) tarafından
Saglik ocagi idrar testi almiyor acile gitmem lazim o da cok ugrastirici hem kalabalik hem bebegim var saglik ocagina monurol yazdirmayi dusunuyorum
(8,370 puan) tarafından
Belki idrar yolu enfeksiyon yoktur boşuna ilaç kullanmış olursun ayrıca antibiyotik de kullanman gerekiyor sadece toz la olcak şey değil bu.
0 oy
(540 puan) tarafından
Bu beni bitirdi resmen hastaneye de gidemedik daha bebekten tuvalette çıktıktan sonra yanma çişin varmış hissi o rahatsız edici his uyutmuyo bile alıntı koku da oluyor günlük ped kullanıyorum antibiyotik yazdıracagım 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,261 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,904 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...