Eşim iş sebebi ile memlekete gidecekti bizde 3-4 yıla yakın zaten gitmemiştik, ailesi torunlarını görsün diye bizde eşimle gidecektik. Hem ziyaret hem ticaret olacaktı ama kısmet olmadı kızlar çok ama çok üzgünüm son dakilarla uçağa yetişemedik. Biz Kocaeli'nde oturuyoruz, İstanbul'a giden otobüse yetişmek için ticari taksi ile gittik. Taksici de otogarın içine girmemek için bizi otogarın ta arka kapısında indirdi otobüste tam hareket halinde gidiyordu, iki çocuk ve bavullarla nasıl koşuyoruz anlatamam kıyamam çocuklar da nefessiz kaldı ve çok yoruldular. Neyse yine uçağa yetişmek için yine taksi tuttuk istanbul havalimanına gittik son dakikalardı uçağa yetişebilirdik ama işlem yapma sırasında bizi o kadar beklettiler ki ordan oraya yönlendirip durdular. En son uçağınız kapatılmış artık içeri alamayız dediler, o an ayaklarımız kesildi hala da kendimize gelemiyoruz. İstanbul'da da mahsur kaldık gidecek yer yok eve dönmekte bir o kadar zor başka bilet alalım dedik bilette kalmamıştı. Mecbur tekrar Kocaeli'ne döndük bizim çocuklar asla otobüste durmuyorlar kısa mesafelerde bile sıkıyorlar ağlıyorlar onları oyalamak için akla karayı seçiyoruz. o kadar zorluk çektik dedik bir kez daha göze alalım bari otobüsle gidelim otobüs bileti de hiç bir yerde kalmamıştı çocuklar da kaç saat yemek yemedi onları otogarda duyurduk en son yine taksiye bindik çok şükür kazasız belasız eve döndük ama çok üzüldük. Hem 10 milyar bilet parası yandı ayrı da kaç kere 2,5 milyar taksi parası verdik. Sonrası çok düşündüm ya o an eve dönmek için üstümüzde para da olmayabilirdi 2 çocukla bu soğukta ne yapacaktık oralarda bir başımıza. Ben anlamıyorum ya neden koskoca bir şehirde bir havalimanı olmaz onun için İstanbul'a kadar gidiyoruz. Hayat şartları çok zor bizde kiracıyız eşim asgari ücret üstü de alsa geçim zar zor yapıyoruz bazen avanslarla ayı ayına denk getiriyoruz. Yanan paralarla en azından 1 ay çocukların ihtiyaçların alınırdı. Ne yazsam da geri dönüşümü yok ama bazen yazmak konuşmak insana iyi geliyor. Kızlar çok ama çok üzgünüz kendimizi toparlamamız için desteğinize ve duanıza ihtiyacım var.