0 oy
868 göst.
önce Aile kategorisinde (656 puan) tarafından
Eşim iş sebebi ile memlekete gidecekti bizde 3-4 yıla yakın zaten gitmemiştik, ailesi torunlarını görsün diye bizde eşimle gidecektik. Hem ziyaret hem ticaret olacaktı ama kısmet olmadı kızlar çok ama çok üzgünüm son dakilarla uçağa yetişemedik. Biz Kocaeli'nde oturuyoruz, İstanbul'a giden otobüse yetişmek için ticari taksi ile gittik. Taksici de otogarın içine girmemek için bizi otogarın ta arka kapısında indirdi otobüste tam hareket halinde gidiyordu, iki çocuk ve bavullarla nasıl koşuyoruz anlatamam kıyamam çocuklar da nefessiz kaldı ve çok yoruldular. Neyse yine uçağa yetişmek için yine taksi tuttuk istanbul havalimanına gittik son dakikalardı uçağa yetişebilirdik ama işlem yapma sırasında bizi o kadar beklettiler ki ordan oraya yönlendirip durdular. En son uçağınız kapatılmış artık içeri alamayız dediler, o an ayaklarımız kesildi hala da kendimize gelemiyoruz. İstanbul'da da mahsur kaldık gidecek yer yok eve dönmekte bir o kadar zor başka bilet alalım dedik bilette kalmamıştı. Mecbur tekrar Kocaeli'ne döndük bizim çocuklar asla otobüste durmuyorlar kısa mesafelerde bile sıkıyorlar ağlıyorlar onları oyalamak için akla karayı seçiyoruz. o kadar zorluk çektik dedik bir kez daha göze alalım bari otobüsle gidelim otobüs bileti de hiç bir yerde kalmamıştı çocuklar da kaç saat yemek yemedi onları otogarda duyurduk en son yine taksiye bindik çok şükür kazasız belasız eve döndük ama çok üzüldük. Hem 10 milyar bilet parası yandı ayrı da kaç kere 2,5 milyar taksi parası verdik. Sonrası çok düşündüm ya o an eve dönmek için üstümüzde para da olmayabilirdi 2 çocukla bu soğukta ne yapacaktık oralarda bir başımıza. Ben anlamıyorum ya neden koskoca bir şehirde bir havalimanı olmaz onun için İstanbul'a kadar gidiyoruz. Hayat şartları çok zor bizde kiracıyız eşim asgari ücret üstü de alsa geçim zar zor yapıyoruz bazen avanslarla ayı ayına denk getiriyoruz. Yanan paralarla en azından 1 ay çocukların ihtiyaçların alınırdı. Ne yazsam da geri dönüşümü yok ama bazen yazmak konuşmak insana iyi geliyor. Kızlar çok ama çok üzgünüz kendimizi toparlamamız için desteğinize ve duanıza  ihtiyacım var.

26 Cevaplar

+17 oy
önce (4,432 puan) tarafından
Uçak otobüs gibi değil ama, siz hesabınızı uçuş saatinden 1.5-2 saat önce orada olacak şekilde ayarlamalıydınız. Trafik olabilirdi, başka bir sebep olabilirdi. Ne havaalanı olmaması, ne işlemleri yapan kişilerle alakası yok durumun. Sizin biraz kendi hatanız olmuş sanki. Neyse umarım başka bir kapı açılır önünüze bunu telafi edebilecek. 
-Reklam-
+3 oy
önce (551 puan) tarafından
Geçmiş olsun bide şu yönden düşün gittiğinizde başınıza kötü bişey gelebilirdi belki rabbim izin vermedi her şerde bir hayır vardır 
+3 oy
önce (3,398 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun ama Sabiha Gökçen havalimanı zaten izmitte sayılır daha ne kadar yakın olmasını istiyorsunuz keşke biraz daha erken gitseydiniz 
önce (388 puan) tarafından
Kız nasıl İzmit'te sayılıyor nerden Baksan otobüsle 1,5 2 saati bulur trafikle vs. Otobüsle gitmek isterse
önce (3,398 puan) tarafından
Planlamasini düzgün yapsaydi emin olun yakin 2 saatte biz Sakarya'dan geliyorduk cnm İzmit'ten o kadar sürmemesi lazım
önce (4,542 puan) tarafından
Istanbul havalimani yaziyor sabiha gokcen yazmiyor
+2 oy
önce (2,182 puan) tarafından
Kocaelide oturuyorm havalimanina otogardan saat basi araba kalkiyor sanirjm siz son dakkaya birakmissnz ki cocuk oldugu icn en az 2saat onceden havalimanj otobusune binmenz gerekirdi cocugu gectim trafik olma ihtimalini bile goz onunde bulundurmanz gerekirdi.kocaelideyim ve bazen kaza falan oldgunda trafik durma noktasina gelebiliyor yani her ihtimali goz onunde bulundurarak hareket etmeniz gerekirdj canm.bizm bi ucusmz vardi ve cocuksz gittik ona ragmen hava limanina gittgmzde ucaga 2saat kalmisti.rahat rahat hareket ettik.sanirjm biraz suc sizde canm.
önce (388 puan) tarafından
Kesinlikle bende Kocaelidende otururken otobüsle gittim üstelik eşimi karşılamaya girmiştim 2 saat önceden ucuşum olmamasına rağmen kendim giderkende direk otobüsle gitmiştim arkadaslar baya ihmallik yapmışlar
+1 oy
önce (18,411 puan) tarafından
Vardır bir hayır. Demek ki böyle olması gerekiyormuş canını sikmamaya çalış . Sağlığınız yerinde ya gerisi hallolur 
0 oy
önce (3,844 puan) tarafından
Cok gecmis olsun, herseyde vardir bi hayir uzulmeyin. Aklinizda olsun 2 saat onceden hava alaninda olmak gerek. Kismet olurda bi daha giderseniz ucak saatine degil de 2 saat oncesine orda olacakmis gibi dusunup giderseniz sizde rahat edersiniz. Kocaeli istanbul havaalani cok cok cok mesafe var malesef :(
0 oy
önce (239 puan) tarafından
Canm işlemleri uzun suruyo ve çok büyük havaalanı o yzdn iki saat önceden gitmelisiniz ama üzülme vardır herşeyde bı hayir 
0 oy
önce (519 puan) tarafından
Uçaktan önce yazsaydın keşke ucagı almıssınız ama doğru bır plan yapamamıssınız canım uçak otobüs gıbı degıl 2saat önce orda olacaksınız. E trafık şu bu hesaba katarak geleceğinız yolu  da erkenden gelecektınız bu yuzden akşamdan kek poğaça bırseyler yapardın çok gecmıs olsun vardır bır hayır de 
0 oy
önce (2,044 puan) tarafından
Bunda da var bir hayır emin ol. Rabbim belki de sizi bir musjbetten korudu. Olan paraniza olsun ne diyelim. Ama bu tarz isleri de son dakikaya birakmamalisiniz. Ustelik sehir disindan geliyorsunuz, gerekirse 3 4 saat once orada olmalisiniz. Bir musibet bin nasihatten iymis derler, sıkma canını 
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm:(

0 oy
önce (1,565 puan) tarafından
Uçağa yarım saat kala kapılar açılıyor zaten siz çok çok geç kaldınız demek ki. Havalimanı içinde 1 saate yakın zaten işlemler ve uçağa gitmek sürüyor ( İstanbul havalimanı). Yine de yazık olmuş yani hem maddi hem de cocuklarla yasadiğınız perisanlık 
0 oy
önce (5,653 puan) tarafından

ay gece gece cok  zor durum bide.  iste havaalani durumunda 1 gerekirse iki saat erkenden gidip gerekiyorsa orda beklemek lazim. bizde birkere gecikiyorduk babam stres stres gicik olur oyle islere esimde rahattir:) esim ordan birilerine rica etti o bu falan bikac islemi sira beklemeden hizlica yaptik ettik de oyle binebildik. bababmin cenesinden kurtulamazdi esim eger gec kalsaydik:)

0 oy
önce (548 puan) tarafından
Ah be kıyamam ben hava alanına çok yakınım keşke bana gelseydiniz :( içim acıdı 
0 oy
önce (7,424 puan) tarafından
Benim annemde uçağı kaçırmıştı 1 saat önce orada olsam yeter demişti uyardım erken çık dedim çıkmadı ama aksilikler oldu ve kaçırdı. 

Ama onun biletini yakmadilar sadece yeni uçak bileti aldı müsait güne ve bilet farkını ödedi. Mesela 3 bine aldığı bileti bin daha verdi yeni bilet aldı ders oldu çok daha erken gitti . Sizde böyle son dk değil gerekirse havaalanında kalacak şekilde erken cikmaleınız. Yazık olmuş paralara.
0 oy
önce (5,228 puan) tarafından
Geçmiş olsun ama canım en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekiyordu. Vardır bunda da bir hayır 
0 oy
önce (2,029 puan) tarafından
Allah izin vermediyse bir hayır vardır içinde bunun 
0 oy
önce (9,330 puan) tarafından
Ay ben bile çok üzüldüm nerdeyse 18 bin zarar etmişsiniz. Parayida geçtim çocuklarla perişan olmuşsunuz. Ama canım hiç mi uçağa binmediniz 1.2. saat önceden keşke havaalanında olsaydınız . Büyük geçmiş olsun insan birde heves ediyo akrabalarıni sevdiklerini görecek diye oda ayrı bir hayal kırıklığı olmustur 
0 oy
önce (174 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım canınız sağ ya ona bak rabim başka dert vermesin 
0 oy
önce (1,189 puan) tarafından
Şimdi cnm biraz suç sizde bilet saatinden 2 saat önce orda olmanız gerekirdi bu hep böyledir biz istanbuldan antalyaya gidecektik uçakla 2 saat öncesinden orda olduk bilettede yazar bunu herkes bilir aslında ama olmuşa üzülmeye gerek yok her şerde vardır bir hayır bak öyle düşün allah korusun belki bir kazanın önüne geçti bu durum bilemezsin üzülme 
0 oy
önce (5,339 puan) tarafından
Keşke 4/5 saat erken yol alsaydınız bir kere aynı hatayı eşim yüzünden yaptık İzmir’den vana gelecektik evet havaalanına geldik fakat işlemler için bekledik ve uçak kapandı 10 gün sonraya yeniden bilet aldık tabi bunlar 5 sene önceydi o gündür bu gündür öyle dersimizi aldık ki ne olursa olsun saatler önce uyanır gideriz geçen ay vandan izmire gitim tekrar İzmir’den vana geldim 10:55 te kalakacak uçak için evden 6 da çıktım oğlumlaydım ve üstelik 30 haftalık hamileydim çantam bavulumda vardı kaç saat havaalanında bekledim ve asla rahatsız olmadım çünkü o uçağı kaçırmak çok zor hele bide bu zor zamanda 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 389 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 312 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 892 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,665 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 692 göst.