0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben dün gece rüyamda bitane uçağın düştüğünü ve içindeki bütün insanların öldüğünü gördüm eşiminde uçağı var yarın İstanbul'a gitcek ve içime dert oldu ne yapsam bilemiyorum sizce bırakmasam mı 

9 Cevaplar

0 oy
(13,308 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım rüyan hayırlara çıksın. Ama bence stres yapmışsın korkma. Adam da işinden olmasın. 
tarafından
Umarım öyledir kuzum teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,893 puan) tarafından
Allah rüyanı hayırlıya vesile etsin insallah cnm 
tarafından
Allah razı olsun canım
(5,893 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun cnm
0 oy
tarafından
Rüyaların tersi çıkar derler bol bol oku
tarafından
Çok okudum dua ettim kuzum inşallah
0 oy
(883 puan) tarafından
Allak korusun eşinin eceli geldiyse o uçağa binmezsede olur unutuyomusunuz onlaar sadece bahane 
tarafından
Haklısın canım ama ne yapım korkuyorum
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım korkma hemn kötüye yorma , her rüyanın bı anlamı var diye bişey yok aklına takmissin oyzuden görmüşsün belliki
0 oy
tarafından
İnşaAllah kazasız belasız gider ve gelır 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Rabbim hayirlara cevirsin insaAllah bol bol dua et yuregin ferahlasin kilabiliosan iki rekat namaz kil kndini daha iyi hissedersin
tarafından
Kıldım kuzum insanın elinde olmuyor ne yapım
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Pisikolojiktir canım içini ferah tut aynisi bende de olmuştu eşim sehirdisina çıkmıştı 3 günlüğüne bende gittiği gün rüya görmüştüm kaza geçirmişti o kadar etkisinde kalmıştı ki eşimin geri gelmeyecegini kafama koymuştum artık onsuz ne yapacam onu düşünüyordum çocuğa nasıl bakacam bize kim bakar kimin yanında kalırım annemlerin yanına yerlessem hayatım düzenim nasıl olacak sadece 3gun bunları düşündüm sonra eşim geldi o kadar rahatladım ki dünyalar benim oldu 
0 oy
(146,336 puan) tarafından
Esin gidecegi icin bilincaltina girmistir 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,084 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bitter (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (322 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,409 soru