0 oy
126 göst.
önce Aile kategorisinde (6,046 puan) tarafından

8 aylik bebeklere sabah neler veriyorsunuz fikir olsun bana da . Yumurta veriyordum yemiyor sağa sola bulastiriyor. Başka neler verilebilir ???pankek falan yiyemiyor şuan 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (14 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Peynir

Zeytin 
Yaban mersini
Avokado 
Tahin 1 yaşından sonra verdim
Bal 1 yaşından sonra verdim
Pekmez 
Ceviz 6 aylıktan beri veriyorum 
Omlet 
Pankek
Yulaflı omlet 
Ev yapımı bebek  poğaçası 
Krep  
Salatalik
Menemen
Patates kızartması airfryda az zeytin yağlı 
Doktorlar her gün yumurta verin diyor ancak benim bebiş yumurtayı iki gün üst üste verince yemiyor.   Her gün yumurta yemediği icin krep ve pankekin içine katıyorum.  Haftada iki gun avokado iki gun de yaban mersin vermeye ozen gösteriyorum. 
önce (6,046 puan) tarafından
Teşekkürler bende denerim
-Reklam-
+1 oy
önce (10,972 puan) tarafından
doktor bana günlük 1 yumurta yemeli diyordu. 

omlet, menemen, yumurtalı patates, haşlama evirip çevirip hep yumurta verdin, hala da veriyorum 

yerse labne, zeytin yiyebilir 
önce (2,038 puan) tarafından
Sen beni evden kovdurmak istiyon anlasilam :)
Apartmanda misin.  Bahçeye çık:D
önce (2,038 puan) tarafından
İstanbul da bahçeyi nereden bulucam çatalca da falan olsam belki :(
Ayy öylemi.
önce (10,972 puan) tarafından
ben kaynanama veriyorum onun evi müstakil orda kırıyoruz :))
+1 oy
önce (12,046 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Karistir biraz bacim. Ben basta biraz karisik verdim ikisinede. Yumurta sarisi labne kabak cekirdegini belnderdan gecirip toz yapardim ondan. Avakado. Pekmez arada muz yada elma rendesi az bisey koyardim. Karistirir yedirirdim. 6 ayda oyle basladim valla 8 9dan sonra biz ne yersek yumurta kirardim yerdik beraber

image

Kabak cekirdegi kesin al bak. Buyuk olanda yesin asiri faydali. Kucugede blenderda toz yap kavanoza koy dolaba. Muhallebisine kahvaltisina koy yesin
Denicem çok sağol cnm
Ay benim kizda başta oyleydi agzina bisey suremiyoduk zorla zorla ama onada herseyi tattirdim hic sunu yer bunu yemez demedim. Trabzonda basladik zaten 6aylik olmustu. Orasida kalabalik yengemler amcalar teyzeler derken herkes bisey yapiyodu ya herseyden yedirdim. Yemiyodu tukuruyodu. Ama simdi masallah diyim yemeye basladi. Memeyi birakinca
Bende deniyorum pes etmicem. Büyük oğlum yemiyor zayıf . Aynısını yaşamak istemiyorum
Insallah yer ya. Bizim buyuk 2 yasina kadar çok guzel yerdi herseyi yerdi. Sonra birakti sebze falan sifir. Kizda bastan yemedi simdi daha iyi. Insallah gider bakalim
+1 oy
önce (269 puan) tarafından
8 aylıkken sağa sola bulaştırıp azıcık ucundan da tadına bakması lazım zaten :D sağa sola bulaştırmasına izin vermezseniz okula başlayana kadar yemeğini siz yedirmek zorunda kalırsınız
Yumurta kokusundan iğreniyorum:D bide organik sapsari. Yüzüne saçına bulaşıyor:D keşke yese de bulastirsa
önce (269 puan) tarafından
Ben de hiç sevmem ama dediğim gibi köy önüne yediğini yesin. Biz o dönemde her öğün sonrası duş alıyorduk :D
Denicem birseyelr;))
0 oy
önce (3,212 puan) tarafından
Labne peynirle karıştır içine avakodu da ekle veya sevdiği başka bir meyve de ekleyebilirsin. Ben birazda irmik veya yulaf haşlayip katiyordum hem güzel kilo aldiriyordu hemde tok tutuyordu
İrmik ve pekmez verdim bu sabah.  
Denicem teşekkür ederim
önce (3,212 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
önce (2,287 puan) tarafından
Başlanmış yumurta sevmiyor bende salçalı yada domatesli yumurta yapıyorum tahin pekmez yiyor salatalık yiyor
Teşekkürler
Bir ceviz çeyrek avokado yarım muz pekmez bunları karıştırabilirsin ayrı olarakta yumurta sarısı zeytinyağı labne peyniri karıştırıp verebilirsin 1 yaşına kadar hep yedi benim  oğlum bu karışımları
Denicem. Pekmez olarak keçiboynuzu var .
Olur bitince dut pekmezi al daha faydalı hemde çok zorlama yedirken oyun yapa yapa ver biraz uzun oluyor kahvaltısı ama tiksinmiyor
Teşekkürler. Öyle yaparim
0 oy
önce (222 puan) tarafından
O an kahvaltıda ne varsa veriyodum gün içinde de çorba yapıp veriyordm
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 508 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
3 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BekleyenAnnesi (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 607 göst.

403,621 soru

12,092,754 cevap

36,386 kullanıcı

...