+1 oy
688 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,604 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi akşama yemek ne yapacaksınız banada fikir olsun 

Oğlum horul horul uyuyor ben ağrıdan uyuyamadım uykusuzluktan beynim çatlıyor aslında çantaları hazırlayacaktim ama hiç takatim yok akşama çocuğu eşime satıp saçlarımı kestirmeye gidicem eski oturduğum kuaföre dün aradım pazarlık yaptım :woot: normalde 400 ile 500 arası fiyat çektiler hep ben 200 e bağladım kacirmamam lazım :devil:  çarşıya gidince birde güzel bir boya alırım cumada kaş bıyık filan kardeşime yoldurdum doğuma hazırım derim artık  :angel: 

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aleykümselam canım afiyet şifa olsun yemekte de odun işi var onlar için hazırlıyorum şimdi etli lahana sarması börek mercimek çorbası salata ayran var ☺
(4,604 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay hic sorma bi paket manti cope gitti dun annemler gelmisti annemde bilmiyo hemde calisiyo diye bi paket veriyim de yesinler dedim annrm almadi cocukla ugrasiyon yiyin kendiniz diye iyi maden yarin onu pisiriyim dedim sonuc ben onu masanin ustunde unutmusum erimis hamur olmys geri oylece cope gitti nerden baksan 2 beze hamurdan hesapla tekraf cikardim onu pisirdim artik ama aklim hala copdekinde 

Cok gecmis olsun bugun gerkesin basi agriyo bende gec uyudum ondan agriyo kolay gelsin sana kullu kumral yap cok yakisir sana 
(4,604 puan) tarafından
Çilek kızılı yapicam yine cnm eşim çok beğeniyor

Nasibte yokmuş demekki gulum
tarafından
Hrp oyle yspiyosun ya degisik olsun diye dedim o ds yakisiyo sana
(4,604 puan) tarafından
Diğerleri yakışmıyor cnm cok renk denedim
0 oy
(12,930 puan) tarafından

Türlü

Bulgur pilavı 

Ayran salata 

Allah bereket versin ❤️ 

(4,604 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️
(12,930 puan) tarafından
Amin sağol canım ❤️❤️
0 oy
(410 puan) tarafından

Evde sütlaç var sufle yaptım yanına :D:D azıcık regl olmus olabilirim :D

Yemek olarak ta tavuk tava ve pirinç pilavı yaptım

0 oy
(2,057 puan) tarafından

Ben bugün yemek yapmayacağım banane banane

yeter her gün yemek mi olur:D

0 oy
(1,751 puan) tarafından
Afiyet olsun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bende zeytinyağlı yaprak sarması tavada kaşarlı patates birde pişi var kafası karışık bir menü yanına da bir demlik çay :)
0 oy
(5,316 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam elhamdülillah iyidir seni sormalı ve kolay gelsin afiyet olsun :D benim menüde tırşık var :silly:

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 236 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.
0 oy
5 cevap 233 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,604 puan) tarafından soruldu

411,343 soru

12,382,399 cevap

43,304 kullanıcı

Kategoriler

...