+2 oy
592 göst.
Aile kategorisinde (3,558 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi akşama yemek ne yapacaksınız banada fikir olsun 

Oğlum horul horul uyuyor ben ağrıdan uyuyamadım uykusuzluktan beynim çatlıyor aslında çantaları hazırlayacaktim ama hiç takatim yok akşama çocuğu eşime satıp saçlarımı kestirmeye gidicem eski oturduğum kuaföre dün aradım pazarlık yaptım :woot: normalde 400 ile 500 arası fiyat çektiler hep ben 200 e bağladım kacirmamam lazım :devil:  çarşıya gidince birde güzel bir boya alırım cumada kaş bıyık filan kardeşime yoldurdum doğuma hazırım derim artık  :angel: 

image

27 Cevaplar

+3 oy
(3,581 puan) tarafından
Yemek hazirlamaya halim yok ya .. basım catliyor sbaahtan beri 
(3,558 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var felaket uykumda var
(3,581 puan) tarafından
Deme kíz deme ..nefret ediyom baß agrisindan
(3,558 puan) tarafından
Kahve az da olsa rahatlatıyor varsa bi Nescafe ic cnm
(3,581 puan) tarafından
Içtim az önce canim
-Reklam-
+3 oy
(1,192 puan) tarafından
Afiyet olsun bakımlı hanım efendi rüzgar beyler nasilar kız bacım saçın zaten az neden kestiryorsun ki
(3,558 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun rüzgar bey iyi çok şükür yarın kontrolümüz var

Saçlarımı neden kestiriyorum doğum da benim bağırsak ameliyatıda olacak ve en az 10 gün yaticam o ara eminim duş alma fırsatım olmayacaktır o halde tarayip şekilde veremem o yüzden kenarları makinaya vurdurucam üstleri kısalttiricam
(1,192 puan) tarafından
Sağlık la al kocangina inşallah hmm haklısın daha kolaylık olur çabuk duş filanda alırsın bebekten sonra
(3,558 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Aynn öyle  şekilsiz durmasından iyidir kısa
+3 oy
(1,513 puan) tarafından

Şimdi kalkıp kahve yapicam bende çok başım ağrıyor eşim gece çok horladı başım ağrıdı migrenim var zaten kahvaltıdan sonra ağrı kesici attım ama hala geçmedi çok sinirliyim eşime 

Sana da afiyet olsun canım 
(3,558 puan) tarafından
Bende ağrı kesici attim ama vücut dışarı atti hemen faydası olmadı belki kahve rahatlatır
+3 oy
(92 puan) tarafından
Kiz sen uyuyup uyandinmi ya ben az önce kalktım valla kizim uyusa dahada uyurdum heralde senin bebiş kaç yaşında artık şekerleme yaptirma baksana geceden itibaren beri uyutmamis valla bugün yemek memek yok valla :)))
(3,558 puan) tarafından
1 saat kadar uyudum cnm uyuyamadım agrim var biraz
+3 oy
(1,836 puan) tarafından
biz dün eşimle görümcemde kaldık film gecesi yaptık biraz geç uyuduk , haliyle geç uyandık hala kahvaltı masasında oturuyoruz:)) 

Akşama da nohut yemeği pilav falan var 

sana afiyet olsun canım 
(3,558 puan) tarafından
Oh keyfiniz bol olsun
+3 oy
(578 puan) tarafından
Aleyküm selam benimde 5 gündür sancılarım başladı sabah 6 da uyudum 11 de kalktım kahve yapacak halim yok anca çocuğu doyurdum Allah yardimcimiz olsun 
(3,558 puan) tarafından
Amin inşallah cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
+3 oy
(772 puan) tarafından
Toprak gece uyumayıp, gündüz uykuya fena alıştı keşke sende uyuyabilsen hasta olcan Büşra bu balkonda
(3,558 puan) tarafından
Balkona montla çıkıyorum cnm balkon kapısının arkasında mont hep asılıdır evde nefes alamıyorum bebek zorluyor bide çarşıya pazara da tek Çikamiyorum hep evdeyim bunaliyorum zorlanıyorum cnm bi nefes alıyorum iyi geliyor
+3 oy
(487 puan) tarafından
Bolca avakado Salata su tavuk pilav canm ocağa tavuğumu koydum afiyet bal şeker olsun sana boyayinca resim at 
(3,558 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️
(190 puan) tarafından
Keşke imkanım olsa bende ameliyat olurdum 22 yaşındayım henüz içimde hep bir ölüm korkusu var hani göze ayağa vuruyor diyorlar bide aşırı yemek yiyorum elimde hiç değil yiyorum hiç doymamış hissi ben 2 tane ayrı hap kullanıyorum sadece
(3,558 puan) tarafından
Bende senin gibiydim doymanin ne oldugunu bilmezdim

Korkularından kurtul sitres yapma bwnim dedem de seker hastasıydi 95 yaşına kadar yaşadı
(1,389 puan) tarafından
Aaa benim babamda da var hangi şehirde hangi hastaneler yapıyor bilgi verirmisin canım
(190 puan) tarafından
Ben herşeye kafa takıyorum aşırı stresliyim aşırı derecede doktor diyet verdi ama uygulayamiyorum asla kendime hakim olamıyorum yemeyince elim ayağım titriyor daha kötü oluyorum
+3 oy
(7,649 puan) tarafından
Afiyet olsun canım❤ oplanı uyutuyorum bende diğeri babası ile takılıyor içerde 

Biyerde okudum protein kaçağı mı var tansiyonun mu yükseldi
(3,558 puan) tarafından
Evet cnm tansiyonum 6.8 filan geliyor ama yine de çıktı maalesef cnm 24 saatlik istendi cuma götürdük cola şişene koyduğum icin kabul etmediler su şişesi olması gerekiyor Muş bugün tekrar topluyorum yarın sabah götürücez
(7,649 puan) tarafından
Allah allah düşük olduğu halde
İnşallah bişey çıkmaz cnm belirti varmıydı hiç
(3,558 puan) tarafından
Yoo belirtimde yok cnm şekerim de düşük tansiyonda ama oldu rabbimin izniyle inşallah birşey çıkmayacak inanıyorum 33 haftalık olduk çok şükür doktor sakın korkma doğum olsa bile tehlikeli haftani geçtin artik bebeğin gelişimi güzel dedi
(7,649 puan) tarafından
Ay şükür kuzum ❤
(3,558 puan) tarafından
Çok şükür cnm ♥️♥️
+3 oy
(2,988 puan) tarafından
Domates corba, hamsi tava,sogan salata ,tursu ,un helvasi dusunuyorm
(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
(2,988 puan) tarafından
Tsk ederm xnm
+2 oy
(6,086 puan) tarafından

image

tembel kadının hali başka.  Hazır sarmayı pisirdim.  Dunden mercimek çorbası vardı. Yeter :D

(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım benimde buzlukta var ama ben çıkarmak istemiyorum doğumdan sonra lazım olur
(6,086 puan) tarafından
Aynen dursun .
+2 oy
(665 puan) tarafından

Çocuğu bı uyutabılırsem  10 bardak çay içicem 

Akşamda tavuklu bi şeyler var gıbı 

Afiyet olsun<3

(3,558 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm ellerine sağlık bende et çıkardım bakalım ne yaparım
+2 oy
(1,081 puan) tarafından

Afyet olsun ben daha yeni kahvaltı yapyom sofrayı kurdum kurmasına kizim sonra durmadı neyse uydu sabhda üstü başı baya pislendi uğraş ilgilen ancak otrdum yemek hiç bir fikrim yok bakcam kız 500 mü dedin saç ben geçen sonrdum 400 kaç bıykda geçen aldım 150 olmuş saçımı kendim kestim evsane oldu vallh eşim cok şaşırdı nasıl böyle güzel aldın diye :):):D

(3,558 puan) tarafından
Ben makinaya vurdurucam cnm

Valla kimi 400 dedi kimi 500 çekti bende eski mahallemdeki kuaförle 200 e anlaştım
(1,081 puan) tarafından
He anldm cnm vallh benim de hep gitğim kuaför fiyat bu dedi müsait değilim haftaya filan dedi artk sıkıldım saçım aşırı uzundu bebem cekiyordu kılarım zaten hep yerelde o sinirden bı giriştim pir girştim
(3,558 puan) tarafından
Maşallah benimkiler kısa zaten
(1,081 puan) tarafından
He yok benim saç baya uzun oluyor çabuk uzuyor en son belden aşağı hamileyken hiç dokulmedi doğumdan sonra tekrar başladı baş edemedim bebekle onala uğraşmazdım hafifledim vallh
+2 oy
(935 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende akşam tavuk fırına atacam yanında pilav ayran turşu  yeşilik  yeter 
(3,558 puan) tarafından
(935 puan) tarafından
Amin inşallah canım seninki Sezeryan mı dogum
(3,558 puan) tarafından
Evet cnm rabbim izniyle inşallah
+2 oy
(596 puan) tarafından
Kardeşime yoldurdum ay ne güldüm :D aleyküm selâm bu arada 
(3,558 puan) tarafından
:))) rabbim gülmeden ayırmasın inşallah cnm
(596 puan) tarafından
Amiiim☺️☺️☺️
+2 oy
(1,046 puan) tarafından
Dünden ezogelin çorbası ile domatesli börülce var. Yanina turşu yoğurt bitti.
(3,558 puan) tarafından
(1,046 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinde
+2 oy
(122,449 puan) tarafından
büşü ananas ye ananas son gunlerde cok faydali
(3,558 puan) tarafından
Bacı ya geçen eşime de biri demiş yesin yenge faydalı diye aldi geldi yiyemedim çöp oldu
(122,449 puan) tarafından
zorla kendini büşü
+2 oy
(2,330 puan) tarafından
Aleyküm selam afiyet olsun  bugün manzara farklı senin bende kıymalı lahana sarması yapıcam yanına portakal nar falan sıkıcam lahana olunca evdekiler ilave bir şey yemez koca Tencereyi bitirirler zaten yorucu oluyor yapması yeter tek çeşit
(3,558 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım yine aynı balkon bu sefer masada değildim cnm
+2 oy
(370 puan) tarafından
Bulantidan yerimden kalkamıyorum ☹️ mideme oturuyor sanki yediklerim
(3,558 puan) tarafından
İlac aliyormusun cnm
(370 puan) tarafından
Vermedi sal ak doktor . Bulantın geçmezse gel yazarım dedi . Gidecem sali günü
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Yemeğe davetliyiz canım şemşemok mu ne deniyor onu yapacaklar. Bildiğimiz kiymali hengel gibi düşün 
(3,558 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 399 göst.
28 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslı Kaban (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 271 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 208 göst.

403,975 soru

12,101,999 cevap

36,418 kullanıcı

...