Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi akşama yemek ne yapacaksınız banada fikir olsun
Oğlum horul horul uyuyor ben ağrıdan uyuyamadım uykusuzluktan beynim çatlıyor aslında çantaları hazırlayacaktim ama hiç takatim yok akşama çocuğu eşime satıp saçlarımı kestirmeye gidicem eski oturduğum kuaföre dün aradım pazarlık yaptım normalde 400 ile 500 arası fiyat çektiler hep ben 200 e bağladım kacirmamam lazım çarşıya gidince birde güzel bir boya alırım cumada kaş bıyık filan kardeşime yoldurdum doğuma hazırım derim artık
Şimdi kalkıp kahve yapicam bende çok başım ağrıyor eşim gece çok horladı başım ağrıdı migrenim var zaten kahvaltıdan sonra ağrı kesici attım ama hala geçmedi çok sinirliyim eşime
tembel kadının hali başka. Hazır sarmayı pisirdim. Dunden mercimek çorbası vardı. Yeter
Çocuğu bı uyutabılırsem 10 bardak çay içicem
Akşamda tavuklu bi şeyler var gıbı
Afiyet olsun
Afyet olsun ben daha yeni kahvaltı yapyom sofrayı kurdum kurmasına kizim sonra durmadı neyse uydu sabhda üstü başı baya pislendi uğraş ilgilen ancak otrdum yemek hiç bir fikrim yok bakcam kız 500 mü dedin saç ben geçen sonrdum 400 kaç bıykda geçen aldım 150 olmuş saçımı kendim kestim evsane oldu vallh eşim cok şaşırdı nasıl böyle güzel aldın diye
403,975 soru
12,101,999 cevap
36,418 kullanıcı