0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (5,965 puan) tarafından
40 hftalik oluyorim yarın da çok çok şiddetli belim agryor doktorumlada konuşacağım yarın gidersem sancım olmuyor pek hafif oluyor geçiyor ama belim kopulacak yaa bu doğum sancısı mi oluyor 

6 Cevaplar

+1 oy
(143 puan) tarafından
Benim doğum sancım da belime vuruyordu, o an en çok belimin inanılmaz ağrıdığını hatırlıyorum, karnım kasığım da ağrı var mıydı pek hatirlayamadım. ( Muhtemelen ağrıyordur da işte niyeyse hatirlayamadım). Sen düzenli geliyor mu dakika tut, hatta sancı uygulaması var onu indir ordan takip etmen daha kolay olur. "Kasılma" ydı bendeki adı uygulamanın. Düzenli gelip gelmediğini uygulama söyler hatta ne zaman hastaneye gitmen gerektiğini bile söyler onu indirebilirsin canım. Allah yardımcın olsun, Rabbim tez vakitte çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️
(143 puan) tarafından
Sabit bir ağrı mı yoksa ağrıyıp geçiyor mu. Bide yat dinlen bi bak o zaman da ağrı devam ediyorsa yalancı sancı değildir, doğum sancısıdır
(5,965 puan) tarafından
Yok cnm sabit valaha bugün daha da artmiş ama karnimda yok setleşip kasılıyor duruyor
(143 puan) tarafından
İşte o sertleşip kasılmayı takip et canım düzenli mi değil mi
(5,965 puan) tarafından
Sancı yok işte geçen haftalrda full kasılma oldu gttim dedi ne açılma var sancı var yarın yine gdecem dotkota ne dyecek
(143 puan) tarafından
Ay sen böyle anlatınca biran aklıma kendim geldim, bende oğluma hamileyken sürekli yalancı sancım oluyordu zırt pırt hastaneye gidiyorduk, benim de açılmam olmuyordu, biran önce de doğurmak istiyordum ama keratanın gelmeye niyeti yoktu, en son suni sancıyla doğmuştu artık. İnşallah seninkisi kendi sancınla olur biran önce de yavrunu kucağına alırsın inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Evet canım belirtisi o qma sancın düzenli mi onu takip et bende 39.6 da doğurduö
(5,965 puan) tarafından
Valaha üç gündür şiddetli bel.agrisi.var yanıyor bldigin karnimda sancı yoj işte hafif oluyor.gwcyor
(14,743 puan) tarafından
Hah o vurup geçen düzenli olacak
(5,965 puan) tarafından
Belden başlıyor ama.ilk.dimi karnım agrmiyor.hic.cok.hafif.byle.olsada kaç saate bir bacaklarıma bacak aralaima kadar ağrı gryor nefes aldirmiyor
(14,743 puan) tarafından
Kız naptınnn
(5,965 puan) tarafından
Valaha aynı dün gttim bebek kanala grmis dedi bol yürüyüş yap falan sıcak suda bekle duş.al.falan daha açılma bile yokmuş iki hftan var dedi
0 oy
(7,464 puan) tarafından

image

kitapta bu yazıyor 
(5,965 puan) tarafından
Bismillah. Bune kız yani zor mu gececek
(7,464 puan) tarafından
Kolay geçer 2.dogum ya
(5,965 puan) tarafından
İşte kendi sancimla doğum olsaydı bakalım ne olacak
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Başka bilen yokmu çok kötüyüm ya
0 oy
(556 puan) tarafından
Bugün aklımdan geçtin aslında Allah yardımcın olsun rabbim kolaylıklar versin inşallah bende 189 haftalık hamileyim doğumdan çok korkuyorum yine
(5,965 puan) tarafından
Allah seninde yaridmcin olsun Allah razı olsun belim ağrıyor valaha dogursaydik hayrlisyla ya
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Doğum sancısı belden vurur canım geçmeyen agriysa doğum belirtisidir sıklığını takip et nette yazıyordu bir bak kuzum
(5,965 puan) tarafından
Hiç geçmiyor ama.karnimda.sanci yok ne olacak
(4,375 puan) tarafından
Karnında olmaz ki canım belden vurur zaten
(5,965 puan) tarafından
Ala ala karnimda beş daka olması gerekmiyor mu herkes.şaşiryor dyor senin sancın karnında olması lazım belden karna vurmuyormu
(4,375 puan) tarafından
Öyle miymis unuttum heralde ben hep belindeki sanciyi hatırlıyorum valla :)
(5,965 puan) tarafından
Allaşkina valaha herhalde karnimada vurur büyük ihtimalle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 67 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,965 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cananne (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.

408,436 soru

12,271,383 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...