0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,739 puan) tarafından

kizlar cocugu bugun arkadaslariyla hamama gtmis 4. sinif. resim atti bize grubumuza uc samimi kuzeniz biri kuyumu kazar hep ama sozde samimiyiz iste. benim ciroza bak dedi digerlerin arasinda nasi secilio. oglu kemik torbasi zayf cck sevmio yemey yapisi oyle yapacak bise yok benim oglan da o sekil olacak buyudukce suandada zayif.

neyse bende dedim ki o hiç belli olmaz ileride bir kg alır bir daha da durduramaz hani böyle hiç zayıf olmaz hiç belli olmaz çünkü ben de ilkokulda çok zayıfmışım aşırı zayıfmışım herkes dermiş ki bu kız bile adam olursa herkes adam olur falan dermiş ikinci sınıfta benim kızım 36 kg şu an ben ikinci sınıftayken net hatırlıyorum 19 kiloydum 4. siniftan sonra aldim Kara Bahtım kör talihim dördüncü sınıftan sonra döndü bahtsız bedevii’ye dönüştüm falan dedim:)

bana demesin mi evet beşinci sınıftayken ikimize annemle teyzem aynı kıyafeti almıştı seninki benden iki beden büyüktü:) Başka bir yerden gene kıyafet almışız benimki benim pantolonum üç beden büyükmüş mağazanın içinde yokmuş depodan istemişler beklemişiz orada depodan gelene kadar da dönerciye oturup döner yemişiz :) 

O zamanlardan beri demek ki benim kilomu çetelesini tutuyor muş bu ben bunun benimle yarışta olduğumu 31 yaşımdan sonra fark ettim 31 yaşıma kadar kardeş gibi görüyordum onu demek ki kendisi benle çocukluktan beri yarıştaymış sok oldum valla:)

cocukken kilo takintim yoktu hic farkedip dikkat bile etmezdim. demek o dikkat edius bana yarista oldugunicin 

13 Cevaplar

+1 oy
(5,739 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bir dedim ki o zamanlardan benim bedenimi nasıl hatırlıyorsun maşallah iyi hafızan var heee dedim yazdım.

sonra Hatice’ye değil neticeye bakacaksın şimdiki beden farkımız dört beden hatta belki beş beden benden büyüksün diyesim geldi ama vazgeçtim şimdi gaza gelip de kilo vermeye çalışmasin . 20 yil sonra aramizdaki suanki beden farkliligi da aklinda yer etsin:)

(5,739 puan) tarafından
benim kuyumu kazana ben de kürek verecek halim yok ben de kendi küreğile toprağın üstünü örterim kuyumu kapatmaya çalışırım:))
(289 puan) tarafından
Senin kafanın çalışma şekli beni çok güldürüyor :D
(5,739 puan) tarafından
napayim bee kuzum kendi çapimda bir daire çizip takiliyorum icinde:)
(289 puan) tarafından
Görüyorum canım bi kötü yorumuna bile denk gelmedim güzel bi dünyan var ☺️☺️
(5,295 puan) tarafından
Sus kız uyuyan yılanı uyandırma :)) ben üniversitede 1  2 de kilo aldım. Kuzenlerim beni bir diline doladı ki hiç sorma. 3. Sınıfta kilo vermeye bir başladım sonra hiç alamadım. Şimdi ben 48 kiloyum onlar benim nerdeyse 2 katım. O zaman oturup kalkıp benim kilomu konuşuyorlardı. Ya var böyle zavallı insanlar :))
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından

Hahaha :D senin kilon onu mu germis :D benim de bir arkadaşım vardı böyle sürekli benle yarış halinde hatta o benden önce evlendi ben hamileyim ikinci el beşik bebek arabası vs atıyor bende bı gün tersledim niye atıyorsun ben sıfır alçam ilk çocuğum benim diye sonra dedi işte ben hep ikinci el aldım kocam aldırmadı diye banane o senin kocanın sorunu dimi sürekli küçük görüyordu çocuğu benim kızdan 4 yaş büyük Ecrin koycam ismini dedim aa demez mj ben düşündüm onu Büşra benden duydu diye ki asla haberim yok  koyaydin madem deniz koydun ya kızınn ismini tutan mi vardi :D

Ayy böyle insanlar gerçekten çok güldürüyor beni postunu okuyunca o geldi aklıma direkt kestim muhabbeti asla görüsmüyorum :D 

(5,739 puan) tarafından
aynen öyle kız 2018 yılında Herbalife zayıflama kulübüne Yengem gidiyordu sonra ben de ondan gördüm ben de başladım çalışmıyordum ben kızı emzirip gidiyordum saat 9:00 gibi kahvaltı etmeye gidiyorduk kulübe kuzenim de çalışıyor saat 6:00’da bugün kaç gram vermişsin bugün kaç gram vermişsin benim hesabımı tutuyordu . kiz cocugu emzirip
oyle gdecem babasina brakip daha tartilmadim diyordum.:) dokuz gün sabretti onuncu gün o da kaydolmuş. Ben yengemin referansıyla gittiğim için yengeme hediye ürün verildi Yengem zaten zayıflamış da son bir haftası kalmıştı ürünleri evinde kullanacaktı bu kuzenim de benim referansımımla gitti ama hediyeleri yengeye verdirtmiş benim hayrıma olmasın yengenin hayrına olsun diye belki ben ondan daha fazla zayıflarım diye aklı çıktı
(2,474 puan) tarafından
Hahah kız ne fena kuzenin varmış aaa :D baba tarafından mi ahahahs :D
(5,739 puan) tarafından
yok anne tarafından baba tarafından olanlarla yaklaşık iki senedir görüşmüyoruz zaten bir tane amcam iki tane de amca kızı var miras davası yüzünden babam da kötü oldu amcam altlığı üstü aynı binada oturuyoruz yani babamlarla amcamlar oturuyor ama görüşmüyorlar:)
0 oy
(297 puan) tarafından
Ben böyle insanları hayatımda tutmam. Sürekli sinir olarak yaşayamam silerim gider. Tahammülüm yok. 
(5,739 puan) tarafından
ya çıkarmak istesen bile sürekli aynı yerdesin akraba teyze kızı normalde birbirinize bağlı aileyiz sekiz teyzem iki dayım var hani hayatımdan çıkarsam bile her zaman aynı ortamlardayız
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Böyle fesatlık sezdigim yerden hemen uzaklaşırım konuşmam bile , benimde bi teyze kızım vardı Allah düşmanımın başına vermesin , bana cooook çektirdi, her zaman Allah sorsun diyorım Allah'a havale ettim
(5,739 puan) tarafından
merak etme Allah soruyor Bu kuzenim üçüncü çocuğa hamile kalmaya çalışıyordu benim de tek çocuğum var ikinciyi de asla düşünmüyordum kuzenim hamile kalmaya çalışırken kazayla ben hamile kaldım hiç bebek düşünmezken kuzenim şok oldu bana diyor ki belki boş gebelikte belki dış gebeliktir belki kimyasaldır falan dedi bana bebeği istemiyorum ama sonuçta hamile kalmışım yani doğuracam yapacak bir şey yok niye iyi niyet temennisinde bulunmuyorsun ki bana bir şey demedim Allah’a havale ettim neyse ben doktora gittim benim bebeğim sağlıklı sorunsuz ben 15 gün sonra o hamile kaldı Üçüncü bebeğini haftalarca beklediler Bebek gözükmüyor meğerse boş gibiymiş sonlandırdılar hamileliği ondan sonra iki ay sonra bir daha hamile kaldı o da kimyasal gebelikte üçüncüye bir daha hamile kaldı o da dış gebelikte Allah bir şekilde soruyor benim hamileliğim sorunsuz devam etti ben çocuğu dogurdum 1:30 yaşına getirdim o kuzenim üçüncüye anca o zaman hamile kaldı
(5,739 puan) tarafından
O pis fesat kalbiyle benim için geçirdiyse hepsi başına geldi yani
(1,492 puan) tarafından
Allah kimsenin üzüntüsünü kimsede bırakmıyor rabbim her şeyin hayyırlısını versin ...
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Ay ne fena vallahi. Kıskançlık başka şey bacım içleri içlerini yer böyle 
0 oy
(753 puan) tarafından
Benimde bir arkadaşım vardı ben oğlum olursa adını arel koymak istiyordum o daha evli bile değil yani sadece sevgilisi var ben kızım olacağını öğrendiğimde o zaman ben koyayım Arel ismini dedi çok bozuldum sonra çenemi tutamayıp sen o kasıntı sevgilinle evlenene kadar ikinciyi yaparım ben erkek olursa da Arel koyarım yani benim dediğim ismi niye çalıyorsun dedim o gün bu gündür sürekli bir kıskançlık seziyorum ondan daha kötü şeyler de oldu da şimdi uzun olur en son işte aldatıldı bu bide gidip affetti şimdi kendi kafasından plan kurmuş temmuzda evlenecekmiş ama biz şuan konuşmuyoruz yani düğününe falan da gitmeyeceğim 
0 oy
(906 puan) tarafından
Geç de olsa farketmen iyi olmuş canım.. Ben de geç farkedenlerdenim maalesef.. Ben görücü usulü evlendim diye kuzenim cenazede diyor ki "ben evlenmiş olmak için evlenmiycem" sonra yaptığı iyilikleri başa kakıyor.. düğünümde biraz yardımcı oldu. O evlense Ben de yardımcı olacağım ama yok evlenmiyor 35 yaşına girecek. Kınamak istemem ama sürekli fesatlığından bi küslük çıkarıyor. Geçen çarşıda karşılaştık selam verdim borçlu çıktım. Bir çemkiriyor görmen lazım. 

Seninki de demek ki senin kilona kadar dikkat ediyor hasbam. Daha kim bilir neleri kıyaslıyordur. Anne ve babası seni beğeniyor ve ona örnek gösteriyorsa, o yüzden olabiliyor. Benimkiler öyleydi maalesef. 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Allah'a sen beni bı sal  derdim.!
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Baba tarafi kuzenin mi
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Haykırdım bu nasıl takip etmektir :D bende 4. Sınıfta 18 kiloydum hocaların ölcem diye aklı çıkardı xjjsjsjs liseye kadar 40 kilo anca olmuştum :D senin kuzen dedektif olmalı bence 
0 oy
(2,989 puan) tarafından
Belki oylesine ani olarak hatirliyodur bende bazen benimle alakali olmayan sacma detaylari hstirliyorm bazen arkadaslarm sasiriyo oylemiydi falan diye keske sacma sapan detaylar yerine derslerimle ilgili detaylar kafamda kalsaymis ddiye icimden gecirip kendime gicik oluyorum
0 oy
(552 puan) tarafından
Yani bence o da sende böyle fesatlık seziyor birbirinize bilerek yapıyorsunuz 
(5,739 puan) tarafından
31 yasama kadar ben kardes bikirdim . yalan yok bende naparsam saklamaya calisir ama agzimda laf islanmaz hemen derim. fesat olana fesat olmaya calisiyorum. ben hamileyken kilo almicam dikkat etcem falan derdim bana yemek resimleri atiyordu ozellikle ki canim ceksin yoyon. sonra bide aman ye can bogazdan gelir. cokta heveslenme illaki alican diyordu. israrla almadim gunde uc dort saat spor yaptim. evimin spor salonu var recidanceda oturuyorum. bana senin tuzun kuru imkanin var yapiyorsun spor falan derdi. o hamile kaldi yalan yok bende yapip yemicegim yiyecekleri bile ona attim cani cekip sismanlasin yapsin yesin alsin yesin diye. kisasa kisas . cinku onun amaci da oydu . bana az almaya calis deyip mitive edecegine hepden koycer gtsin diyordu .
0 oy
(3,965 puan) tarafından
Bana kötü niyetli gibi gelmedi ama bilemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 414 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 547 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,302 cevap

36,483 kullanıcı

...