kizlar cocugu bugun arkadaslariyla hamama gtmis 4. sinif. resim atti bize grubumuza uc samimi kuzeniz biri kuyumu kazar hep ama sozde samimiyiz iste. benim ciroza bak dedi digerlerin arasinda nasi secilio. oglu kemik torbasi zayf cck sevmio yemey yapisi oyle yapacak bise yok benim oglan da o sekil olacak buyudukce suandada zayif.
neyse bende dedim ki o hiç belli olmaz ileride bir kg alır bir daha da durduramaz hani böyle hiç zayıf olmaz hiç belli olmaz çünkü ben de ilkokulda çok zayıfmışım aşırı zayıfmışım herkes dermiş ki bu kız bile adam olursa herkes adam olur falan dermiş ikinci sınıfta benim kızım 36 kg şu an ben ikinci sınıftayken net hatırlıyorum 19 kiloydum 4. siniftan sonra aldim Kara Bahtım kör talihim dördüncü sınıftan sonra döndü bahtsız bedevii’ye dönüştüm falan dedim
bana demesin mi evet beşinci sınıftayken ikimize annemle teyzem aynı kıyafeti almıştı seninki benden iki beden büyüktü Başka bir yerden gene kıyafet almışız benimki benim pantolonum üç beden büyükmüş mağazanın içinde yokmuş depodan istemişler beklemişiz orada depodan gelene kadar da dönerciye oturup döner yemişiz
O zamanlardan beri demek ki benim kilomu çetelesini tutuyor muş bu ben bunun benimle yarışta olduğumu 31 yaşımdan sonra fark ettim 31 yaşıma kadar kardeş gibi görüyordum onu demek ki kendisi benle çocukluktan beri yarıştaymış sok oldum valla
cocukken kilo takintim yoktu hic farkedip dikkat bile etmezdim. demek o dikkat edius bana yarista oldugunicin