0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından
2 yaşında (27 aylık) kızım var. Dün akşam saat 12 de uyudu. Sabah saat 7 yi geçmişti uyandı, ben de yatakta oğlanı emziriyorum. Tam uyanmadan ayıcık diye tutturdu. Bi tanr peluşu var ona takık. Git al diyorum çığırıyo bağırıyor. Kalkıp almadı ben de gittim Bi sinirle aldım attım üstüne al rahat dedim. Çok az ağladı geri uyudu. Saat 2 ye kadar uyudu. Ama olduğu yerde değil. Yatağından kalktı oturma odasına gitti koltukta uyudu. Ordan kalktı yere yattı orda uyudu. Geldi tekrar yatakta uyudu. 12 gibi Bi uyandı gel yemek ye makarna ye dedim hayır dedi Bi kaç şey daha teklif ettim istemedi geri yatmaya gitti. Bi moralsiz mutsuz. Bi ara geldi bana sarıldı sonra gitti tekrar uyudu. Anlamadım ya. Hasta falan değil. Şimdi de yine yatağında öyle yatıyor. Depresyona girmiş gibi duruyor aynı. Noldu acaba ya 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tobe bismillah o ay da bu halleri ne biliyim 
(742 puan) tarafından
Ben de şaşırdım dediğim gibi aynı depresyona girmiş gibi
tarafından
Yani ilgi istiyosur dicem ama o kadar uyur mu o yasta cocuk
-Reklam-
0 oy
(7,237 puan) tarafından
İlgi istiyor olabilir mi ? Ayıcığı atmak yerine yanına koysan yada versen al kuzucum diye daha iyi olurdu kardeşini kıskanıyordur oda daha bebek biraz şımartsan daha çok onunla ilgilensen düzelir bence 
(742 puan) tarafından
Her zaman yapıyorum. Ne kadar yorgun uykusuz olsam da onunla ilgileniyorum, oyun oynuyorum oğlum doğduğundan beri kızımdan ilgiyi hiç kesmedim. Ama sabah çok sinirlendim nedense.
(7,237 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kolay değil ama oda daha bebek daha  unutma eğer oğlun anlamayacak kadar küçükse kızına yoğunlaş canım
0 oy
(481 puan) tarafından
Normal cnm arada huysuzluk olur öyle çocuklarda 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Hastalanarak muhtemelen vücudu köyünü dir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 324 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,607 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler

...