0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (906 puan) tarafından
Allah izin verirse müstakil eve geçeceğiz birkaç yıl içinde. Ama fare sorunu tüm müstakil evlerde oluyor mu? Fare olmayan müstakil ev var mıdır? Neler yapmalıyız fare gelmemesi için?

18 Cevaplar

+2 oy
(6,448 puan) tarafından
4 yıldır evliyim köyde bahçeli evimiz sadece bir defa gelmişti o da kapıdan girmişrmti ki eşim yıllardır burda yaşıyor gelmedi daha önce hiç diyor 
(906 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim:)
-Reklam-
+1 oy
(2,749 puan) tarafından
Tüm evlerde olmuyor bende müstakil bahçeli evde oturdum zamanında fare bir kez girmişti oda davlumbaz bacasının oraya bakliyat koymuşlar ona gelmiş bacadan onları kaldırınca bir daha girmedi. 
(906 puan) tarafından
Teşekkürler canım rahatladım valla biz de tokiye ev yaptırcaz Allah izin verirse :) her eve girer diye duydum korktum. Çok sağol
+1 oy
(3,264 puan) tarafından
Dikkatli olunursa girmiyor ama illa senede 1 giriyor :D
(906 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler:)
+1 oy
(5,114 puan) tarafından
Ben dogdum dogali oturdum mustakil evde evin etrafinda tavuk koyun tarzi hayv.n yoksa pek gelmez onlarin yemine geliyor bir de etrafta kedi köpek coksa gene gelmez avliyorlar 
(906 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim:)
+1 oy
(2,989 puan) tarafından
Bizim evde fare yoktu taki yan komsumuzun hurdacilik yapmaya baslamasina kadar ne yaptiysak olmadi cok skur onlar o isi basladiktan 2 yil sonra ev kat karsiligi olarak verdik

Yani demem o ki sutrkli bahcenz evinz temiz olursa olnaz bisi 

Yakn komsnzun da trmizligi onemli 
(906 puan) tarafından
Allah komşunun da hayırlısını versin :) teşekkürler canım yorumun için tecrübeni paylaştığın için :)
+1 oy
(451 puan) tarafından
Açık yer kalmamalı camlara tel takılabilir tuvaletleri kullandıktan sonra kapaklarini kapatın dip köşelerde delikler olmasın. Yani bende müstakil evde oturuyorum 2.5 aydır ama ben ikinci kattayim bahçeli ev çok korkuyorum fareden inşallah yaşamam bu sorunu bahçeli ise bahçeye yapışkan kapan konulabilir. Bahçede birde çok kedi var o yüzden gelmez diye umuyorum
(906 puan) tarafından
Güle güle oturun canım inşallah size de bize de gelmez :) çok teşekkür ederim tavsiyeler için :)
+1 oy
(2,989 puan) tarafından
8 sene olcak müstakil Bahçeli evdeyim çok şükür hiç karşılaşmadım ama çok dikkat ederım kapı falan açık bırakmam yazında sıneklık var zaten camlarda 
(906 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım inşallah hiç olmaz içim rahatladı :)
(2,989 puan) tarafından
İnşaAllah, canım sende dikkat edersin sıneklık olur vs Allah'ın izniyle hiç olmaz☺
+1 oy
(780 puan) tarafından

Eşim şuan ki evimizi satıp müstakil almak istiyo ve sırf bu yüzden bn istemiyorum.Amcamın müstakil evinde tuvaletten kedi gibi kocaman fareler çıkıyormuş eskiden.Amcam silahla öldürmüş bide saldırganmış onlar:dizzy:

(906 puan) tarafından
Ayy Allah korusun :( bizim ilkokulda da kocaman lağım faresi vardı travma olmuştu. Hizmetliler bahçede onu kovalıyordu :(
+1 oy
(795 puan) tarafından
Kapı pencereye sineklik tuvalet gider borusuna da dıştan takılan bir aparat var alıp belediyeyi arıyorsunuz onlar gelip takıyor kanalizasyondan fare böcek vs gelemiyor tek taraflı su çıkışı oluyor sadece bir de mahallede kedi varsa bahçenizde mama su verin kediye kedi kokusuna yine gelmezler zaten bizim evde bi kaç kere oldu eve kedi aldık sevgisi çok geldi evdeki kedi 3 oldu bahçede zaten gırla kedi var bu saatten sonra gelen fareye acırım ben hiçte gelmez :D 
(906 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı valla :)
+1 oy
(15 puan) tarafından
6 yıl mustakil evde oturduk. İki kere fare vakası yaşadık.Fare degilde canım bizi en cok akrep yipratti.
(906 puan) tarafından
Ayy haklısın canım o daha tehlikeli :(
(15 puan) tarafından
Canim muhakkak dis kapiya sineklik camlara sineklik taktir. Evini de sirke ve beyaz sabunla sil. Yada lavantayla. Bu kokulara hasereler az geliyor
(906 puan) tarafından
Tamam inşallah canım çok teşekkür ederim:)
+1 oy
(6,240 puan) tarafından

Bizim ev 1.katta. birkaç defa fare girdi yapışkan koyduk öldü. 

(906 puan) tarafından
Kaynanamın fareler akıllandı yapışkana gelmiyor..  o da beni iyice korkuttu.
+1 oy
(487 puan) tarafından
Müstakilde oturuyorum bahçeli bi sorun yaşamadım ama yaz kış kapılar kapalıdır yoksa girer tabi  korkmana gerek yok öncesi bi temizlik yaparsın tamamdır fare pastası var bide kokusuna gelmiyor onu alırsın
(906 puan) tarafından
Teşekkürler canım içimi rahatlattınız.. kaynanamın fareler çok zeki o pastaya filan gelmiyor. Ama inşallah hep kapalı olur kapım pencerem
(487 puan) tarafından
Biz tuvalet banyo camlarınada sineklik çektik yani kendimiz çiviler ile hallettik girecek yer yok şuan korkma baktın olmuyor yapışkan bırakırsın bide geçen duydum yanmış motor yağı evin etrafına döküyorlar eve böcek bile girmiyormuş komşular yapmış dedi evimiz tertemiz kaldı bide onu denersin
(906 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun :)
+1 oy
(379 puan) tarafından

Her evde olmuyor. Aslında biraz belediyenin elinde. Bölgenin kanalizasyon bakımı vs ye de bağlı. Eşimin ailesi hepsi müstakilde ve hiç fare yok. Ki öyle bir bölge ki fareler ailecek geziyorlar. Özellikle geceleri :angel:. Bizde daha çok ağaç yeşillik böcekleri, salyangozlar var. 

(906 puan) tarafından
Teşekkürler canım rahatladım sayenizde:)
+1 oy
(2,006 puan) tarafından
Yıllarca müstakil evde doğdum büyüdüm evlenene kadar kocaman bahçeli hemde bir kez olsun denk düşmedik fareye. Sadece kapılar hep kapalı camlar açık ya sineklik taktirmistik böcek sinek fare giremezdi hiç 
(906 puan) tarafından
Ne güzel canım inşallah biz de öyle şanslı oluruz :)
+1 oy
(474 puan) tarafından
Bizim şuan müstakil köyde tarlaya yakın bir yerde ama bahçede kedi ve yavruları birde yan komşunun tavukları ve ördeği o açıdan henüz öyle bir durum yaşamadım 
(906 puan) tarafından
Çok sevindim canım senin adına :) inşallah biz de yaşamayız :)
+1 oy
(3,227 puan) tarafından
Yok kız 3 senedir müstakil evdeyiz ne fare ne haşere gördüm 

Her evde olmaz

Ama önemli olan ilaçlama 

Eşim bahçeyi bal dök yala misali temiz tutar yılan akrep fare gibilere ilaç yapar 

Kükürt döker 
(906 puan) tarafından
Ay ne güzel  :) İnşallah bizim de öyle olur
+1 oy
(7,692 puan) tarafından
Açık delik gireceği bı yer yoksa evde vede balkon kapıları falan sürekli açık değilse girmez . Benim tahtalarin arasından geliyordu kapattik hep. Yengeminde çocuklar kapıyı çok acıyor ondan giriyor galiba
(906 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
+1 oy
(1,421 puan) tarafından
Bahçede kedi beslersiniz ne fare olur ne akrep ne hamamböceği hepsini halleder Allahın izniyle
(906 puan) tarafından
Teşekkürler canım aklımda bulunsun inşallah besleyeceğim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mirosss (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
24 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
14 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu

404,766 soru

12,124,802 cevap

36,483 kullanıcı

...