0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (2,440 puan) tarafından
6 yıldır bir Allah bir ben bilirim o kadının gerçek yüzünü dışarı öyle iyidir öyle iyidir ki yemin ederim ben kötüleyemem bu kadını kadının şahsına yaptığım bir saygısızlık yok hatta onunla bir programim bile yok ama gel gör ki bu kadın en küçük bahanede evime gelir kavga etmek için eşimde zaten hep onun yanında oğlunu doldurur geçmiş konuları açar insanı kışkırtır yani anlicaniz şeytan gibi kadın aile binası rezil olmayım diyorum susim diyorum ama yok artık nefretimi dışa vurur oldum hatta oğlunun yanında bile dile getiriyorum çünkü çok icimi yaktı dilimi tutamıyorum eşimde bu yüzden alinio ama elimde değil nefret ettim bu kadından kizlar nasıl kinimi nefretimi saklicam 6 yıldır artık bittim usandım 

8 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Saklama o böyle yapyosa sende mesafe koy fazla git gel yapma
(2,440 puan) tarafından
Yapmıyorum kuzu onuda çağırmıyorum evime ama kadın öyle bisey ki yemn ederim 2 ay bekler 3 ay bekler fırsat buldu mu yeterki bahanesi olsun eve bir gelişi olur sanki Azrail olmuş örnek veriyorum sen niye şuna şunu dedin halbuki ortada ona ait bisey yok ne bilim biseyleri bahane bulur kavga etmek için
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Sen de çağır evine sık sık canım yüzüne gül yalandan aman takma kafaya bu kadar
0 oy
(869 puan) tarafından
Binada elti kayin varmi
(2,440 puan) tarafından
Ne ararsan var cnm ne ararsannnn yılanlar ciyanlar niye kabul ettin o zaman deme çünkü dışarıdan hala çok iyi bir aile olarak biliniriz herkes herkesle anlaşır bu binada külliyen yalan ben içlerine girince gördüm
(869 puan) tarafından
Cnm aradakiler uğursuz olur o yüzden kayinvaliden cins olmuş
(2,440 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kuzu inan bana devir ev alma veya değiştirme devri değil düşünüyorum bosansam çocuğum rezil olacak düzeni bozulacak ki benim ailem öyle elle tuttan bir aile değil o yüzden çocuğum için dayancam
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Saklamicaksin içine atman daha kötü 
(2,440 puan) tarafından
Napcam ya kuzu o kadın yüzünden yuva mi yıkım eşim burdan gitmeyi de kabul etmiyor ev bizim çünkü buraya yaptırdı o zaman bir ev parası döktü şimdi de imkan yok kiraya da gitmem dio
(1,465 puan) tarafından
Eşinin annesinin yüzünü kendi görmesi lazım canım bende hep anlattigimda eşim inanmiyodu ama Allah gösterdi eşim bana hak verdi ama tabi ki bir şey değişmedi anneci babaci olunca haklı da olsan fark etmiyo
(2,440 puan) tarafından
Biliyor cnm esim de farkında ama anaci çıktı anası ne derse o reis oymuş güya
0 oy
(979 puan) tarafından
Kendine başka meşgale bul umursama eşine de anlatma anlasa da annem der zaten bari sana kinlenmesin.ben yıllardır içindeyim ben ölünce biter ancak davaları insanlar menfaat düşkünü oğlum malım evim der.sen el olursun ne yapsan kötüsün çocuğunu dahi sana karşı kullanirlar
(2,440 puan) tarafından
Aynen öyle ama artık beynimin içinde ki sesler susmuyor kadına karşı nefret doluyum yüzünü görmeye tahammülüm yok deliricem
(979 puan) tarafından
Bende aynı
(2,440 puan) tarafından
Sende mi aile binası
(979 puan) tarafından
Aile binası değil ama sık sık görüşüyoruz maalesef kaynanam çok şımarık arsız terbiyesiz
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gülüm. Kim nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde öyle davran diyeceğim ama belli ki senin karakterin öyle değil. Bu durumda ben olsam aileme derdim. Büyük kavga çıkarsa çıksın umrumda olmazdı.
(2,440 puan) tarafından
Ailem biliyor cnm babam yok annem var oda ne yapsın yıllarca kaynana zulmü gördü şimdi de bana ağlıyor
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Bende 5 yıl dayandım sonra bir patladım köşesine çekildi bizim anamız babamız değiller çekmek zorunda Değiliz bie gün beni aradı kavga etmek için suratı aynı dom.z suratı gibiydi bir bağırdım saydırdım kapattım suratına yeter be senlemi uğraşıcam dedim birahane yapsında görim hiç çekemem 
(2,440 puan) tarafından
Evim uzak olsa Burak yüzüme konuşmayı arayamaz bile cadı ama alt üst oturuyoruz herkes burda çevre akraba dolu üstüne 3 oğlu var 3 de simartmis bu kadını anamda anam öyle geziyorlar ilk iki gelini akraba evliliği onlar susuyor alttan alıo bilmiyorum ama beni yedi bitirdi bu kadın
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Terbiyeni bozmak istemedikçe herkes seni ezmeye çalışır, böyle bir toplumuz. O eşini dolduruyorsa, sen iki katı dolduracaksın ama öyle eşinle kavga ederek falan değil. İnce ince işleyeceksin. Eşini üzdüler mü o konuyu unutturmayacaksın, sana hakaret mi ettiler mutsuzluktan hastalanacaksın. Karşı taraf dinsizse, sen imansız olacaksın 
(2,440 puan) tarafından
Yaptımmm gözünün içine soktum günün sonunda yine ben kötü oldum cnm :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 263 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
0 oy
7 cevap 353 göst.