0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Normal karşılayamıyorum artık delircem Allah aşkına her geçen gün siddetlenerek artıyor..gece gündüz sürekli ağzını ayırıyor bu çocuk ben ne yapacagimi şaşırdım.. gören duyan biz de cocuk büyüttük böylesini görmedik diyor..gece 3te aklına bisey geliyor başlıyor saatlerce aglamaya sonra burnu tıkanıyor burnu tıkandı diye ağlıyor..bitmiyor bunun sonu gelmiyor..bu ara bi de sürekli çişinin yarısını tuvalete yapıp yarısını kuloduna yapıyor ve bir saat de ona ağlıyor.. tuvalette uzun bekliyoruz bitmiyor diye ağlıyor..üstüne göz yaşı damlıyor ıslandım diye ağlıyor.. ama nasıl bir aglama..kendini sıka sıka elini yüzünü acıta acıta.. bir akıl verin bir şey söyleyin ne zaman bitecek bu çile.. 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canim üstüne gitme misal biraz kendi haline bıraktın mı öyle denesen bir de
tarafından
Sakin çok şükür teyzesi ☺♥️
(133,756 puan) tarafından
hic anasina cekmemis desene
tarafından
Yok kizzz aksine bana çekmiş tek sıkıntısı yemek yemiyor o yönden bana çekmemiş ☺
(133,756 puan) tarafından
her guzelin bi kusuru vardir laa
tarafından
Diyorsunnnnn☺☺
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Valahi aynı benim kızımı anlattın aşırı aşırı yoruldum artık gurbet ve hamilelik ekleyince ekstra zor oluyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah 
(1,002 puan) tarafından
Bende de 7 aylik bir bebek daha var..ve yanımda yakınımda kimse yok..dayanilcak gibi değil.. allahim acılarını göstermesin varlığına bin şükür ama o kadar yıprattı ki beni..panik atak başlangıcı oldu artık carpintidan uyuyamıyorum
0 oy
(602 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle yanından geçerken arabası yan dönse başlıyor ağlamaya susmuyor gören der kaynar su dökülmüş üstüne öyle bağırıyor komşular geliyor herşeye ağlıyor bağırıyor ne varsa fırlatıyor bizi dövüyor eşyalara zarar veriyor 4 olacak 2 ay sonra ama hala aynı Allah yardımcımız olsun evde huzur kalmadı sürekli ağlama bağırma ne kimse evime gelebiliyor ne ben gidebiliyorum durmuyor çünkü imkanım olsa kreşe verirdim ama çok pahalı imkanım yok
(1,002 puan) tarafından
Benimki yarım gün kreşe gidiyor..bende kreşe verdiğime pişmanım kresten sonra böyle oldu diye düşünüyorum..4 yaşa kadar devam ederse ben ne yaparım bilmiyorum..dediğin gibi ne birine gidebiliyoruz ne bir yere cikabiliyoruz berbat bir haldeyiz
(602 puan) tarafından
Desene hiç bir şey çözüm değil çocuk kendi düzelecek hiç bir şey faydası yok sadece kriz anında kaynanam hemen gelir bağırır koş koş bak itfaiye geçiyor,eskici geldi,kedi balkona geldi kuş geldi gibi ilgisini çekiyor biraz susuyor ama çok gerçekçi oynaman gerekiyor böyle aaa koş koş acil gelmen lazım hemen cama falan çıkarırsın arabalar kaza yaptı falan dersin onun dışında bi çözüm yok kaynanam diyor 6 tane büyüttüm böyle çocuk ne gördüm ne duydum
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Bir tanede bende var artık ağlama diye yükseldim bende sonrada pişman olup özür diledim. Çıldırıp vicdan azabı çekiyorsan annesin.
(1,002 puan) tarafından
Kesinlikle öyle..:(
0 oy
(2,099 puan) tarafından
4 yaşına giripte her b.ku ben bilirim diye inat evresine geçince ağlaması da son buluyor merak etme
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Benim kızım da 2.5 yaşında şu anlattığın olay bizde de var çok tükenmiş haldeyim psikiyatriye gideceğim randevu aldım artık sabır kalmadı ben de kızımı çocuk psikoloğuna götürdüm bi tık iyi gibi oldu sonra yine başladı. Kucağımdan asla inmez sabah uyanır yataktan kucaklaşarak kalkarız tuvalet kapısında kendini yerden yere atar çok yoruldum. Biz gurbetteyiz kimsemiz yok eşimde şehir dışında çalışıyor haftada 2 3 gün görebiliyoruz bazen 1 gün ben hep ona bağlıyorum kimsemiz yok yalnızız büyüdükçe daha iyi olur diye umut ediyorum.
(1,002 puan) tarafından
Tükendim gerçekten çok zor bir süreç.. banyo yaptırmak ayrı dert tuvalet ayrı dert yedirmek ayrı giydirmek ayrı dert..hep bi kriz çıkıyor bitirdi beni..benim de kimsem yok yakinimda
(2,052 puan) tarafından
sorma canım ben de öyle yapayalnız her şeyi ile tek başına koşmaktan gurbette olmaktan çok yoruldum. Allah yardımcımız olsun büyüyünce her şey geçecek öyle inanıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,490 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...