0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Annelerim canlarım evde büyü olup olmadığını nasıl anlarız normalde eşimle çok ciddi kavgalar etmezdik ve eşim bana sürekli eve boş gelen koca değildir her özel anı kutlamadan geçmezdi ve başkalarına karşı olsun eskiden savunur korurdu şimdi koruyamiyor savunmuyor ikimizde terası burcuyuz ben 24 eşim 37 yaşında 2 çocuğumuz var daha önceden 2 büyü bulmustum fakat kaynanama sorduğumda eşimin kardeşine yaptirdigini solemisti çalışmadığı için ondan yaptırmış halbuki calisiyordu ve bizim yastiktan çıkmıştı bende bilmediğimden attım eve girince bunalıma giriyorum uyku tutmuyor uyuyamıyorum uyuduğum zamanda çok uyuyorum ev beni geriyo 4 duvar üstüme geliyomus gibi oluyor nefes alamiycam hale bile geliyorum bazen yaklaşım geliyor evi evde büyü olduğunu nasıl anlarım 

5 Cevaplar

+4 oy
(12,779 puan) tarafından

Bir hocaya gidin canım bide kızma lütfen bişey diycem gencecik kız evde kalmış oğullarıyla evlenmişsin yivva çocuk sahibi etmişsin niye ayırmaya huzur bozmaya çalışırlar anlamıyorum..

(75 puan) tarafından
Yok kizmam doğru söze kizmam ben bozarlar canım fesat haset insanlar çok
(12,779 puan) tarafından
Maalesef Rabbim fırsat vermesin
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hayret bu soruya cevap gelmemiş oysaki burda büyü yapılmış yüzlerce insan vardi haniler nerdeler onlar :D

0 oy
(582 puan) tarafından
Bır hocaya gıt canm evini sürekli sirkeli su ile temizle evde bakara süresi aç okunsun ama kesınlıkle bır hocaya git o kaynanandandq uzak dur
(75 puan) tarafından
Uzak duruyorum zaten teşekkür ederim canım sürekli sirkeli suyla siliyorum
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Böyle insanlar varmı harbiden ya
(75 puan) tarafından
Olmazmi her türlü insana guvenmiyceksin
0 oy
(757 puan) tarafından
Belli  ki kıskanmış evliliğinizi biri bunu ne şekilde cozerler hiç bilmiyorum. Allah yapanın tez zamanda belasını versin 
(75 puan) tarafından
Amin hiçbir bilgim yok walla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,299 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...