0 oy
176 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (519 puan) tarafından
Molfix 3 numaralı bez kullanıyoruz migrosta bir alana bir bedava var di baya almıştım sızdırma yapıyor karın bölgesi çiş yukarı doğru çıkıyor anlamadım numarası da iyi 6 kilo bebeğim sizde böle bir sorun oldumu uzun da tutmuyorum daha 2 aylık bebeğim

16 Cevaplar

+1 oy
(11,254 puan) tarafından
bende sızdırma yapmadı hiç canım 
(519 puan) tarafından
İlk bizde de olmadı doğduğundan beri kullanıyorum migrostan aldık anam hayatım kaydı hergun makina çalışıyor kurutma çalışıyor eşimin dikkatini dahi çekti iade mi etsek diyoruz
(11,254 puan) tarafından
seri demi hata var acaba
(519 puan) tarafından
Bilemedim ki bi alana bir bedava idi ya
-Reklam-
+1 oy
(2,424 puan) tarafından
Benimki kilolu bir çocuktu, daha büyüğü olmadığı için 6 numara mecbur alıyordum sızıyordu ama kilosuda tam bez için. Neden sızdırıyor bilemedim. 
(519 puan) tarafından
Hep sızıyor ya defolu olabilir Muş indirimli olanlar
(14,674 puan) tarafından
Benim kızım 6 numara kullanırken taşardı sleepy geçmiştim hatta ama küçük numaralardan sorun yok
(519 puan) tarafından
Slepy nasıl ona mi geçsem
(14,674 puan) tarafından
Güzel valla 2 kullanıyordum baktım sızdırdı hemen 3 geçtim şuan oğlumda kullanıyorum
(519 puan) tarafından
Yarın slepy ile değişim yapcam
+1 oy
(442 puan) tarafından
Yapıyor canım sleppy de aynı kakası cisi dışarı çıkıyor hangi bez kullansam bilmiyorum 
(519 puan) tarafından
Bizde sastik ya ne alsam bim in bezini çok solediler
+1 oy
(10,661 puan) tarafından
Canim indirimli urunler genelde defolu oluyo bende uzun bi sure jenny willy kullandim bimin bezi ysni cokda iyiydi bi kere firsat paketi aldim berbatti oylece suzdiriyodu nem veriyodu disariya inceydi normal aldigimda sorun yoktu ama 
(10,661 puan) tarafından
Olsun canim yapcak bisey yok
(519 puan) tarafından
İade alırlar mı ki yarın gidip konuscam
(10,661 puan) tarafından
Acilmamissa fisiyle git alirlar nerden aldin
(519 puan) tarafından
Migros fişi var ay inşallah olur ya değişim olsa bile yeter
(10,661 puan) tarafından
Migrostan ben alisveris yapmiyprum canim bilemedim dene sansini para iadesi yoksa bile en azindan baska bisey alirsin
+1 oy
(2,924 puan) tarafından
Önünü kısa tutuyorsunuzdur
(519 puan) tarafından
Yok cnm zaten bebek 6 kilo 4-9 kullanıyorum eşit ve yüksek
(2,924 puan) tarafından
İşte önünü uzun tutman lazım
+1 oy
(4,028 puan) tarafından
Bebeğin erkek mi canım  
(4,028 puan) tarafından
İndirimde olan bezlerde kalite düşüklüğü de oluyo
(519 puan) tarafından
Öle imiş ya ah ben aldandım işte
(4,028 puan) tarafından
Bezleri eşim aliyo nerden aliyo bilmiyorum da molfix ve baby turco arasında beden farkı var molfix 2 numara kullaniyosan baby turco 3 numara alman lazim
(519 puan) tarafından
Çok sağol canım
(4,028 puan) tarafından
Rica ederim:)
+1 oy
(1,451 puan) tarafından
2 çocuğumda da kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım
(519 puan) tarafından
Bende ilk dogdunda sorun yaşamadım Migros indiriminden aldım enteresan bir şekilde bu şekilde yapıyor
(1,451 puan) tarafından
Migrostan hiç almıyorum açıkçası Hepsiburada ya da trendyol dan sipariş veriyorum onlarda da satıcının hayat kimya olmasına dikkat ediyorum
(519 puan) tarafından
Teşekkürler cnm
+1 oy
(14,674 puan) tarafından
Benimki de 3 numara kullanıyorum ama sızdırma yapmadı hiç 
(519 puan) tarafından
Erkek bebek altı boş bezin bez üste doğru çıkıyor başka bez takıyorum bacağından sızıyor anlamadım gitti biri de yanlardan sızdırdı hep aynı yer değil ama paket sanki cidden arızalı
+1 oy
(302 puan) tarafından
Benim 1 yaş doğduğundan beri kullandım 6 kiloyken 4 e geçmiştim hiç tasirma yapmadı. 3 numarayı sadece bir paket aldım. Şimdi kilot bezini kullanıyorum onda da olmadı daha önce 
(519 puan) tarafından
Bizde çok kulkandik diğer çocuklarımı Molfix le büyüttüm uygunda Allah var ama bu ilkkez başıma geldi
(302 puan) tarafından
Belki bebeğin çok yapıyordur canım guzel beslendiğini gösterir. Daha sık değiştir 4 saati geçirme mesela hijyen için özellikle
(519 puan) tarafından
Cnm tek cislik bezlerin hep çeşit çeşit yerlerinden çıkıyor teşekkürler
(302 puan) tarafından
Allah Allah defolu olabilir canım iade et istersen, rica ederim
(519 puan) tarafından
Değişim yapicam cnm inşallah teşekkürler
+1 oy
(989 puan) tarafından
6 numara külot bez kullanıyorum.En son aldığım bezlerin yan lastikleri çok gevşek.Elimdekiler bitince başka markaya bakicam
(519 puan) tarafından
Kilot bez kaç aylıkken başlanıyor cnm
(989 puan) tarafından
Ben 1 yaşından sonra bebeğim yatarak alt değiştirmeyi reddedince başladım.Başlarda memnundum külot bezden ama şu son aldığım serisinin üretim hatası mıdır nedir yanları baya gevşek.Baya da almıştım çöpe atamıyorum.
(519 puan) tarafından
Yasa bende merak ediyorum kilot bezi bizim zamanımızda yoktu şimdi bu bebegimde denemek istiyorum
+1 oy
(107 puan) tarafından
İlk doğduğu zaman oğluma almıştım tabi 3 sene oldu o zaman en küçük bez bile büyük bedendi sleppnin iki numarası molfixin bir numarası gibiydi o yüzden değiştirdim bir de aşırı pişik yapmıştı ikinci oğluma da aldım ama aynı şeyler oldu şimdi 1 yaşında oğlum geçen indirimde fiyatı diğerlerine göre makül diye alıp denemek istedim ne pişik ne sızdırma yapmadı nasıl oldu anlamıyorum ama şu an en hoşuma giden bez oldu sleppy baby turco pure baby kullandık daha önce ama hepsi kakayı dışına çıkarıyordu bir de bu saydığım bezlerde kaka ya yana ya arkaya ya öne geliyordu ama molfixte hiç öyle bişey yok ortasında duruyor 
(519 puan) tarafından
Eskiden daha bı kötüydü diğer olumda hiç kullanmadim Komili ile büyüdü uygundu hep migros yakın orda hep sarı etiket Molfix diye aldım ben
(107 puan) tarafından
Ya bu aralar bez kıtlığı var bir de biz 5 numara kullanıyoruz ama her yerde yok bulduğumu alıyorum artık büyüdüğü için sıkıntı olmuyor ama bu sefer beğendim dediğim gibi büyük oğlum 3 yaşında ilk bezini Molfix aldım kalıp olarak büyüktü bir kaç gün kullanıp sleppye geçmiştim her gece atleti ıslanıyordu çünkü
(519 puan) tarafından
Slepy alicam bende inşallah değişim olur yarın gidicem bı
+1 oy
(935 puan) tarafından
Evet yaa normalde hiç yasamazdim 4 aile boyu paket aldim karnina kadar beline kadar sızdırıyor yaa  hc bsey anlamadm  kıyafetleri bile ıp ıslak oluyor
(519 puan) tarafından
Al bende o kadar işte büyük paketler alınca bi hile oluyo
(935 puan) tarafından
Şuan benmki 1 numar hc memnun değilim bezleride bozmuşlar bitsin almycam molfix
(519 puan) tarafından
Slepy aldım geldim cnm değiştirdim şaştım bende ya
(935 puan) tarafından
Sleppy yede çok iyi diyorlar bende ona baslycam sanirm yine szdrmis halbuki yeni degstrdim altını nasl oluyor anlamadm
+1 oy
(492 puan) tarafından
Bizde 5 numara almıştık 300 tane bezin belki 5 hadi.10 olsun 10 tanesi sızdırmadı.gerisi dediğiniz gibi önden yukarı sızdırdı. Bazı paketler iyi.çıkmıyor onun üzerine wc eğitimine başladık. İkincisi Önlem marka iyi oluyor ve bebem natural  çok bez  değiştirdim bu sızma yüzünden
(519 puan) tarafından
Slepy ile değişim yaptım cnm teşekkürler
+1 oy
(896 puan) tarafından
Bende molfix pure soft olanı kullanıyorum. 6 kilo bebeğim için 2 numara kullanıyorum hala , sizdirmiyor. 
(519 puan) tarafından
Slepy ile değiştirdim cnm teşekkürler
+1 oy
(2,405 puan) tarafından
Beyaz ambalaj olanı güzel ben arada onu alıyorum genelde goon premium soft alıyorum bide gece bağlamak için sakura baby aldım harika bir bez sanki ipek'ten yapılmış 4 numara kullanıyorum içinde 50 adet sadece gece bağlayınca 50 gün gidiyor sabah kuru kalkıyor ayrıca Sleepy almıştım ilk başta berbat bir bez hergün ıslak kalktı onu hiç beğenmedim goon beyaz ambalaj çok güzel tavsiye ederim 
(2,405 puan) tarafından
Eğer bu bezde olmazsa goon al ben kime önerdiysem hepsi memnun kaldı beyaz olan paketi ama
(519 puan) tarafından
Migros ta var mı cnm
(2,405 puan) tarafından
Büyük migros ta oluyor ama ben Trendyol dan alıyorum daha uygun geliyor
(519 puan) tarafından
Bi araştırayım cnm çok sağol
(2,405 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(46 puan) tarafından
Bizde 6 numara külot bez kullanıyoruz aşırı sızdırma yapıyo bezi boş ve sık değiştirmeme rağmen. Geçen gece 3 kere üstünü değiştirdim. Trendyoldan aylık paket almıştım ama son bi kaç aydır sürekli böyle bitince marka değiştircem
(519 puan) tarafından
Slepy aldım geldim cnm niye böle şaştım ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 283 göst.
6 Şubat 2021 Aile kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 22 göst.
0 oy