0 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
20 gün sonra 2 yaşında olacak ama suan her şeyi yapma isteği kendi halletme ortamda biri örnek olarak tv kapatin dese kendi yapar her şeyle karışır herkesin işini kendi yapmak ister geçici bi şey mi yoksa huyu mu öyle bilmiyorum umarım geçicidir her şeye karsiyir sevmiyorum sinirlerniyorum izin vermeyince ağlıyor bağırıyor çok hemde sürekli olarak sesli hareket ediyor çok konuşuyor susmuyor ağlıyor kafayı ha yedim ha yiyecem bir insanın evine gidemiyorum sofra da oturmuyor birbirine katiyir ister istemez ben de ona kızıyorum inşallah geçicidir 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (10,375 puan) tarafından
2 yas sendromu o benligi ogreniyo karar verebilecegini biseyleri basarabilecegini size kanitlamaya calisiyo ve sinirlarini olcuyo kendine zarar verecegi ya da yapmadinin dogru olmadigi seyler için ozin vermeyin ve kararli olun ama biseyleri de yapmasina musade edin kizarsaniz ortamdaki gerginligi dahs cok artirirsiniz sadece 
-Reklam-
0 oy
önce (10,903 puan) tarafından
birey olarak kendini kabul ettirmeye çalışıyor. bir nevi ergenlik aslında. bebeklikten çocukluğa geçiş 
önce (31 puan) tarafından
İnşallah geçicidir
önce (10,903 puan) tarafından
16 aylık kızım, o bile arada yapıyor. ağlama huyu çıktı her şeye ağlıyor. bakalım neler olacak
0 oy
önce (2,064 puan) tarafından
Benimkide de 25 aylık olmak üzere, geçici mi bilmiyorum ama benzer durumdayız 
önce (31 puan) tarafından
Çok rahatsız oluyorum ben yani her şeye herkese karışıyor başka bir çocuk sevilse kendini yapıştırıyor o çocuğa o insanlara
önce (2,064 puan) tarafından
Yok öyle değilde biseyini paylaşmıyor veya oyun oynamıyor hepsi bende olsun istiyor, bir de ben yapacam demeleri çok özellikle bu yüzden doğru düzgün yemek yediremiyorum
0 oy
önce (550 puan) tarafından
Geçici bir durum. Yani çocuğa çocuk gibi tepkiler verelim. Yetişkin değiller ki çocuk. Kendi yapmak istemesi gayet normal. Dünya da daha ikinci yılı elbette keşfetmek istiyor bırakın yapsın :) 
0 oy
önce (3,729 puan) tarafından
Bence bu yazdiklarin çok normal her çocuk farklı canım iki yaşında daha ne bekliyorsun ki ilgi ve sevgiyle geçici bir durum bu kadar takma kafaya anlamaya çalış 
0 oy
önce (1,042 puan) tarafından
Benim kız ocakta 5 yaşına gircek hala öyle herşeyi ben yapicam modunda yeterki yapmasın kıyamet kopuyo
0 oy
önce (3,192 puan) tarafından
2 yaş sendromu canım bu kendi dediği olacak gibi bir dönem sonra geçiyor 
0 oy
önce (306 puan) tarafından
Katlanarak artan bi huy bence oğlum 3 yaşında halen aynı herşeyi beraber yapıyoruz yarım saatte bitireceğim iş 2 saat sürüyo 
0 oy
önce (5,339 puan) tarafından
Kuzu normaldir gittikçe düzelecek şuan ön planda olmak istiyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 130 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
11 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu

403,388 soru

12,083,795 cevap

36,364 kullanıcı

...