+3 oy
474 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (252 puan) tarafından
O kadar üzgünüm ki. Zaten yoğun bakımdaydı ama gerçekten bu kadar değerli bir insanı kaybetmek beni çok üzdü :( ilme adanmış bir asır... Bir fatiha okur musunuz kızlar ya. Allah razı olsun. 

10 Cevaplar

+6 oy
önce (96 puan) tarafından
Kendisine saygı duyuyorum ama  bence ışıklar içinde uyusun daha iyi Kur'an'ı Kerim de yer alan ayetlerin sümer tabletlerinden alınma olduğunu iddia eden birisine Fatiha'da masal gibi gelir bacı. Rabbim rahmetiyle muamele eder inşallah ilim ehli sonuçta.
önce (1,027 puan) tarafından
İmanla paranın kimde olduğu belli olmaz diye bı söz var.
önce (7,591 puan) tarafından
Ağzı ile inkar ediyorsa da belli olmaz mı yani :)
Bende tarih araştırması yaptığım zaman dinlerde Sümerlerin etkisi büyük diye birşeye denk gelmiştim. Aslında baktığın zaman Sümerler birçok insani olgulara büyük etkiler sağlamış. Misal teknoloji, sağlık, din gibi
Etki sağlamakla  İslam dininin rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in ayetlerinin oradan alıntı olduğunu iddia etmek farklı şeyler hanımefendi :)
Valla bilemiyorum koskoca sumerolog hocayla bizim bilgimiz yarışamaz diye düşünüyorum.
önce (7,591 puan) tarafından
Kur'an nettir yalnız nerenin logu gelirse gelsin değişmez ayetler :)  Buna iman edende dinden çıkar Allah muhafaza
Sumerlerde basortusunu fahişeler takardi diyen bir muptezele neden Fatiha okuma gereği duyuyoruz tam olarak bilemiyorum ciddi bı zeka problemi olur benim açimdan :)) bilim kadını filan da değil akademik veri tabanından ufak bı araştırma yaparak doktorasi  vs olmadığını gorebiliyoruz.
-Reklam-
+1 oy
önce (548 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum. Bazı insanlar öldükten sonra ünleniyor. Neşet Ertaş gibi. 

Velhasıl kelam Inna lillâhi ve innâ ileyhi raciun Allah rahmet nazarı ile muamele eylesin. Yüzü pamuk gibiymiş ne kadar elmacık kemikleri dikkat çekiyor. 
+1 oy
önce (2,289 puan) tarafından
Çoğu kişinin bilmediği gibi kim olduğunu bende bilmiyorum ama Allah rahmet eylesin 
önce (450 puan) tarafından
Arkeolok cnm
+1 oy
önce (5,227 puan) tarafından
Türk bilim dünyasının en önemli kadınlarıdan biriydi. Son zamanlarda çok yorulmuştu dinlenmesi ve huzurla uyuması dileğiyle. Allah rahmet eylesin 
+1 oy
önce (10,893 puan) tarafından
eşimin arkeoloji sevdasıyla tanıdım, tam bir cumhuriyet kadını. bir sürü kitap, tam bir çınar 110 yaşında. en son zaten ölmek istediğini söylüyordu sanırım. Allah rahmet eylesin 
0 oy
önce (122,344 puan) tarafından
allah rahmet eylesin cok kitap okuyan biri degilim ama onun bi kitabuni okumustum
0 oy
önce (5,894 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 

0 oy
Bir devir kapandı.
0 oy
önce (6,000 puan) tarafından
Hiç tanımıyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin ama kimdi kendisi