0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Çarşamba günü anneme gittim kalmaya çocuklarla perseme günü de memlekete gittik annem babam kardeşim bolu'ya 1 saatlik yol. Eşime akşamdan söyledim bak gidebiliriz belki haberin olsun diye.o nerden çıktı falan dedi neyse gittik biz ertesi gün memlekete o günden beri eşimde bir surat bir trip benimle konusmuyor. O yokken onsuz gittiğim için yapıyor muhtemelen 

7 Cevaplar

0 oy
(1,372 puan) tarafından
Çocukların yanında kocalarımızı da büyütüyoruz 
(1,622 puan) tarafından
Valla bıktım bu huyundan saçma sapan işleri var
(1,372 puan) tarafından
Açık açık konuş. Bu huyundan vazgeçmesini söyle canım
-Reklam-
0 oy
(2,256 puan) tarafından

Ee en iyi sen tanırsın sorsaydın niye bu trip diye. Belki başka birşeyden tripleniyor :wassat:

(1,622 puan) tarafından
Asla sormam ondan olduğu belli. günde 50 kere arayan adam hiç aramadı mesaj atmadı
(2,256 puan) tarafından
Ozaman hiç taviz verme ya konu aile olunca gidip gelmek orda duracaklar.
(1,622 puan) tarafından
Her zaman tartışma konumuz oluyor bu bensiz bı yere gitme gidemezsen uzağa gitme muhabbetleri
(2,256 puan) tarafından
Bırak atsın tribini ya
0 oy
(18,099 puan) tarafından
O yok diye geri mi döneceksin veya aileni gönderip sen evde mi oturacaktın tam olarak ne bekliyor. Ayrıca ailenle gittiğin yere neden karışma ihtiyacı duyuyor 
(1,622 puan) tarafından
Annemler gidecek ben eve gelecektim ona göre o yokken uzağa gitmem ters oluyor hep yaptığı muhabbet
(18,099 puan) tarafından
Peki sen yanında yoksun diye o ailesi ile bir yerlere gitmekten geri duruyor mu ? Karım yanımda yok ben en iyisi eve döneyim denediğine göre bunu senden bekleyemez ki ailelerimizle de absürt yerlere gitmiyoruz sonuçta
(5,082 puan) tarafından
Nerden biliyorsun belkı dıyodur karım yok durayım dıye :)
0 oy
(5,654 puan) tarafından
Böyle bebek gibi davranan insanlardan nefret ediyorum ya 

Çocuklarla mı uğraşalım yoksa büyümeyen erkeklerle mi
(1,622 puan) tarafından
Kocalar da ayrı bir çocuk tamamı demiyorum tabi ki geneli böyle ama
(5,654 puan) tarafından
Valha hiç sevmem geçenlerde eşim arıyor başkasıyla konuşuyordum üst üste aradı birşey lazım mı diye öncesinde de ben ona mesaj atmıştım cumadan çıkınca acil beni ara diye derken o an o aradı cevap veremedim döndüm baktım o cevap vermiyor eve geldi demediğimi bırakmadım den çocukmusun böyle yapıyorsun vs birsürü şey dedim böyle olmaz ki ya
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Hiç böyle dertlerim olmadı canım ya. Ne desem yalan. Boluya gitmenin keyfıne var bosver konusur nasılsa işi düşer yakında
(1,622 puan) tarafından
Gittim geldim zaten ama beni huzursuz etti işte kafamı kurcaladi zamanla geçer diye düşünüyorum ama yok huyu suyu devam ediyor yeni evli olsan gondermek istemez 10 sene olmuş 2 cocukk var derdin ne yani
0 oy
(14,638 puan) tarafından
Konuşmuyorsa sen bilirsin de 
(1,622 puan) tarafından
Hiç muhatap olmuyorum valla suratına dahi bakmıyorum
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Umursama önemseme aynen böyle devam et istediğin gibi ailene gidebilirsin sonuçta. Böyle şeylere belli ki alışık değil izin almanı onaylanmanı bekliyor hiç umrumda olmazdı benim. Kendi kendine trip atar sonra barışır 
(1,622 puan) tarafından
Alışık değil evet.evliligin ilk zamanlari da yapıyordu düzelir dedim 10 yol oldu ama hâlâ aynı muamele

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
7 cevap 401 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 529 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,438 puan) tarafından soruldu

409,029 soru