0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından
Bebeğim 2 hafta sonra 1 yaşına girecek. 7 tane dişi var. Her emzirmede ısırmaya başladı bikac gündür. Oki göğsümde şuan çok acıyor. Özellikle sağ göğsüm sanki delik açmış gibi dokunduğunda bile canım yanıyor. Emzirirken ağlıyorum. Az önce emzirirken yine ısırdı. Isirdiginda parmağımı sokup çekiyorum ama şuan açım çok fazla. Bir an önce iyileşmesi için ne yapabilirim. Madecasol krem ile gümüş kapak kullaniyorum bikac gündür ama hala geçmedi. Acı baya arttı. Emzirmek kabus oldu. Her emme saatinde na yapacağım şimdi diye korkuyorum. En hızlı şekilde ne geçirir çözüm yazın lütfen...

4 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Gümüş kapak alcam ben canım e bebekten
(557 puan) tarafından
İlk kızımda kullanmistim çok rahattim
(98 puan) tarafından
Ben kullaniyorum zaten, yazmıştım. Ama geçmesi bi türlü
-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Sırf bu yüzden 13 aylıkken ayırdım göğsümü ikiye ayırmıştı 
(1,472 puan) tarafından
Bı anda kestim mama denedim almadı kabul etmedi bende gece kalkınca su verdim hep
(98 puan) tarafından
Kilo kaybı falan oldu mu peki? Gece 3 4 kez emiyor benim oğlum.
(1,472 puan) tarafından
Yok yok olmadı canım bizle birlikte yedi içti sende ayır bir şey olmaz zaten ilk 6 ay önemli bir yaşından sonra ara öğün niyetine geciyo süt
(98 puan) tarafından
Çocuk doktorumuzla görüştüm az önce.  Asla 2 yaşından önce bırakamazsınız emzirmeyi dedi. Sadece karın doyurmak degil birçok ihtiyacını karşılıyor emerek dedi. Mecbur katlanacagim bu göğüs acısına. Sanırım yine dis çıkarıyor ve o yüzden ısırıyor . Bi an önce geçer umarim :(
(1,472 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin Canim inşallah unutur isirmayi
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım bi gögsümden hiç veremedim iyileşene ka dar, sonra diğerine geçtim, tamamen  iyileşmek 2-3 ay sürdü 
(98 puan) tarafından
Peki emzirmediginiz göğsümüzde süt kesildi mi? Yani ben iyilesene kadar emzirmezsem sütüm azalır mi diye korkuyorum. Kac gun emzirmemistiniz? Bebeginiz kac aylikti
(3,665 puan) tarafından
2 yaşa girmek üzereydi, açıkçası kesilmesini de göze almıştım büyük olduğu için ama kesilmedi iyileşinceye kadar
0 oy
(3,553 puan) tarafından
O ağrıyı çeke çeke emzirdim daha 1 hafta önce kuş gözü kadar delik açılmıştı mememde, oğlum sünnet olduğunda ona vermişlerdi sarı bir krem onu sürdüm hemen geçirdi ama suan ismi hatırımda değil 
(98 puan) tarafından
Çocuk doktorumuzla görüştüm az önce. 2 tane krem merhem önerdi onları aldim eczaneden. Surdum insallah ise yarar

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 293 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hudam (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
3 cevap 471 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,638 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...