0 oy
84 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
21 gün önce doğum yaptım seseryan ile fakat dikişlerim düşmedi sezeryan yerini ellediğim zaman dikişlerin bi kısmı ayrılmış ama düşme yok henüz bu ayrılma da 1 hafta falan oldu ama 1 haftadır düşmedi ek olarak hiç bşr sorunum yok ağrılarım dindi derken bir anda tekrar sezeryan dikiş yerlerim ağrımaya başladı buna benzer olay yaşayan varmı

4 Cevaplar

0 oy
önce (10,894 puan) tarafından
10 gün sonra doktora gitmen gerekiyor dikiş aldırmak için gitmedin mi
önce (30 puan) tarafından
Gittim ama dikişlerin alınacak gibi bişey demedi 1. Ayda tekrar gel dedi
Allah Allah, ben gittiğimde doktor kendi aldı. basit bir şekilde çekti, hissetmedim bile.
Valla bana bişey demedi dikişlerin gayet iyi 1. Ayda tekrar gel dedi. Benimde 1 hafta olacak dikişim bir yerden çıktı elime elime geliyor
sonrasında dikiş yerlerimde de ağrı olmaya başladı bi anda anlamadım yarına randevu aldım ama burda belki tecrübeli anneler vardır diyede sorayım dedim
-Reklam-
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Senin niye yapıştırma olmadı ki artık öyle ipli dikiş yok diye biliyorum canım ben açık ameliyat oldum miyomdan sezeryan kesisi gibiydi yapıştırma olmustu artık ip dikiş yok diye biliyorum ben
kız 16 aylık bebeğim gidip sezaryen dikişi aldırdım :) o drenden bende de vardı ama ona dikiş atmamışlardı, kendi kendine iyileşti :)
Benim ilk sezeryanımda eriyen dikiş vardı kendi kendine eridi ama bu baya farklı
Valla benim yapıştırma vardi diren de kendi eriyip düştü

Kız ne bileyim kalmadı diye biliyorum
şehir hastanesinde oldum sezaryen, onlar eskş usulden devam
Anladım canım
0 oy
önce (752 puan) tarafından
Benim dikislerim içten eriyen dikisti hic aldirma durumu olmadi kendiliğinden yok oldular suan 4 bucuk ay oldu doğum yapali bi ayriklik yok bitisik 

Dikis alinma turlu dikisse 10.gun alinir 30.gun gec kalir
Evet hapla korunuyorduk 40dan sonra hic adet olmadim olan ilk iliski tutmus sezeryan dikislerim zorlayacagi için 34 de falan alacaklar kuveze girecek doktorum guvenilir Allahtan oglumun doktoru :)
önce (5,906 puan) tarafından
Off bnmki 8 aylik hala regl olmadım.

Hayırlısı;))
Hap kullanirken gebe kaldigim icin fetal dna yaptirdik insallah temiz gelir bakalim bide sekerim cikti bu gebelikte bebek 2 hafta buyuk gidiyor isler karisik ahahah
önce (5,906 puan) tarafından
Hersey gönlünce olsun
Aminnn
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Bana yapıştırma yaptılar. Gerçekten böyle daha iyi 14 gün oldu hiç ağrı sızın yok. Sadece yapıştırma yeri hissiz o da normalmiş doktorum söyledi eskisi gibi olmaz orası artık dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde yaseminozturk9 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 13,997 göst.
6 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aişe Betül (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,626 cevap

36,359 kullanıcı

...